- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
A megatextúra foglalja a legtöbb helyet. Ez be van tömörítve és úgy 12 GB, mindez kikódolva 1 terabájt.
-
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
OpenGL -nek semmi köze hozzá... A DX is csak azért ennyire elterjedt, mert régen kifizette Bill Gates, az más kérdés, hogy nem rossz. Miért ennyi hely? Hangok, a hatalmas textúra, szerintem több is van különböző játék konfigurációhoz, képek, egyéb függőségek. Lehet a Battlefield tömörítve van, itt meg lehet, hogy nem.
-
proof88
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
nincs köze az opengl-hez
nem tudom mi foglal ezen ennyit de ne állítsátok már be az opengl-t vmi béna fosnak a dx-hez képest
más API, de amit DX alá be akarsz tölteni az GL alá is be lehet, szóval nem kell valami más formátumot használni textúrák, modellek esetében, vagy ilyesmi 
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem tudom mi foglal ezen ennyit de ne állítsátok már be az opengl-t vmi béna fosnak a dx-hez képest
más API, de amit DX alá be akarsz tölteni az GL alá is be lehet, szóval nem kell valami más formátumot használni textúrák, modellek esetében, vagy ilyesmi