- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
foka
aktív tag
válasz
vegyszer #3963 üzenetére
Csak az egyik potit lehet lecserléni erre (akárcsak a Taranisnál, ahhoz is megvettem már), a kapcsolók helyei nincsenek felkészítve ennyi érték kezelésére.
Először ezt építettem meg, de a hatból egyszerre csak 5 állást tudtam használni (akármilyen görbét adtam meg egy állás elveszett), ezután az ellenállásokat lecseréltem trim potikra, így pontos pwm értéket tudok megadni egy-egy álláshoz (a Programming résznek megfelelően). Mellé még kapott egy smd ledsort (akkor még tizedannyiba került), így minden állás külön színnel jelölt. Először volt ugye az LCD háttérvilágítás, majd a flash port kiépítése, jött az ER9X firmware, a hatállású kapcsoló és az FrSky DJT modul (azt megtartom).Peaceliker: Igen, de végül is nem kocsira cserélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Jura Ena 8
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Gamer laptopok rèszletre. RTX 4050 , RTX 4060 , RTX 4070 , RTX 4080 BANKMENTES , KAMATMENTES .
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest