- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
Köszi! Kicsit megnyugodtam.
Nem tudod véletlenül, hogy mi a neve annak az antennának, amit ráraknak? Több gépen is láttam már, de sehol nem találom a nevét. Pedig szimpatikus.Más: Ezt a vázat néztem ki, ezzel a motor/propp szettel.
Ugyan nincs írva a motorhoz, de gondolom 1S. Én lehetőleg 2s-t szeretnék építeni. Jó ez a motor hozzá?
Illetve milyen vezérlőt érdemes/lehet rakni egy ilyen kicsiségre? -
mgy
senior tag
Olvasom közben valahol, hogy a 3.6V a specifikáció szerinti érték, a valóságban nem gáz, akár 3V is lehet. Jó.
Nem jó viszont, amit a cikkben is említenek, nem kicsi a kamera: fb kép.---
Jut eszembe, specifikált jellemzők vs. valóság.
Megy éppen a hiszti az fpvmodel oldallal, vettem egy olcsó vtx-et, ami nem tud rendes 5 voltot adni a kamerának. Szerintem benne van a specifikációban, plusz minden más vtx-em jól hajtotta a sonyt, szerintük meg előfordulhat az ilyesmi. Szerintem meg egy húszdolláros szaron ennyit fűrészelni egy boltnak nem érné meg, én meg ellevelezgetek itt ráérős időmben. Az lesz, hogy nyitok rá egy paypal claimet, bevehetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Óvodások homokozója
- Politika
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzol Screenshot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- EVGA 750 BQ 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest