- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomLion
tag
Én felraktam az nv beta drivert, hozzá az alkalmazás profilt, konfigoltam egy cfg-t és a kezdetek óta teljesen jól fut fix 60 fps-sel.
A grafika teljesen olyan, amilyennek már sokan leírtátok, néhol gyönyörű és hangulatos, máskor vérgáz, tuti, hogy a motor nem működik rendesen, vagy túlkorlátozza magát.
A játékmenetre is ugyan ez érvényes, néhol unalomba fullad, minden nagyobb helyszínre kétszer kell visszamenni, de alapjában véve a lövölde hangulatos, a fegyverek jók, de egy idő után a tengernyi mutáns már ilyen Serious Sam szerű
Az rpg elemek, az építgetés, a ruhák, upgradek, az npc-kkel való interakciók mind jók, és mind kiaknázatlan lehetőségek, amik jókora hiányérzetet hagynak maguk után.
Az autóversenyek is ilyenek, a hangulat, a rendszer jó, de nincs kihívás és a járművek is mintha a Holdon közlekednének.
A Sandbox is ilyen, egy elvileg nyílt világ beszűkül néhány kanyonra, városra és pár quest helyszínre.
Még nem értem a végére, de szerzett már pár kellemes percet, ennek ellenére lehet, hogy megunom a vége előtt, és nem fejezem be
SPOILER
Subway Stationben vagyok, 2 questet toltam le a polgármesternek
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gothic Remake - Fókuszban a játék világa
- Villanyszerelés
- Microsoft Excel topic
- Napelem
- További aktív témák...
- Asus -TP501UAK - Visszahajtható Érintőképernyős - 15,6" -i5-7200U -8GB-128GB-SSD-512GB-HDD
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- 2db - EVGA NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3GB GDDR5
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az rpg elemek, az építgetés, a ruhák, upgradek, az npc-kkel való interakciók mind jók, és mind kiaknázatlan lehetőségek, amik jókora hiányérzetet hagynak maguk után.