Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Gyorsít, de nem lesz a négyszerese. Boot esetén max dupláz. Ha viszont háttérgép és letöltésre használod, akkor a felesleges perifériákat is célszerű kitiltani a bios-ból. Így kevesebb memóriát használ az OS, és kevesebb belső kapcsolatot kell nyilvántartania. Valamint van esélyed arra is, hogy egy IRQ-n csak egy eszköz ül. Így biztonságosabb, és gyorsabb is. A ''kábel'' a szűk keresztmetszet, nem a winyó 33-as sebessége.
Az M$-t meg Mr_Ricsinél olvastam először. Találó, a kereső meg nem hozza fel a cégre keresve.
Ha a 33-on tökéletesen megy a gép és nem kell napi munka miatt feltétlenül gyorsítani (akkor inkább P2 helyett P3 vagy 4), akkor én nem tennék bele plusz kártyát. Csak több hibalehetőség. Akkor meg minek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest