Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SAMYka

senior tag

válasz Winner_hun #94 üzenetére

Kolegáknak van és volt nálam is egy belőle ez a 25K-s kobra
    Igaz hogy sok fals jelet ad de amikor idegbeteg módon pittyeg akkor tényleg van valami. Sőt volt olyan hogy egy fától nem láttam az utat mert egy kanyarban volt és jelzett hogy gond van. Nem kicsit siettem és rögtön le is reagáltam a jelzést és tényleg ott volt a mérő. Azt tudom hogy a mérő nem képes azonnal megállapítani a sebességet de a detektor azonnal érzi a mérő hullámot és itt vagy egy idő rés ami pont elég lehet a lassításra.
    Napfény xenon nem okozott problémát azaz nem vettem észre de az ajtókra jelzett ez igaz viszont nem is olyan intenzitással mint ha mértek volna.
    Kolegám egy elég unalmas úton jár vagy 10 km egyenes a pusztán és 1-2 havonta mérnek is. Azt mondja kb 2km-ről már jelez. általában 130-al megy és a jelzésre azonnal reagál. Még nem kapott csekket. Viszont van olyan mérő amit ez a típus nem jelez ezt is tapasztaltuk már. Ezért keresek olyat ami sokáig megbízhatóan működik.
    Ezt a típust néztem

BELTRONICS VECTOR 940
    58K környékén lehet kapni és elméletileg minden mérőt lát. De kíváncsi lennék egyéni tapasztalatra.
    Az éven már közel 100K büntit fizettem ebből 2 trafi. Ha minden 5. trafit kell csak fizetnem már megérte :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés