- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
A megatextúra foglalja a legtöbb helyet. Ez be van tömörítve és úgy 12 GB, mindez kikódolva 1 terabájt.
-
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
OpenGL -nek semmi köze hozzá... A DX is csak azért ennyire elterjedt, mert régen kifizette Bill Gates, az más kérdés, hogy nem rossz. Miért ennyi hely? Hangok, a hatalmas textúra, szerintem több is van különböző játék konfigurációhoz, képek, egyéb függőségek. Lehet a Battlefield tömörítve van, itt meg lehet, hogy nem.
-
proof88
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
nincs köze az opengl-hez
nem tudom mi foglal ezen ennyit de ne állítsátok már be az opengl-t vmi béna fosnak a dx-hez képest
más API, de amit DX alá be akarsz tölteni az GL alá is be lehet, szóval nem kell valami más formátumot használni textúrák, modellek esetében, vagy ilyesmi 
Új hozzászólás Aktív témák

- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudom mi foglal ezen ennyit de ne állítsátok már be az opengl-t vmi béna fosnak a dx-hez képest
más API, de amit DX alá be akarsz tölteni az GL alá is be lehet, szóval nem kell valami más formátumot használni textúrák, modellek esetében, vagy ilyesmi