Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tepsifüles
üzenetére
Hát ez csak pénztárca függő

Barát otthonra hp microservert vásárolt. Ahogy skyD mondja a nasnak kisebb a fogyasztása de én nem tudom ajánlani. Egy kis fogyasztású összeintegrált cuccnak is le lehet szorítani a fogyasztását és abban van cpu+ram így sokkal többre képes mint egy sima NAS.
Én nem vacakolnék, hogy win vagy linux... inkább céloprendszert raknék rá. pl: freenas...
Ez is egy modosított linux de minden rajta van amire szukség lehet. Ha valami mégis hiányzik még fel tudod pakolni mellé nem úgy mint egy NAS nál.Az ötletek úgyis maguktól jönnek majd ha van egy kis szervered. Torrent kliens, film-streamelés, Levelet központi tárolása, QOS........ Ezekhez már szerver kell nem NAS
-
Sky D.
tag
válasz
Tepsifüles
üzenetére
A kérdés hogy mire szeretnéd használni?
File szervernek ? akkor inkább NAS-t javaslok , WEb szerver , file magosztás , akár AD/ DHCP. és egyéb lehetőségekkel ...
A NAS-nak kevesebb a fogyasztása is ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest