Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake Live

Hozzászólások

(#1251) Synthwave válasza dudika10 (#1250) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Nincs fair-ebb, mint egy jó duel. Ott jön ki igazán, ki mekkora játékos (hogy időzít, milyen taktikához folyamodik, jól olvassa-e az ellen tevékenységét, pszichológiai hadviselés, etecera) és csak magadra számíthatsz. Egy jó duel olyan, mint egy kiélezett sakkjátszma.
CA-nal meg semmi nem számít, csak az aim, meg némi helyezkedés. Atomi szintre degradálja a játék lényegét + negyedannyi skill kell hozzá - igazából némi célzáson kívül, meg az alapvető movement-en kívül kb. semmi. Not fun. For me, at least.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#1252) Jim-Y válasza Synthwave (#1251) üzenetére


Jim-Y
veterán

Hát épp ezaz, hogy szerinted, neked. Én épp fordítva látom, duelben legtöbbször face-to-face dől el a dolog, ha neki jobb a nete, vagy jobb az aim, akkor ő nyert. CA-ban sok múlik azon, hogy hogy mozogsz, persze azon is, hogy mennyire vagy jó aimos, meg kell rengeteg skill, duelben az életeddel egy embert kell kinyírni, CA-ban pedig rossz esetben 3-4-et.. én azt szeretem a játékban, ha gondolkodnom kell, predictelni, hogy hol jöhet, előre kigondolni a mozgását, és a jó movementtel elémenni, stb... szerintem erre a CA a legjobb. "for me at leaset"

(#1253) dudika10 válasza Jim-Y (#1252) üzenetére


dudika10
veterán

Áh, már rég megszoktam tőle a szélsőséges megnyilvánulásokat, nem is foglalkozom az ilyesmikkel nála. ;]

Örömteli egyébként hogy van instafreez, kedvenc módom. :K

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#1254) Findzs


Findzs
addikt

a duelről én se tudok jókat mondani
ott a pályaismeret meg a begyakorolt pályán mozgás az elsődleges, csak róni a köröket a pályán minden fegyvert, mega életet, pajzsot érintve és már nyerő is az ember

a ca -ban tényleg több van, először is hiába vannak erős csapattársaid ha nem tudnak vagy nem akarnak team -ben dolgozni, csak mennek bele a sűrűjébe és legyen akármilyen jó egyszerre 2-3 elennel nem tud elbánni
de 2 jól összedolgozó gyengébb egyesével elkaphatja az erősebbeket is

viszont tényleg vannak idegesítő emberkék akik csak hátráltatják az egész csapatot, meg kilépkednek játék közben stb

ma is ffa -alloztam egy tőlem erősebb sráccal aki duelben meg ffa -ban az ismertebb pályákon rendszerint előttem végez és átmentünk egy premium pályára csak ő meg én, eddig se ő se én nem játszottunk még azon a pályán és hát esélye se volt amíg be nem léptek többen

egyébként két eltérő játékstílus kár összehasonlítani őket

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#1255) Synthwave válasza Jim-Y (#1252) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

"én azt szeretem a játékban, ha gondolkodnom kell, predictelni, hogy hol jöhet, előre kigondolni a mozgását, és a jó movementtel elémenni"

Ezt úgy írod, mintha a többi játékmódban nem kellene ugyanezt csinálni (jó, freezerail kivétel). Ez alap.

"duelben az életeddel egy embert kell kinyírni"

Külön művészet megtanulni, hogy mikor halj meg 5 sec-kel előbb vagy később, hogy a következő power up-ot pont fel tudd szedni (vagy a spawn screen közben még lásd, hogy pontosan mikor vette fel azt az RA-t) vagy hogy egy folyosóval arrébb fröccsenj szét, hogy ezáltal kikényszeríts egy optimálisabb spawn-t.
Meg hiába ölöd meg, ha a végén marad 8 health-ed és a következő spawn-jából néhány másodperc alatt kiszed MG-vel, máris nála a control, mert mire lesz nálad valami komolyabb fegyver, már nála vannak a shard-ok, fegyver meg mondjuk egy YA.
Egy rosszul megválasztott kill és az utána esedékes halál miatt simán súlyos hátrányba is kerülhetsz, akár percekre is. Ezért kell jól (és gyorsan) meggondolni, hogy mit, mikor és miért. Nekem ez plusz mélységet ad a játéknak, ettől igazán Quake a Quake. És a Quad Damage-től. ;]

"duelben legtöbbször face-to-face dől el a dolog, ha neki jobb a nete, vagy jobb az aim, akkor ő nyert."

Ebből a kijelentésből látszik, hogy mennyire nem játszol duelt. Hányszor vertem már meg olyat, aki úgy out-aimelt, hogy öröm volt nézni.. El sem hittem, olyan százalékot rámlőtt. Még a pingem is nagyobb volt.
Azzal sikerült nyernem, hogy előrébb gondolkodtam, mint ő; nem rush-oltam ész nélkül, megfelelő időben voltam a megfelelő helyeken, okos peek-railek, szinkronba hoztam az RA-t a Mega-val, hogy választania kelljen -így egy biztos power up ide-, kikényszerítettem, hogy a map bizonyos pontjain áthaladjon, stb. Egyszóval szépen lassan felépítettem a controlt. A játék igazi finomsága ezekben rejtőzik, a prediction shot-ok/movement alap dolog. Egy jó és színvonalas duel fejben dől el, nem azzal, hogy ki céloz jobban.

Azért nem szeretem a CA-t, mert nincs benne gyakorlatilag kontroll; semmi item-ért nem megy a pozícióharc, nem vagy "rákényszerítve", hogy bizonyos időközönként áthaladj a map egy adott pontján, minden fegyver nálad van alapból. 60%-a a csapat-alapú taktikázásnak kilőve. Akkor már sokkal inkább TDM vagy CTF. Ott van erőforrás-management.
De ahogy mondtam is, for me, nem kell mindenkinek belátni az alapigazságot. :) Ettől még szórakozhatsz jól, miközben CA-zol és nem jelenti azt, hogy bármilyen ember, aki még életében nem játszott shooter-rel, leül és CA pro lesz, mert nem.

Nem mondom, néha lehet fun egy-egy CA meccs, amikor az ember ki van égve, vagy nem akar másodperceket számontartani, csak lőni vagy minden második ugrás helyett rocketjump meg grenade+plasmaclimb kombóval közlekedni. Persze az is más lenne CPM-fizikával... Vagy gyakorolni akarja egy mapon a movement-et, esetleg a célzást.
De azt be kell látni, hogy lebutítja a játékot. Persze mindenkinek meglehet a maga kedvence, de én pl. alapjáraton nem szeretem, ha mindent alámraknak és csak annyi a dolgom, hogy lövök meg megyek.
Viszont mint írtam, személyi preferrencia kérdése a dolog; kinek a pap, kinek a papné. Nekem inkább a papné lánya. ^^

--------------------------------------------------------------

Findzs: "ott a pályaismeret meg a begyakorolt pályán mozgás az elsődleges, csak róni a köröket a pályán minden fegyvert, mega életet, pajzsot érintve és már nyerő is az ember"

Cseszheted a betanult köröket, ha az egészet elrontod rossz pozícionálással vagy egy rossz időben történő elhalálozással. :) Különben is, a repetitív, betanult körök nagyon hamar kiismerhetőek, onnantól pedig már vesztettél is, ha nem tudsz dinamikusan, spontán módon alkalmazkodni a körülményekhez.

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#1256) dudika10 válasza Synthwave (#1255) üzenetére


dudika10
veterán

Ebből látszik, hogy Te meg nem CA-zol. :P

Pont az a szép a CA-ban, hogy a kontrolt nem tudod felépíteni az itemekre. Pont ezért sokkal nehezebb irányítani.
Egy CA nem egy fejben dől el hanem a csapattársak fejeiben együtt. Egy idióta és már szét is van szedve a csapat.
Amikor 1v3-ban kell úgy felépíteni a játékot, hogy még véletlenül se kapj 1-nél több ellent egyszerre.
Megállni, hogy ne menj a menekülő ellenfél után, mert szétesik a csapat és biztos, hogy 3 fullossal találod szembe magad. ;]
És ha buksz egy kört nem bukod a következő 5-öt is azért, mert megerőszakol az ellen mivel nincs fegyvered.

Na de kinek a pap kinek a paplan. :P

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#1257) Synthwave válasza dudika10 (#1256) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

CA-ztam én épp eleget. ;) Főleg még a Quake III-mas CPM-időkben.

Az alap, hogy nem ülök le komolyan team-based játékot játszani teamspeak és kompetens társak nélkül, mert különben 1 perc alatt 300-on van a pulzusom a degenerált emberek miatt. :)

"Pont az a szép a CA-ban, hogy a kontrolt nem tudod felépíteni az itemekre. Pont ezért sokkal nehezebb irányítani."

Ezt azért nem gondoltad komolyan, ugye? Mármint, hogy nehezebb irányítani, mint mondjuk egy TDM-et vagy CTF-et (most a duelt hagyjuk ki, nem vagy érdekelt annak mélységeiben - meg nem csapatjáték).

"Egy CA nem egy fejben dől el hanem a csapattársak fejeiben együtt. Egy idióta és már szét is van szedve a csapat."

Mint minden más csapatjátékban.

"Amikor 1v3-ban kell úgy felépíteni a játékot, hogy még véletlenül se kapj 1-nél több ellent egyszerre."

Ezt nem fogod tudni megcsinálni, ha komolyan játszó, összeszokott emberekkel hoz össze a sors (akik legalább a te skilled közelében vannak). Már csak azért sem, mert nem kell nekik az item-ekre figyelni (kivéve Quad/Invisibility), meg a fegyverekre se, mert mindegyik náluk van alapból. Ergo nyugodtan úszhatnak rád. ^^ Ne a public lámákat vedd alapnak, akik azt sem tudják, hogy létezik olyan, hogy csapatjáték.

"És ha buksz egy kört nem bukod a következő 5-öt is azért, mert megerőszakol az ellen mivel nincs fegyvered."

Ezt hívják item-controlnak és kényszerített spawn-nak. :) Ha meg okosan csinálod, akkor nem kell ennek így lennie és ez a lényeg.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#1258) atidzsiforc válasza dudika10 (#1250) üzenetére


atidzsiforc
őstag

ca: cukormentes ananasz

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#1259) Findzs válasza Synthwave (#1255) üzenetére


Findzs
addikt

"Cseszheted a betanult köröket, ha az egészet elrontod rossz pozícionálással vagy egy rossz időben történő elhalálozással. :) Különben is, a repetitív, betanult körök nagyon hamar kiismerhetőek, onnantól pedig már vesztettél is, ha nem tudsz dinamikusan, spontán módon alkalmazkodni a körülményekhez"

persze nem arra gondoltam, hogy köröz az ember mint gólyafos a levegőben, mert az úgy túl kiszámítható lenne :)
de az alap játékstílusa egypár komolyabb emberkének akikkel összeakadtam duelben ez volt

na meg az tény, hogy ha megölnek és mire visszatesz a játék és újra jó pozícióba kerülnél addig már az ellen felszed mindent és könnyű dolga van
ez úgy lenne valamelyest korrektebb ha mikor kinyírnak vagy kinyírod az ellent amíg vissza nem teszi a gép nem lehetne mozdulni, na úgy megnézném mit csinálna egy-két gamer
persze ha valaki jó annak mindegy lenne úgy is
de jó pár olyan sráccal találkoztam már, hogy duelben elvertek és utána ca -ban vagy ffa -ban rendre pudingot alakítottak
ez is azt bizonyította számomra, hogy a betanult pálya és pályamozgáson dől el sokszor egy face to face harc

na de nekem mindegy mert puding vagyok így is úgy is :DDD

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#1260) Findzs


Findzs
addikt

Carmack azt nyilatkozta, hogy a böngészőkből futtatható játékok anyagilag veszteségesek
remélem nem akarják pénzessé tenni, vagy esetleg megszüntetni a quake liveot

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#1261) Synthwave válasza Findzs (#1260) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Lehet, kell még neki egy kis tőke, hogy megkezdődhessen az új ID-szék"ház" építése orbitális pályán. :)

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#1262) Wind-Storm válasza Findzs (#1260) üzenetére


Wind-Storm
őstag

Hm van itt még élet.. én évekkel ezelőtt toltam utoljára a quake live-val :D
Sima Quake III-ban defrag meg cpma móddal szeret valaki innen nyomulni?

(#1263) atidzsiforc válasza Findzs (#1260) üzenetére


atidzsiforc
őstag

tegyek fizetosse a railt

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#1264) Jim-Y válasza atidzsiforc (#1263) üzenetére


Jim-Y
veterán

+1 akarom mondani, egyetértek :)

(#1265) Synthwave válasza atidzsiforc (#1263) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Ez elég láma kijelentés volt. :DDD

;]

Tiltsák le a mouselook-ot. ;]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#1266) atidzsiforc válasza Synthwave (#1265) üzenetére


atidzsiforc
őstag

kekszbox controller ftw

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#1267) Findzs


Findzs
addikt

lehet előfizetek 1 évre
most hogy volt egy pár ingyenes prémium nap megtetszett pár pálya
pl. revolver map nagyon jó

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#1268) atidzsiforc válasza Findzs (#1267) üzenetére


atidzsiforc
őstag

+ nem kell több fallout 3 reklámot nézni connectelés közben

[ Szerkesztve ]

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#1269) Synthwave válasza atidzsiforc (#1268) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Pedig Fallout 3 király (főleg CotW meg FWE moddal). ^^

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#1270) sto1911 válasza Findzs (#1267) üzenetére


sto1911
veterán

Nem mondom, hogy megbantam az elofizut, de sokkal kevesebben toljak premium palyakon, mint gondolnad, ha sokat jatszol, esetleg haverokkal, akkor erdemes elofizetni ra, es akkor mar a Pro-ra.

(#1271) atidzsiforc válasza sto1911 (#1270) üzenetére


atidzsiforc
őstag

+1 csak a pro account és a beherovka

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#1272) Findzs válasza sto1911 (#1270) üzenetére


Findzs
addikt

nem igazán vannak haverok akik quake live -val nyomnák
(sok codos fanatikus :DDD )

azt hiszem akkor inkább maradok az ingyenesnél
amíg egyáltalán van olyan :))

[ Szerkesztve ]

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#1273) multiplikato válasza sto1911 (#1270) üzenetére


multiplikato
tag

Klántagokat meg tudsz hívni a pro pályákra, ha nekik nincs is előfizetésük. Non?

(#1274) sto1911 válasza multiplikato (#1273) üzenetére


sto1911
veterán

Biztosan, csak azt nem tudom, hogy mennyit. Sima, nem klantag jatekosbol asszem csak 3-at lehet.

(#1275) Findzs


Findzs
addikt

már megint szarakszik a stat
csak tudnám miért mindig akkor mikor nyerő szériában vagyok :((( :B

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#1276) Hybryd


Hybryd
tag

Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy QuakeLive-ban akárhogyan szeretnék játszani (mindegy hogy gyakorlás botokkal vagy rendes online meccsek), ha indítanék egy játékot, mindig ez a hibaüzenet fogad:

Core entry point missing

Mit tudok ezzel tenni?
(Techsupportnak írtam, az általuk ajánlott "töröljem a fájlokat a gépről és töltsem le újra"-dolgot már csináltam, ugyanaz az eredmény.)

Régen nagyon szerettem a Q3-at (emlékszem érettségi előtti fél évben csak a demóval hónapokat toltuk :))), tök rossz hogy ezzel a live-val valahogy mindig megszívom. 1-2 éve sem működött egy másik konfigon, akkor az "awaiting snapshot"-nál akadt el

(#1277) Sn00k


Sn00k
veterán

Tudja valaki, van -e olyan beállítási lehetőség, hogy mikor megyek akkor ne billegjen az emberem jobbra-balra, mert ugy érzem magam game közbe mintha be lennek rugva...

Remélem van valami beállítás erre, mert egy idő után kezdek szédülni tőle..:(

3njoy the Lif3

(#1278) Jim-Y válasza Sn00k (#1277) üzenetére


Jim-Y
veterán

seta cg_bob "0"

(#1279) Sn00k válasza Jim-Y (#1278) üzenetére


Sn00k
veterán

ez consol parancs?

Amúgy THX!:)

3njoy the Lif3

(#1280) Jim-Y válasza Sn00k (#1279) üzenetére


Jim-Y
veterán

Igen, beirod consolba, vagy autoexec-be. Udv

(#1281) Wind-Storm válasza Jim-Y (#1280) üzenetére


Wind-Storm
őstag

Vagy a be exec-ezendő konfig fájlba?

(#1282) atidzsiforc válasza Hybryd (#1276) üzenetére


atidzsiforc
őstag

plugint ujrarakni probaltad? milyen bongeszobol probalkozol?

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#1283) Synthwave válasza Sn00k (#1279) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Ha a konzolba írod, akkor

\cg_bob 0

ha közvetlenül a *.cfg-be, akkor

seta cg_bob "0"

Érdemes még beállítani

\cg_bobup 0
\cg_bobpitch 0
\cg_bobroll 0

\cg_runpitch 0
\cg_runroll 0

Meg még ezer dolgot. :)

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#1284) Wind-Storm válasza Synthwave (#1283) üzenetére


Wind-Storm
őstag

Egyébként seta és set között mi is a különbség? :U van egyáltalán?

(#1285) Synthwave válasza Wind-Storm (#1284) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

A seta csak akkor kell, ha közvetlenül *.cfg-be írod; létrehoz egy eddig nemlétező variánst, aminek értéket adsz (ill. ha babrálsz a *.cfg-ben, akkor ezzel adod tudtára a Kvéknek, hogy cvar-ról van szó).
A set nem mentődik q3config.cfg-be, ill. vstr-ekre hivatkozásoknál szokták használni.

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#1286) Wind-Storm válasza Synthwave (#1285) üzenetére


Wind-Storm
őstag

Tnx, már értem :)

[ Szerkesztve ]

(#1287) Hybryd válasza atidzsiforc (#1282) üzenetére


Hybryd
tag

Szia!
Firefox 4.01 és IE 6 alatt próbáltam.
Ha a plugin újrarakása alatt azt érted, hogy töröltem a letöltött fájlokat hogy újratöltse magát, akkor igen, azt is megcsináltam (ezt írta a techsupportjuk is amúgy)

(#1288) atidzsiforc válasza Hybryd (#1287) üzenetére


atidzsiforc
őstag

vezérőpult/programok és szolgáltatások/quake live mozilla plugin

megint ki kell osztanom egy szövegértés egyest?

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#1289) Hybryd válasza atidzsiforc (#1288) üzenetére


Hybryd
tag

ez csak letiltja/engedélyezi, az újrarakás újratelepítést szokott jelenteni...
fogalmazás egyes :DDD
de majd nézem

(#1290) atidzsiforc válasza Hybryd (#1289) üzenetére


atidzsiforc
őstag

errol beszelsz? mert en igen.

[ Szerkesztve ]

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#1291) dudika10


dudika10
veterán

Valamiért a console minden cmd-re azt mondja, hogy unknown.
Kinek van tippje?

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#1292) atidzsiforc válasza dudika10 (#1291) üzenetére


atidzsiforc
őstag

Tudsz linkelni egy screenshotot rola?

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#1293) Jim-Y


Jim-Y
veterán

Sziasztok, van két monitorom, illetve egy alaplapi HD4250-em.
Azt szeretném elérni, hogy ha Quake Live-al játszok, akkor a kisebb 19"-os 1280x1024-es monitoron tudjam ezt megtenni, de egyébként a DELL FHD-s legyen az első számú display. Most ez úgy néz ki, hogy áthúzok egy FF ablakot, megnyitom a Quake-et, elindul a játék, de a nagyobb monitor lesz aktív ott lesz teljes képernyős mód:S Nekem jobb lenne több okból is ha a kisebb monitoron tudnék játszani:/ üdv

(#1294) sto1911 válasza Jim-Y (#1293) üzenetére


sto1911
veterán

PRobald a monitor beallitasainal atallitani a kivant monitort elsodlegesse.

(#1295) Jim-Y válasza sto1911 (#1294) üzenetére


Jim-Y
veterán

Ez azert nem jo, mert akkor a nagyobb monitor felbontása visszaugrik 1280x1024-re:S

Egyébként: egy integrált HD4250-el játszottam FHD-ben és amíg túl nem melegedett az igp addig teljesen élvezhetően 120FPS körül nyomtam.. Amikor túlmelegedett akkor visszaesett az fps 60-70 -re...

[ Szerkesztve ]

(#1296) sto1911 válasza Jim-Y (#1295) üzenetére


sto1911
veterán

Es nem tud ket kulonbozo felbontast allitani? Az en kartyam tud, bar az komolyabb, lehet a Control Center vagy a Hydra (vagy mi) hianyzik neki?

(#1297) Jim-Y válasza sto1911 (#1296) üzenetére


Jim-Y
veterán

Nem tudom..lehet, sajnos túl sok időm nem volt tesztelni, de ezen múlik, hogy vegyek e kisebb monitort vagy se. Ami most van 19"-os az nem az enyém, de kisebb képernyőn jobban megy a játék, meg amúgy is jó lenne egy második kisebb monitor a ph miatt, bár eredetileg PIVOT-osat szerettem volna. Vagy ha nem veszek monitort, mert ezt nem lehet egyszerűen megoldani, akkor vga lesz a dologból..

(#1298) sto1911 válasza Jim-Y (#1297) üzenetére


sto1911
veterán

Nagy monitoron is lehet kisebb felbontason jatszani :P De egy VGA, ami nagyobban is viszi a QL-t sztem nem penz. Ha nem akarsz vga-t, akkor sznaj ra par percet ennek a kitapasztalasara inkabb.

Nekem monitor + TV a felallas, monitor az elsodleges, es minden itt jelenik meg.

[ Szerkesztve ]

(#1299) Synthwave válasza Jim-Y (#1295) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

"Ez azert nem jo, mert akkor a nagyobb monitor felbontása visszaugrik 1280x1024-re:"

Belősz újra egy felbontást.

"teljesen élvezhetően 120FPS körül nyomtam"

A "körül" az nagyon nem jó. Vagy fix 120 vagy fix 125 legyen.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#1300) Jim-Y válasza Synthwave (#1299) üzenetére


Jim-Y
veterán

Hát nézd, szerintem az, hogy egy IGP-n lehet játszani ezzel a játékkal nagyon jó dolog, nekem spec másra nem is kéne vga..ezzel játszom és mással nem, ha meg tudnám oldani, hogy a kisebb monitoron kis felbontásban tudjak játszani, úgy hogy mellé van kötve a nagy is, akkor nem is vennék diszkrét vga-t.. Egyébként egy 15-18K forintos HD5750-re lehet megint beruházok :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake Live
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.