Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Duel - ennél azért kicsit többről. Tudni kell, mikor kell feladni bizonyos item-eket; mikor kell valamit fent hagyni egy ideig, hogy az ellen után menj vagy éppen csapdába csald; ha nem te vagy control-ban, legalább nagyjábóli időt szerezni a fő item-eken és kiosztani sebzést, amikor az ellen felveszi (vagy legalább csak spam-olni, hogy késleltesd a pick up-ot, hogy mondjuk időt nyerhess egy másik item spawn-jához); mikor kell néhány másodperccel adott item-et később felvenni (pl. hogy szinkronba hozd az RA-t és MH-t, vagy csak egyszerűen megzavard az enemy-t, hogy pl. 4 másodperccel korábban droppoljon be a MH-hez, ezzel is belesétálva a csapdádba), folyamatosan meg kell próbálni olvasni az ellen játékát, helyzetekbe hajszolni, spawn-okat kikényszeríteni a map-on való helyezkedéssel, frag után törekedni az ún. "conversion frag"-ekre; ha sikerült érdemi előnyre szert tenni, akár lelassítani az adott meccs menetét; felismerni az olyan helyzeteket, amikor jobban jársz, ha meghalsz, mintha még 10 másodpercet húznád a dolgot, mert előnyös helyen fogsz újra spawn-olni (pl. fent lévő fő item közelében), etc.
FFA: Nem sok köze van a duel-hez, hacsak nem éppen ketten vagytok a map-on.

TDM: Szintúgy. A csapatjátékról szól és arról, hogy a játékosok megfelelő módon játsszák a nekik kiosztott szerepet (pl. Hidden Fortress-en valaki shaft-YA-MH-t játszik, valaki rail-RA-t, valaki shaft-alsó YA között ingázik, etc. - azon a map-on pl. legtöbbször shaft-YA-MH-t játszom, de csapattársak szoktak hozni rail-t, mert tudják, hogy azt kedvelem
), mindenki időziti a rábízott item-eket (TDM-ben ebbe beletartozik a shaft és a rail is!, mivel félpercenként spawn-olnak a fegyverek - és spawn előtt közli is a csapattársakkal az időt), power up-nál, ha szükséges (inkább, ha van rá mód - ami általában van), MINDENKI megjelenik, még ha csak machinegun-ja van is - de igazából ~20 másodperccel a spawn előtt már mindenki készülődik rá -, ha valaki felvette a Quad-ot (lehetőség szerint az, akinek a legnagyobb stack-je van), a csapattársak rögtön dobják neki a shaft-ot, shotgun-t, egyéb fegyvereket, ha szükséges, megosztják a stukkereket (dropweapon a csodás bind..), egyéb nyersanyagokat - tehát folyamatos a kommunikáció és az összedolgozás, egymás hibáinak kijavítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kutya topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Phanteks Enthoo Pro
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest