- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAMYka
senior tag
válasz
Winner_hun #94 üzenetére
Kolegáknak van és volt nálam is egy belőle ez a 25K-s kobra
Igaz hogy sok fals jelet ad de amikor idegbeteg módon pittyeg akkor tényleg van valami. Sőt volt olyan hogy egy fától nem láttam az utat mert egy kanyarban volt és jelzett hogy gond van. Nem kicsit siettem és rögtön le is reagáltam a jelzést és tényleg ott volt a mérő. Azt tudom hogy a mérő nem képes azonnal megállapítani a sebességet de a detektor azonnal érzi a mérő hullámot és itt vagy egy idő rés ami pont elég lehet a lassításra.
Napfény xenon nem okozott problémát azaz nem vettem észre de az ajtókra jelzett ez igaz viszont nem is olyan intenzitással mint ha mértek volna.
Kolegám egy elég unalmas úton jár vagy 10 km egyenes a pusztán és 1-2 havonta mérnek is. Azt mondja kb 2km-ről már jelez. általában 130-al megy és a jelzésre azonnal reagál. Még nem kapott csekket. Viszont van olyan mérő amit ez a típus nem jelez ezt is tapasztaltuk már. Ezért keresek olyat ami sokáig megbízhatóan működik.
Ezt a típust néztemBELTRONICS VECTOR 940
58K környékén lehet kapni és elméletileg minden mérőt lát. De kíváncsi lennék egyéni tapasztalatra.
Az éven már közel 100K büntit fizettem ebből 2 trafi. Ha minden 5. trafit kell csak fizetnem már megérte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest