- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Jester01 #8261 üzenetére
Egyszerű van egy smartja a lemezeknek ami képes jelezni hogy baj van. Ez működik is single lemez esetén, de raid-ben kötetbe rakva a vinyók nem képesek ilyen hibajelzést küldeni csak akkor ha direkt így csinálják meg a logikát. (hd sentinel raid esetén nem megy, csak a vezérlő saját progijában , biosában lehet ellenőrizni a vinyó állapotát)
Na most a raid lemezeknél ez megvan a mezeieknél nincs, így a raid vezérlőn lógó mezei vinyók nem tudnak hiba jelzést küldeni a vezérlőnek.
Külön külön működik a smartjuk bele is kerül a bejegyzés ha baj van de az életben nem értesülsz róluk csak akkor ha a raid üzemmódot kikapcsolod.
Én már jártam így új vinyóval azért kezdtem ennek utána nézni. Raidxpertbe minden vinyó oké volt bs-nél semmi jelzés közben a hd tune mutatott 3 hibás szektort. Lementettem mindent kikapcsoltam a raidet és egyből jött a jelzés a kettes vinyó tropára ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB eladó /Garanciás/
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 (WDBU6Y0040BBK) Külső HDD (Bontatlan, Új, 1 Év Garancia)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Használt külső HDD, 500/1000GB
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest