Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
megoldottam a dolgot vagy is mindenkinek a figyelmébe ajánlom
"nLite a mindenre a megoldás..baromira 1xerüen müxik"
1. eredeti winfos felmásolása..és a jmicron vezérlöt meg amit még lehet vagy arakrsz driverst.
2. nLite elintitása baromira 1xerüen müködő magyar nyelvű program a varázslon végig haladva berakja általad szimpatikus drivert
3.érdemes kiválasztani a bootolhatoságot és a végén az ucsó ablak elött isoba való lementését.
4. Neroval kiirni a képfilest.
5. Winfos telepitéskor nem kell F6 nyomogatni hanem minden megy ahogyan kell
-
c41r0^
őstag
nem mond hülyeséget, én is tapasztaltam már ilyet...F6-tal beadagoltam floppyról a HDD vezérlő driverét, ment tovább a telepítés, majd mikor a telepítő újra beolvasná a lemezről a driver fájljait, azt már nem tudja beolvasni, mert nem tudja a floppymeghajtót elérni...
külső USB-s floppyval próbáltam, mert az alaplapon már nem volt FDD csati, egyébként egy FSC belépőszintű szerverrel tapasztaltam ezt, ICH7R déli híddal, amin a RAID1et már létrehoztam a vezérlő BIOSában
FSC support felhív, és ők is tudtak a bugról - tehát maradt az nLite, de azzal tökéletesen meg is oldottam, bárcsak azzal kezdtem volna, mert a szarakodás 2 órámba telt anno
hogy az ICH7R USB bugja volt-e, vagy az alaplapé, vagy egyszerűen BIOS bug (egyébként felflasheltem a legfrissebbet BIOSt is), nem tudni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest