Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:58:13

LOGOUT.hu

''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30006) Syrius XIX válasza Rototti (#30000) üzenetére


Syrius XIX
addikt

Én elfogadom, de abszolút írreális!!!

A coll off-ot pedig azért tartják az igazi versenyzők asztalának, mert ott csak egy dolog dönt, hogy ki mennyire gyors.
Igazad van, ok! ;) De ezt úgy is +lehet tudni, ha X db. versenyző nyomja ugyanazt a versenyt test Drive-ba és utána összehasonlítják az időket! Ennyi! Coll: OFF letudva! ;)

Igen én személy szerint nem élvezem annyira, amikor 1másba megyünk! :(((

Coll: OFF-ba semmi kihívás nincs (szerintem)! Lehet rosszul gondolom, de az eslő perctől kezdve tök felesleges és szükségtelen opciónak tartom, tartottam!
Jobban ismered a pályát, akkor gyorsabb vagy és pont! Ennyi, nincs tovább!

Plusz van még egy baromi nagy előnye a coll off-nak, az hogy összerendezi a mezőnyt. Mindenki a saját szintjének megfelelő versenyzővel harcol.

Coll: OFF-ban semmilyen verseny, vagy harc nincs! Szellem ellen hogy harcolsz? :F Ez + csak ismétlés részemről: Jobban ismered a pályát, akkor gyorsabb vagy és kész!

Test Drive: Azonos szintű versenyző ellen harcolsz, ez tuti! ;)

Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.