Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Enclave

aktív tag

válasz pechman8 #6108 üzenetére

Ennyire nem vagyok láma,h. ne azonos feltételekkel teszteljek :DDD

Ugyanazt-ugyanazokat a fájlokat másolom és lanon rendes tempóban megy, gépen belül viszont már nem. (a másik raid tömb viszont szépen teszi a dolgát ugyanazokkal a fájlokkal és a gép közben újra is volt indítva,h. a teszt tiszta legyen és mindenféle cache hatásait és hasonló dolgokat kizárjak a tesztből):U
    A cpu használat másolás közben alig pár % így a vírusirtó lassítását is kizárnám. (ha az dolgozna, legalább az egyik mag 100%-on lenne)

#6109 El Kebir : Már ezt is néztem, ezt is bekapcsoltam azonnal. E nélkül egy P1-es szintjét hozná a másolás tempója, 2010-ben... :(

OFF:

Ha majd nagyon ráérek lehet írok 1-1 hosszú levelet a Western Digital és Intel tech support-nak alaposan leírva a problémát, esetleg teszteket is linkelve. Bár azt nem értem,h. más nem próbált meg RAID tömböt létrehozni advanced format-os hdd-kből és nem tapasztalt semmi rendellenességet? :F (esetleg ott is nyitok a témának a fórumokon topikot, bár beleolvasva az ottani fórumokba, csak néztem,h. milyen hülyeségeket tudnak egyesek kérdezni :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák