Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz depmod #1141 üzenetére

Én majd akkor verem fejemet a falba, amikor ki fog derülni, hogy nem véletlenül pakolt fel 21,2 GB-ot a játék (Nálam ekkora Steam alatt a könyvtára), hanem majd megint kiadnak egy 20-30 MB méretű patch-cset, mint legutóbb, utána ultraszupermegahiperbrutál textúrák lesznek aktiválva és 2 GB VRAM-os kártyákon is akadozni fog. :DDD

Nem várok csodát, én mindössze abban reménykedem, hogy legalább HA MÁR KIFIZETTEM, akkor játszhassak is vele - azóta sem tudok, rémlik? -, meg ha közelébe megyek valaminek, akkor azokon ne olyan textúrák legyenek, mint amit nem is tudom, hány évvel ezelőtt láttam Quake 2 alatt még 3Dfx Voodoo 1-esen. :O

A legnagyobb gond a grafikával, hogy a TÁVOLI dolgok szép élesek, amik meg közel vannak hozzád - kivéve NPC-k és járművek - mindegyiken olyan textúra van, amit még annak hívni is sértés a többi textúra részére.

Ilyet mondok például.

MOD: Itt van az utolsó hivatalos videó, amit a játék bemutatása előtt prezentáltak XBOX360-on. Na, nálam még a közelében sincs a látványa annak, amit itt láttok, pedig ez csak egy videó. Mégis, ha nálam is így futna, ilyen grafikával, kapásból adnék rá 8-at, még ha csőjáték is. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés