Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
Én is remélem, hogy élni fognak a lehetőségükkel, csak nem akarnak a saját zsebük ellen dolgozni (vagy legalább néhány ténylegesen játékra tervezett karit).
NV párti voltam világ életemben, és elégedett vagyok vele most is, csak érdekel a közeljövő next gen, de ha csak 2013-ra leáll össze a kép talán, akkor még nagyon korai lenne beszélni róla.
A lényeg a javuló tendencia a következő szériánál, várjuk szeretettel húsvétkor, mert jézuskára igen apró lenne az esély, és inkább jót adjanak ki a műhelyből.
Mindkét gépbe veszek valami remek példányt, és odafigyelek nagyon, hogy mit kell venni
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
Üzleti előfizetők hirdetései
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest