Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Ezt a tényt én is alá tudom támasztani!
Nekem volt/van szerencsém kipróbálni 2x80 Gb maxtor raid0 vs. 1x80 Gb maxtor winyók összehasonlítását. Az eredmény : ugyanabban a gépben nemrég telepítenem kellett a 2x80-as raid tömbre xp-t, és a sima 80-asra is. A sima 80-ason az xp csupán backup funkciót lát el, vagyis az egy szűz xp, csak egyetlen progi van rá feltelepítve.
A raid tömbre telepített xp-t használom naponta, sok telepített progi van rajta.
Már a telepítés is szembetűnően gyorsabb a rad0 esetén, kb időben 2/3-a a sima 80 -as winre való telepítésnek. Használat közben pedig a win betöltése még így is gyorsabb a raid tömbön, hogy egy rakás progit kell betölteni, mint a sima 80 -s winyón lévő szűz xp betöltési ideje. Ami még feltűnő, hogy ha meg akarok nyitni egy ablakot, nem gondolkodik, hanem rögtön bedobja, míg mindez kevésbé mondható el a sima winyó esetén.
Természetesen a raid tömbre telepített xp teljes egészében a raid tömbre került, a sima winyóra telepített xp pedig szintén teljes egészében a simára. A lapon a sima winyó ide portra van kötve (udma6 asszem), a raid esetén (64kb egységgel) pedig ata->sata átalakítóval mindkét winyó sata portra van kötve.
Természetesen a folyamatos másolás pedig egyszerűen szárnyakat kap az egy winyóhoz képest.
Összességében nekem nagyon bejön a raid0 a gépemen, mindenkinek csak ajánlani tudom. -
karib
addikt
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Örülök, hogy neked bevált. Milyen HDD-ket használsz a RAID0-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Corsair mp 600 core XT 4 TB
- Samsung 870 EVO 1TB 2.5 Sata OEM SSD
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 3.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest