- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Kymco quad olyat csinál,hogy ráadom a világítást és leáll a motor,az mitől lehet?
Nem volt piszkálva,random kezdte el,valami vezeték szétjöhetett és letestel vagy mi lehet? -
szepi0808
senior tag
Hali! Vettem használtan egy AEON Goes 220 quadot és szeretném forgalomba helyezni, de ehhez kellene típusbizonyítvány is, meg még nem tudm. Ezt hol tudom megszerezni?
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy 250-es hondám és új gumit akarok venni rá hátra csak ami van rajta szám melyik mit is jelent mindig elfelejtem melyik az átmérő a magasság meg a felni átmérője
Hátsó gumi: AT22 × 10-9Kenda K277 gondolkodom amiben csak ez a méret van 9-22x11.00
vagy Kenda K299 ami szerintem brutál jó lehet terepen 22*8.00-10 vagy 22*12.00-10előre is köszi!
-
m3tr0
őstag
Meg volt ma az első túrám.
Egész jó volt, csak miattam álltunk kb.másfél órát,mert 3-szor lefordult a gumim a felniről.
Mindez valahol egy kiserdőben, amivel nem lett volna baj, ha van nálunk kompresszor,amivel nagy nyomással hirtelen tudjuk felfújni a kereket.De megoldottuk. Jó volt, dagonyáztunk kicsit, el is fáradtam mint a szar.
-
1face
senior tag
Kezdő gépnek jó. Megtanulod a szerelés apróbb trükkjeit, megtanulsz a legkülönfélébb hangokra is odafigyelni, valamint a legfontosabb: Olyan helyekre is eljuthatsz, ahová mással nem mennél!
Ha megtetszik a quadozás (szerintem az egyik legjobb és legnyugisabb időtöltés) és később tudsz venni egy megbízható gépet, na az lesz az igazi! -
1face
senior tag
Ha valakit komolyabban érdekel a quadozás és a quados tásadalom és programok, nyugottan regisztráljon és ismerkedjen a legjobb quados fórumon!
Quadulj meg! -
m3tr0
őstag
válasz
runner 125 #181 üzenetére
Igen...nálam az első kerékcsapágyakat kell majd cserélni, de ezek nem vészesek árban, ha jól néztem.
Emellett persze vannak apróságok, benzinszűrőt cseréltem ma (350 Ft), lánctisztítás ilyenek stb... Csavarokat kell rajta húzogatni, cserélni.
Legalább megtanulok kicsit szerelni is.
-
BITBOYS
addikt
Egy pontilyen rendszámossal szívesen eltúrázgatnék[link]
-
1face
senior tag
Na, itt senki nem quadozik?!
-
-
zoltandavid
újonc
Sziasztok, Fórumtagok!
Ne hagyjátok ki az április 16-18. között megszervezett, világszinten a legérdekesebb ATV/Quad/SidexSide-versenyt, a HUNT-THE-WOLF-2010-et. Idén kerül sor ennek 4. rendezvénysorozatára, ahol 1000 Euró készpénz vár a nyertesre! Gyertek Kolozsvárra (Erdély, Románia), s 4 különböző kategóriában mérkőzhettek meg néhány legjobb ATV/Quad-versenyző ellen a győzelemért! Tudomásotokra hozzuk azt is, hogy: adott esetben ATV/Quad-járművetek szállítását is megszervezzük Romániába, és a versenyzők valamennyi Foxracing-termék esetében (www.foxracing.ro) 50%-os kedvezményben részesülnek!Infók a Versenyről:
Esemény: 4. ATV/Quad/Side-by-Side „HUNT-THE-WOLF-2010” verseny
Mikor: 2010. április 16-18., 1 éjszaka és 2 nap
Hol: Kolozsvár, Erdély, Románia
Kategóriák: ATV-Extrem, ATV-Open, Quad, Side-by-Side (plussz a turista- kategória – miután a versenyzők kifutottak – anélkül, hogy a lefutási idő mérve lenne)
A verseny típusa: éjszakai verseny, trial, off-road
Nehézség: ATV-Extrem: nagyon, nagyon nehéz, nagyon technikai; ATV-Open/Quad: bárki számára a kezdőket kivéve; Side-by-Side: nehéz, technikai szakaszok.
Hosszúság: egy napra vonatkozó minden szakasz kevesebb időt vesz igénybe, mint egy teli Quad/ATV-tank.
Tájékozódás: csak Garmin GPS-ekkel! Az útvonalak be vannak jelölve a GPS-eken, a pálya mentén pedig ellenőrzési pontok találhatók.
Főnyeremény: 1000 Euró az Extrem-kategória nyertesének.
Részvételi díj: 150 Euró 2010. március 31-ig, és 200 Euró 2010. április 1. és 16. között.
Info: www.hunt-the-wolf.com. Itt minden további információt megkaphattok a verseny napjairól a leírástól az értékekig (angol, német és román nyelven).További infókért, kérlek, írjatok vagy hívjatok! Remélem, hogy hamarosan találkozhatunk: mail: david@hunt-the-wolf.com; www.HUNT-THE-WOLF.com;
a Szervezők nevében, Zoli, +40 - 724 - 58.37.59 -
BITBOYS
addikt
Kezdek érdeklődni a quadok iránt
Összességében helyettesítheti a nagyrobogót?
-
monogramm2
újonc
Csá én csak azért léptmfel mert szeretném kérdezni, hogy a Keeway Kazuma az milyen mert 170.000Ft-ért ven 250ccm 21LE-s és, hogy megérné e megvenni???
Előre is kösz!!!
-
660
újonc
Sziasztok.Nem tud valaki információt adni nekem,hogyan kell bekötni a vészleállítót.Az a fajta amelyik ha szétkapcsolódik zárja az áramkört.Üdv.
-
Kiskokó
veterán
hmmmm
[link]
nem is olyan rossz és árba is még elfogadható . -
Kiskokó
veterán
Suzuki LTZ 250-et keresek !! maximum 500e-ft ért.
-
Kiskokó
veterán
Erről valakinek van vlamai véleménye ?
[link]
esetleg tapasztalat.
Elég jól néznek ki tárcasfékes elől hátul stb
250 WX et néztem.
vajon miylenek lehetnek minőségre. -
<NewL>
addikt
Kinek mi a véleménye ezekről az olcsó quadokról,amiket kb 3-4száz ezer forintos áron árulnak mindenütt.persze zsír ujonnan! Jól össze vannak ezek rakva? Motorikusan milyenek?szeretnék vagy quadot vagy egy salakmotorra beruházni a nyár vége fele
a quadok jobban tetszenek,de ezekkel közuton lehet közlekedni
quadból 250es motorból meg egy 50-80est vennék.
ha valakinek van ilysemi quad mondhatna valamit róla -
lorcsi
veterán
-
Makaveli
senior tag
A papáméknál a másik utcába van egy 250-es ''quadocska'' Bicikli úton kb. 90-100-al szokott menni a csávóka
. Ilyen fehér a járgány, közelebbről még nem láttam...
-
Kiskokó
veterán
Juj de megindult a topic én emg sehol se..
Na skacok most egy kis élménybeszámoló.
Ismerős vásárol újjonan egy Polaris Sportsman 800at
ez a gép ECCERŰEN BRUTÁLL !!
csinálok nektek egy táblázatot..
Kinézet : BRUTÁL
Erő: BRUTÁL
Felszereletség: BRUTÁL
Ár: BRUTÁL (3m körül)
Fogyasztás: BRUTÁL (15l)
Két személlyel padlógázzal hátula hasmagasság felére csökkent ugy megült ahátulja ahogy elindult.. eliindulás előttt leelőzte őket egy Opel astra vagy 70el.. 200méterrel arráb lakott terület kivül szal minimum 90... quaddal padló 300méter után utólérte és lazán leelözte..
110 körül még lehet neki nyomni
nagy nagy batár állat... vizbe méterig lehet bemenni vele.. átmeni mindenen átmegy...
Imserős okosan oldotta meg.. Zöld rendszám.. no jogsi,no bukósiska, mehet mindenhol...
[Szerkesztve] -
stargazer
senior tag
na megjöttünk debreceni nyaralásunkból ahol végre kipróbálhattam amit akartam és quadoztam! 250-es sport hondával mentem amiben benne volt még a fojtás, kb 16 lóerős volt. terepen 30-35-tel menni olyan mintha aszfalton 3x olyan gyorsan mennél. 2-esnél jobban fel sem kapcsoltam mert elég kanyargós volt a pálya. kérésre kaptam kis saras csúszkálós részt. az a tapasztalatom hogy quaddal menni nem könnyű. technikailag igen, de fizikailag nem. legalábbis terepen. elég kimerítő volt a mindössze másfél órás akció. viszont kicsi gyakorolgatás után már apró ugratások is mentek. azt beláttam hogy a quad valószínűleg kényelmetlen utazóeszköz lenne a mindennapokra betonra még ha lehetne is rá rendszámot kapni. nehéz kormányozni. nem tudom betonon milyen lehet de kb olyan mint szervó nélküli autót kormányozni. a (szintén) 250-es (szintén) honda (viszont) atv-k (amiket szintén ki lehett volna próbálni) elvileg bármikor megkaphatnák a rendszámot. állítólag most van valami törvénytervezet a parlament előtt. hát nem tudom betonon is ki kéne próbálni egy utcai használatra optimalizált quadot hogy tudjam kellene-e ilyesmi ilyen módon ilyen célra.
-
-
Den
veterán
válasz
westlake #151 üzenetére
hú ez az árkon bokrn keresztül száguldozás nagyon elméletszagú
nem olyan nagy dolog a váltás mint ahogy elképzeled. automata váltó kényelmeseb, de a manuális is nagyon eyszerű. vagy láttál te már automata váltós krossz vagy enduró motort?
Ha erős automata kell olyanunk is van nézd meg ezr www.lexxon.hu nézd meg a videót
Ez a tesztpéldány volt, bejrattukés itt még benne volt a foytás. miután kvettü egy állat let bekacso 4x4-l lehetett vele helyben orogni úgy hogy közben mind a 4 kerék kipörgött
Na érdekel van most raktáron kettő. folytást kszedtük... -
westlake
félisten
most oszinten.. ha te arkon-bokron keresztul szaguldoznal es minden figyelmedet lekotne a kovek, fak, stb. kikerulese, akkor lenne kedved meg valtogatni is? tudom, hogy bizonyos szempontokbol jobb a manualis valto, de en vezettem mindket fajtat es sosem vennek olyan terepre manulisat.. ja es egyebkent kapd be
[Szerkesztve] -
Den
veterán
-
westlake
félisten
-
stargazer
senior tag
miért lett volna fontos hogy hangos legyen? csak árt a dolog.
én is baromira szeretnék quadot, de hogy hangos legyen, attól irtózok. inkább halkítanám ha lehetne.
igaz hogy a quadok ha kapnak is rendszámot, beleírják a forgalmiba hogy szilárd útburkolaton nem közlekedhetnek? akkor meg mi értelme van? -
törölt tag
tényleg nem piszkálni akarlak, de miért kell egy quadnak hangosnak lennie? hogy 20 kilométeres körzetben mindenki hallja, amikor döngetsz vele? én személy szerint a quadosokat és a crossmotorosokat is rühellem, egyrészt azért, mert kurva hangosak, másrészt pedig tönkrebasszák a kirándulók kikapcsolódását.
bár az hozzátartozik az igazsághoz, hogy egyszer kipróbáltam egy quadot, és rohadtul élveztem a dolgot -
ToxLee
őstag
A Yomoto jó márkának számít? 200Cm3 390ropi; a 150cm3 380 ropi.
-
ToxLee
őstag
Hello! Tudtok nekem ajánlani egy jó kis quad-ot? Olyan szeretnék aminek jó kis hangja van(hangos), 150-300cm3 és ne legyen 300ropinál több. Előre is kösz
-
westlake
félisten
elnezest kerek, hogy az oldal nincs megfeleloen naprakeszen tartva
legkozelebb majd atkapcsolok 2007-es modba (csak ra kellene jonnom, hogy hogyan lehet)
mod: ha mar szoba kerult.. hol lehet megnezni a 2007-es modelleket es araikat?
mod2: jo, kozben mar rajottem
mod3: arat meg igysem latok
[Szerkesztve] -
Den
veterán
válasz
stargazer #128 üzenetére
14 colos felnik, elöl 205/50 hátul 255/50 utcai gumi, feszesebb futómű, és leginkább természetesen a difimű. de az üléspozíció, lábtartó stb... is más mint a terepgépeké, nagyobbak féktácsák... és rendelkezik eu tip bizonyítvánnyal, plusz mi megszereztük rá a magyar tipusbizonyítványt, és levizsgáztathtó korlátozás nélkül két személyre.
-
koko777
újonc
szia den..látom quadokkal foglalkozol.... vettem egy gépet nagyon hasonlít az általad forgalmazott egyik quadra(ha jól értettem ezzel foglalkozól) amit tudni kell róla: yakimoto néven fut 250es 15-16 lovas 4+1es váltó.....360ropi-volt...hozzá teszem 1 praktikerben vettem.... most viszem majd az első kötelező szervizbe:a hibái elsö nap elszakadt a lánc, második nap bekrekkelt az aksi, nem veszi a töltést. 3.nap fura mod a gázos elsö lengés csillapitó elengedett kb. 2deci olajat. ebböl véleményed szerint mi az amit kötelesek kicserélniük???
-
westlake
félisten
en kiprobaltam egy honapja a quad-ozast es annyira megtetszett, hogy a tulaj meg lerugni sem tudott a jarmurol... kiprobaltam kicsit, nagyon, mindkettonek megvan a maga feelingje.. a tipusukat nem tudom, de nem is erdekel
valami turaszervezo tarsasag hozat alighasznalt quadokat (20-25 darab) es keresemre eltesznek nekem valami jobbat.. semmi nagy marka, de mivel ok aztan kiprobaltak mar sokmindent, bizok bennuk... szerencsere a hazunktl par utcanyira van egy eleg nagy terulet, ahol vannak gazos, poros utak
allitolag a zsaruk sem nagyon kotozkodnek betonuton a quad-osokkal, kiveve akkor, ha nincs rajtuk sapka (bukosisak)
[Szerkesztve] -
Den
veterán
válasz
westlake #119 üzenetére
nincs kitiltva sehonnan, csak ahol más is tiltott. erdőbben mehet de csak az erdei úton, fák között csapatni szabálysértés, de ez vonatkozik motorra lóra biciklire is.
tájvédelmi körzrt, természetvédelmi terület tabu, törvénysértés bemennii, elkobzás börtön stb, de ez igaz lóra bringára stb.. ilyen helyen még gyalog is csak a kijelölt úton mehetsz.
magánterület értelem szerűen a terület tulajától függ...
szal oda kell figyelni, de azért lehet jó kis túrákat csinálni. -
-
Slax
senior tag
A munkára használható quadok azok, amik nekem a legjobban bejönnek.
Egy munkatársam révén pár hete a szatmárban egy tanyagazdaságban volt lehetőségem egy ilyen agroquadot közelebbről megnézni. Annak idején a gazda sok mindennel eggyütt (van hozzá hómaró, sószóró, vető és palántázó, szivattyú, permetező, billenős kéttengelyes pót, markoló, kasza, stb) németből hozta haza 15 év kinti munka után, a szülei tanyájára. Hát nem semmi volt. Nekem van itthon egy kistrakim (TZ4K14B), de sehol sincs ahhoz képest. 6 éves a járgány, mindennap használja, és elmondása szerint a jó minőségű motorolajon kívűl egyszer kellett kb 2 éve, egy motorgenerál, de még azt is a német kereskedő jelezte neki. Egyszóval arra használja, amire mások nagy traktorokat, vagy célgépeket. Nekem nagyon megtetszett, mindennapi munkámban is tudnám használni, de még nem nyertem ötöst a lottón.
De a rohangászós, semmire sem használhatókat semmire sem tartom. Számomra használhatatlanok, a természetre gyakorolt negatív hatásuk szerintem kimerül a kipufogógázban, bár a hangjuktól kiesnek a fiókák a fészekből, és a kerekek széttépik a földet.
Ami mondjuk egy erdőben nem lehet olyan nagy gond, de egy árvízvédelmi gáton bizony nagy gond, és nekem sok munka utánuk egyengetni a gátkoronát.
[Szerkesztve] -
stargazer
senior tag
nagyon reklámoznak egy kymco urban quad-ot prost-tal, nahát sztem semmivel sem utcaibb mint bármelyik másik. nem hiszem hogy alkalmasabb utcára mint egy Yamaha. mitől lenne?
-
Den
veterán
válasz
Predator... #104 üzenetére
ha csak terepen használod semmilyem papir vagy jogsi nem kell
-
stargazer
senior tag
[link]
natessék. alighogy kitaláltam, gyorsan piacra is dobtak egyet...
ez egy kimondottad utcai quad, de lesz ez még jobb is. majd ha jönnek a nagyok mint Yamaha meg ilyenek! -
stargazer
senior tag
bakker most eszembe jutott egy sztori. nagybátyámmal történt, egy kisteherautó megelőzte, majd megállásra kényszerítette, leszorítva az útról. kiszállt a sofőr, és elkezdte hogy nagybátyám kocsija felvert egy kavicsot az ő szélvédőjére, és hogy fizesse ki. nagybátyám mondja neki hogy ez nem így megy, szépen kitöltenek egy lapot, majd a biztosító kifizeti. erre a faszi fogta magát, visszament a kocsijához, az ülés mögül kivett egy vasrudat, és simán bekúrta nagybátyám kocsijának a szélvédőjét. aztán elhajtott.
azért jutott ez eszembe, mert egy quadon (motoron) nincs igazán olyan sárvédő ami megvédené a többi járművet a felverődő kavicsoktól, szóval ez fokozottan veszélyesnek tűnik nekem ebből a szempontból, már a quadok közúti forgalomban történő használata esetén. tök sok helyen vannak ilyen kis kavicsok az utakon. egy kocsinál azért a kasztni legalább valamennyire felfogja ezeket a dolgokat. -
stargazer
senior tag
kár hogy nincs egy igényes weboldal ami kimondottan quadokkal, atv-kkel foglalkozik. totalcar meg totalbike mellett lehetne egy totalquad is. de a legjobb az lenne ha lenne egy hatalmas összehasonlító táblázat amiben minden quad benne van, melyik mit tud extrák stb.
-
stargazer
senior tag
hát ez marhajó: olvastam hogy micsoda felhajtás van a quadok természetkárosító hatásai körül! ez mind jogos de kicsit el kéne gondolkodni azon hogy a multik mennyire szennyezik a környzetet, meg akik kivágják az őserdőket, és akkor hasonlítsuk össze a kettőt. vicces hogy mindenki csak a nála kisebbet rugdossa. a mecseken köves, kavicsos meg betonozott utak vannak az erdőben. azokon sem lehet akkor menni quaddal? jó nem mondom biztos károsítja valamennyire a természetet, de nem hiszem hogy ez lenne a világunk legégetőbb problémája.
-
stargazer
senior tag
ha többen használnának quadot és nem csak örömködésre hanem mindennapi használatra, akkor sokat fejlődnének, ami nem ártana, nem lennének ilyen minimalista szerkezetek. jó lenne ha lenne rajtuk egy konkrétabb információs kijelző, km-óra, fordulatszámmérő, szóval mindenféle olyan ami egy motoron pl. megtalálható.
-
stargazer
senior tag
ja igen és nekem egyáltalán nem zsánerem hogy hangos legyen mint az állat, sőt, inkább azt szeretném ha kimondottan halk lenne a kipufogója, hogy alkalmasint a természet lágy ölén lehessen gyönyörködni a madárcsicsergésben!
-
stargazer
senior tag
hát ja. ahogy nézem, a quad egyenlő a terepezéssel, tehát nem igazán aszfaltra vannak kitalálva, igaz vannak aszfalt gumik is, meg vannak olyan gumik is amik aszfaltra és terepre is jók (persze valószínűleg mindkét helyre kevésbbé jó). na mindegy a lényeg hogy láttam én már aszfalton quadzsonglőrködni emberkéket, ugyhogy nem hiszem hogy annyira alkalmatlan lenne. persze a 4kerékhajtás szintén nem a sport-quadok előnye hanem a munka-quadoké. és ABS-re se nagyon kell számítani. én érzek egyfajta űrt a kínálatban. ha végignézzük a járművek evolúcióját a kis kétkerekűektől a nagy négykerekűekig, akkor mindenféle igény le van fedve, egyedül talán ez a kimondottan aszfaltra kifejlesztett quad hiányzik a palettárol, de remélhetőleg ami késik nem múlik, ahogy a krosszmotorokból is kifejlesztették a supermoto-kat.
nekem valami olyan elvárásom lenne ami:
- 4-kerék hajtású
- ABS is van rajta
- aszfalton is megállja a helyét
- lehet vele biztonságosan egy 100-as utazótempót tartani főúton erőtartalékok mellett.
sztem ilyen quad még nem nagyon van. sztem ezek a noname quadok nem igazán lehetnek jók úgyhogy csak a Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Honda jöhetnek szóba, mint a legjobb, legnagyobb motorgyártók. remélem hamarosan jönnek utcai quadok is.
[Szerkesztve] -
stargazer
senior tag
helló!
engem is nagyon érdekelnek a quadok! lehet hogy vennék egyet, utcai használatra is. rendszámoztatás sima ügy? én valami nívósabbat tudnék elképzelni, melyek sztetek a legjobbak? hosszabb távon betonúton nem gáz velük menni? ahhoz olyan gumik is kellenek nem? nem lenne gond ha lenne ABS, meg 4kerékhajtás, de mindenképp valami sportos, vagy elvont kéne. ezek a munkagép jellegűek nem jönnek be. yamaha banshee elég jónak tűnik de abszolút nem értek a témához ezért szeretnék mindent megtudni plz help. valami elég gyors kéne amivel főuton is tudok haladni legalább úgy mintha motorral vagy kocsival mennék, tehát olyan 100-as utazó, de ha kell kicsit odalépni neki akkor...
előre is köszi a válaszokat! -
Predator...
tag
válasz
Predator... #104 üzenetére
valaki?
-
Predator...
tag
Üdvözlet embörök!
Gondolkodtam rajta hogy hobbi célra vennék egy quad-ot...nem gondoltam túl nagyra 150-250 max...sportquadok tetszenek...rengeteg felénk a terep meg a tavak...krosszpálya stbstb..
kérdésem lenne hogy milyen költségekkel és papírokkal jár pl egy 250-es quad...
közúton nem szeretném használni...tényleg csak földúton...csak hogy mégis milyen papír-jogsi kell
meg a quad árán kívül mennyi pénz...
mennyit eszik egy 250-es sport quad?
víz vagy léghűtés??
Köszi..és bocs a sok kérdésért -
Zewa
senior tag
Sziasztok! MÉg a hétvégén volt lehetőségen kiprobálni pár quadot.. ( APRILIA GRIPP 180
és még volt egy 125es 250es egy 700es noname quad)
125es quad elég gyenge.. Akik quadozni tanulnak azoknak ideáális (auto váltos volt)
Aprilia pár szimpatikusabb volt, Anyagok minősége és kidolgozása sokkal jobb volt de ez az árán is meglátszik..:S
A 250es quadba már lehet kapaszkodni rendesen, a 700as kicsit tulzás sztem. elég nehéz megfogni ha van vmi..(ez már 4 kerekes volt) Vagy csak én vagyok hozzá még gyenge ill gyakorlatlan.
Volt pár meleg helyzet mikor azt hittem borulok.
Szoval csak ovatosan.
[Szerkesztve] -
Den
veterán
ne vicceljetek már, milyen hengerfej és vezérmű tengely?
Számoljunk már egy kicsit. a kétütemű s a négyütemű kzötti aapvető különbség, hogy egyiknél két utemre jut egy munkaütem, a 4 temünél négyre, azaz kéütemünél minden fordulatra jut egy négyütemüné csak minden másodikra.
tehát ugyanakkora lökettérfogatnál azonos fodulatszámon 2 ütemű 2x erősebb ( gyakorlatban nem pont, de közelitőleg)
Namost az utcai 125-ös 2 ütemüek tudnak 31 lóerőt 10500-11000-es fordulaton de ezeknél mindnt bevetnek, és az élettartamuk is ennek megfelelö.
ebből adódóan egy asonlóan kihegyeett 125-ös négytemű kb 15 lovas lehet. és valóbban, tudnék hozatni 2 hengeres 4 ütemü 125-öst ami 10500 nál tud 15 lóerőt.
tehát ezektől az egyhengeres ksi 4 ütemüektől, a 8-9000-nél leadott 11-13 lóerő nagyon szép teljesitmény.
Mi Zongshen gyártmányú blokkokat használunk, ez a legkmoyabb kinai blokk gyártó, többekközt piaggionak is gyárt motorblokkokat, nayon jó minsőgűek a motorjai
Az emlitett 3 motor egyébként honda kontrukció -
-
Den
veterán
A125-ösök 11 és 13 lóerőt, de ezt már olyan 8 ezernél, a 250-es 18-20 lovat 7000-nél.
nem olyan erősek mint az eredeti kétütemüek, de:
-ezekkel a kis sportgépekkel leginkább városban futkosnak, tehát a 110 körüli végsebesség elég, dnamikára a rugalmasabb motor miatt pedig nem rosszabbak annyival mint a számok alapján gondonád
-nem 10-litert esznek hanem csak4-4.5-t
tartósabbak
-ha javtani kell olcsóbb az alkatrész
-és em utolsó sorban 4-500k-ért egy vadi új gépet kapsz, amivel motorozni lehet az állandó szerelgetés helyett -
Den
veterán
Mi most fogunk indítani egy projectet, 10 év körüli lepukkant motorú cagiva mitok motorját kihajítjuk, a gépet atomjaira szedjük, vázat lengőkart polírozzuk, kerekeket homokfujatjuk porfestjük, új kerékcsapágyak, új kormánycsapágyak, ülésre új kárpit, vadi új elektromos vezetékezés, új féktárcsk, fékek teljesen felújít, fékcsöveket acélhálósra cseréljük, új aksi,és lánc. A régi blokk helyőre egy vadi új dobozos 4 ütemü blokkot teszünk.
A motorválaszték 2 125-ös és egy 250-es lesz Az egyik 125-ös egy egyszerűbb felépítésű vízhűtéses 2 szelepes, a másik egy levegőolaj hűtéses 2 vezérműtengelyes 4 szelepes.
jövőhéten érkezik a 4 szelepes 125-ös blokk -
Kiskokó
veterán
Igen ez nálam is pont igy van..
Szeles vagy fiam nemkell ohgy fejreálljá vele
nekm pont a zöld tetszik jobbban hát nemtom bezsélek velük. ja ja váltós midenképpen..
hát nemtom remélem rátom öket bezsélni az aa gázhogy életemben nem motoroztam.. votl teósmnak egy rs50 de ecer kétzser mentem ''próbáltam'' meni vele és kész ..
ja ilehet nem itt kelne me gbezsélni -
golyani
őstag
még jó hogyha CBR-ból kimókolják az elektronikus folytást 27 lesz belőle
én legalábbis anno ezt olvastam vhol.
na meg ha neadjisten 50-esként használja és elkapják 140-el azt necces lesz bemagyarázni...
de kereshet NSR-t is azok is jók vagy Suzuki RG-t
de még jó h quad-os topik.
[Szerkesztve] -
A zöld az csúnya, de amásodik az nagyonszép. Hang miatt meg veszel rá valami pöpec dobot.. így, hogy 350ért is lehet kapni kicsit elgondolkodtam: ballagási zs+spolás+nyárimeló.. dehát 350 a moci+ a jogsi+ruha és sisak, ez legjobb esetben is 600.. szóval nemnagyon van elérhető közelségben egyelőre
-
Kiskokó
veterán
hát nemhalotam még de mivel aüteműnek jobb hangjka va n mitn a 2nek és csak vbrbnev van ös 4ütemű azért modtam de nemhallottam még..
jó köössze nemekarok 6-700ezret köleni rá.. modjuk egy 98as 125 aprila az jólen ede azok meg 2ütemű.. kiváncis lennék ahangjukra.. ja és azok is33lovasok.. -
Kiskokó
veterán
Sajna még mindig nincs Quad nem értünk rá veni .. reméelm msot nyáron lesz egy jólenne.. már msot motorra pályázok 125ös ből valmi szebbet egy aprillia RS125őt csak az agáz hogy szara hangjuk egy 4 ütemű 125ös kellene csak de az csak CBR be van az emg rohadt drága .
-
Kiskokó
veterán
hát minenképp elég neked sztem egy 50 cm3. nézz szét a neten vanank .. Kazumát kerüld hiába olcso..
ja emg kitárgyaluk már hogy elveigl nemmész sokra vlem ert sehol nem hasnálahtod rendszám nélkül.. ELVILEG -
ksziszi
újonc
tudnátok segíteni??
-
ksziszi
újonc
Sziasztok!!!
14 éves vagyok és érdekelnek a quadok.Én is szeretnék egyet de szüleim nem engedik hogy drágát vegyek...
Ezért szeretnék valami segítséget kérni, mert nem nagyon értek hozzá.
Várom válaszaitokat..
Előre is köszönöm!!!!!! -
1bandi
újonc
-
Daniel
tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy valaki ismeri-e a ''Desert-Raider'' izraeli gyartmanyu minden terepet megjaro jarmuvet (katonai celokra kifejlesztett, de lehet privat celokra is felkesziteni).
Ime egy-ket link a jarmurol:
[link]
[link]
[link]
A jarmu tervezojet es epitojet ismerem, ha valakit erdekel tobb informacio es adat, netan magyarorszagi import, akkor kerem szoljon. -
Kiskokó
veterán
Hát ez jó kérdés!
Nekünk még mindig nincs Quad... elekzdtük egy másik ház felujítását igy tesóm állanóóan a másik boltban van dolgozni nincs idő nézegeteni a quaokat... de lesz. jó lenne már... csapatnám én is ..
Nah valkik ? kinek miylen quadja van? tapaszatalatok,, hol szokkott játszani veleesetleg történt e valami jó kis akcó véletlenül vagy direkt freestlye vagy valami
-
Den
veterán
senki nem quadozik errefelé?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Viktor0610 #68 üzenetére
Jólvan na vágom... csak azért mégsem egyfoyltában , őrülten Up-olok csak (jó ha) napi egyszer midn1 részlet..cs mek a luxusautoshowra
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
Viktor0610 #66 üzenetére
DIkkk nemigaz ... még azt sem modnhatjátok hogy 2órán kén Up-olok..
napi 1 sőt... 2 napi 1 és azért UP mert Még Mifig Kymco KXR 250-et keresek! -
Ne upold a témát, légy szíves, nem az Apróhirdetés részen vagy...
Érdemi információ közlése nélkül, a topiknak jelenleg sok értelme nincs...
Köszönöm.
[Up-ok törölve. - peterkeT] -
Kiskokó
veterán
UP!
Továbbra is Keresek Kymco KXR250 Quadot Maximum 650Ezer HUF-ért! Vagy hasonló Quadot (Kazuma, Keeway NEMKELL) 250ccm és 650 ÉS AUTOMATA VÁLTÓS LEGYEN!
Vagy persze nagyob ccm-ű akkor feljebb mehet az ár de a léyneghogy Automata legyen Félautomta még talán belefér!
Üdv Djsaabe -
Den
veterán
nekem nincs quadom, mert egy régi motorbaleset miatt nem tudok ilyesmi járgányokkal menni, de ha lenne természetesen, vmelyik általunk forgalmzott gépem lenne, valszeg a street quad project keretében forgalmazott 260-as gép, vagy az agroquad 180-as vagy egy yomoto xsport200. De nehéz lenne választanom, mert mind nagyon jó
Sajnos 3 hét múlva 30 éves leszek -
Kiskokó
veterán
Igen igen ez igy van! Pont tegnap votl hogy a másik háznál voltunk dolgozni és átjött a rendőrkapitány szomszéd és modnta neki tesóm hogy majd itt fog állni a Quad.. aztán mondta neki a szomszéd hogy ha nicsrajta rendszám azért ha van raja rendszám azért fognak feljelenteni!
-
Den
veterán
van ahol elöl is tárcsa van. nekünk minden gépünk kapható első tárcsafékkel
amúgy azért van, mert hátúl így elég egy fék. takarékosság
elöl mustzáj két fék mert a két kerék függetlenül foroghátul is csak a merev tengelyeseknél van egy, a független felfüggesztéseseknél mindkettőn van
-
rebel56
tag
''Jogi terepen nem megy'' - [link]
-
lajo
senior tag
Miért van az hogy hátul van a tárcsafék és elől a dob? Nem úgy lenne logikusabb hogy fordítva mint a robogókon vagy bicikliken ahol csak egy van az elől?
-
Den
veterán
azért van így írva mert hülye a hirdetés feladó rendszer, és nem tudsz márkát beírni, csak egy listából választani, és ha nincs benne a márka amit hirdetsz, akkor is váasztanod kell vmit.
a hírdetett gép nem kymco. legjobb esetben kazuma, de inkább vmi ismeretlen eredetü kínai verda.
Az egészbiztos hogy nem 250-es. mert az a blokk ami benne van nincs ekkorában, maximum 150-esben gyártják. -
Kiskokó
veterán
[link]
Nah ezt nemértem ! miaz hogy kymco kazuma ?? mért van ez igy irva ?? -
lajo
senior tag
Én is szívesen elgurulgatnék az erdőbe vagy réten ha megdobnának eggyel.
-
Kiskokó
veterán
válasz
_Volkovy_ #36 üzenetére
egyáltalán nem várom el hogy sajnálj mert nem is kell csak e példát hoztam fel hogy miylen marhaságok vanank amiért pénzt kérnek..
ui.:nemtudom hogy te voltál e (ha nem akkor mnemszóltam) az hogy azt irtad valkin ek hogy Értelmezni a szöveget tudni kell (JA tevoltál tudom az alkoholos topicban) Nah hát akkor lehet neked is gyakorolni kellene egy kicsit.
bye!
Up!
Hazsnált Kymco KXR 250 Quadot keresek! vagy hasonló sportquadot használtan 650ezer forintig. Régi quadok nemérdekelnek.. -
_Volkovy_
nagyúr
Ilyen ez a világ már mindnért elkérnek egy rakat pénzt.. mint behozták ezt a hulladékzelási összeget meg stb elmenek az apjuk f@szába... (villamossági boltjaink vanank) és ott +75ft a hülye ghulladékkezeléso költség.. meg annyi sazrság van ami fölösleges... ez van
A bajom az, hogy ezek után elvárod, hogy sajnáljalak.. -
Kiskokó
veterán
Keresek Kymco KXR 250-es tipusú Sportquadot megkimélt szép állapotban maximum ár 650ezer forint ! jelentkezni lehet itt !
-
Kiskokó
veterán
válasz
_Volkovy_ #26 üzenetére
Ilyen ez a világ már mindnért elkérnek egy rakat pénzt.. mint behozták ezt a hulladékzelási összeget meg stb elmenek az apjuk f@szába... (villamossági boltjaink vanank) és ott +75ft a hülye ghulladékkezeléso költség.. meg annyi sazrság van ami fölösleges... ez van
Den:kösz a képeket.. akkor mi a helyzet kiderült hogy van e félautomata ? bár tesómnak z se nagyon tetszik n.. idóta nemtudom mit akar automtát a motoron kis kibirta... mind1 és ha véletlenül erre esne a választák mikor érkezne meg ?
Üdv -
Den
veterán
hát ezt rosszul hallottad
ami rendelkezik eec jóváhagyással és difivel auz levizsgáztatható és forgalomban is használható (max 15kw teljesítményig)
Ahozz hogy egy quadot kaliforniában levizsgáztass ahhoz meg kell feleljen az amcsi előírásoknak, akkor viszont nem felel meg az európai előírásknak, ezért nem használható közúton itthon. -
Den
veterán
válasz
_Volkovy_ #21 üzenetére
rögtön első körben lökettérfogattól függő mértékű regadó. rendszámoztatható gépek állt 125 és 500cc közé esnek, a mieink is, erre 135k a regadó
ehhez még vizsgadíj, rendszám.
Aztán a többi ugyanaz int egy motornál mert annak minősül. kötelező és súlyadó
természeesen ezek csak ha rendszámoztatod. -
_Volkovy_
nagyúr
Értem..
És a rendszámosnál mennyi pluszköltséggel kell számolni évente? -
_Volkovy_
nagyúr
Ezekkel ki lehet menni az útra?
-
Kiskokó
veterán
hát ja ha valakinek van pénze egy 3 milliós Sportmanra akkor az a 14-05 lire nemsok... amugy nézed a holapukon emg a videókon den ? hogy külön egy millió konkrétan ahoz gyártott fűnyiró. ráaksztod és kész. meg faszálitó ''utánfutó'' meg minden saz van hozzá külön amit lehet rednelni.
-
Den
veterán
-Tudok félautomata váltós verzióban hozatni
-dobfék az alapverzión van, a deluxe elöl és hátul is tárcsafékes, ezenkívül a deluxe alufelnis, sportkipufogós, és 1-1hüvelykkel nagyobb gumik vannak rajta.
Ilyen árban sportquadban csak 200-asok vannak. De kezdőnek ez még túl erős is, szóval nem kell aggódnia hogy gyenge lenne -
Kiskokó
veterán
Hello na tesóm hazaért megnée a yomoto-t és megvan baj.. nem fél-automat vagy auomata... ráadásul elől dobfék van.. pedig ez jól is néz ki. hasonlót nemtudsz de ha leht 250-es
köszi -
Den
veterán
Ha megveszi, sokkal jobban bele lesz őrülve
A megoldás vegyél te is quadota yomoto150-es alapverzióját még nem számoltam ki mennyi lesz, de egész baráti, s valszeg lesz egy smkp motorként használható 4 ütemü 50-es is ugyanabban a vázban mint a 150-es, tehát nem játékquad lesz
-
Kiskokó
veterán
Nem is keeway-t szeretnénk! Jah polairs persze .. ismerem csak hazsnáltan is jó ha másfél millió alat van( de nemnagyon va neladó használt) Mellesleg tesóm a hverjával akara quadozni és ő is vesz amjd quadot. Hát csak haverék kcisit bővelkednek kessben és ó a polarisnak a nagy terepquadját néztem ost igy hirtelen nemtudom mi aneve de az 3 millió és a csávó aztaakr veni.. na király. de ugyse vesz... csak nézi azért sajnál rá annyit.
Den nek is köszi szétnézek.
Jöhetnek további ajánlatok.. jah a keret maximum 650 lehetséges..
cs -
Den
veterán
Hali
milyen érdekli? sport quad, vagy az un ''munkaquad''/ATV/utility quad?
A keeway állítólag télleg gyenge, a kazuma nem annyira.
A kymco is jó.
Esetleg ajánlom a yomoto sportquadokat: [link]
aq honlapon lévő gép mellett lesz egy másik, vmelyik nap fölteszem, az egy a piacon egyedülálló gép, független hátsó felfüggesztésel, diferenciálművel, kimondottan quadokhoz ter ezett 200-as vízhűtéses blokkal, illetve lesz egy 150-es cvt automata blokkos
Ha atv, akkor ezt a linket [link]
Itt különösen a 180-ast ajánlom, ami ugyan nem egy erőgép, de elöl kettős keresztlengőkaros a futóműve, és ami abszolut egyedülálló ebben az ár és méretkategóriában, hátul is független felfügesztéses. Mind a 4 keréken tárcsafék,mminden rugóstag állítható, difimű. Valamint van eec jóváhagyása, nemsokára meglesz a magyar tipusbizonyítvány, és akkor forgalomba helyezhető s rendszámoztatható.
ez ezzen az áron üt mindent
ha a keretet lehet tágítaniakkor nézd meg ezt [link]
ez is vizsgáztatható difis, elöl-hátul tárcsafékes, minden rugóstag állítható, két személyes stb... -
Kiskokó
veterán
Helló
Szóval nézelődöm a hasznalauto.hu-n és használ quadokat keresek.. de nemnagyon találok ami viszonylag olcsó és jó is... szóval kérlek titeket adjatok oylan quad tipusokat amik használtan maximm 600ezer HUF-ba kerülnek és megbizhatóak. gondolok itt arra hogy Keeway meg kazuma(?). ezek elég rossz márkák.. nézelődtem és olcsó téren amik elfogadható quadok azoka Kimco qadok( nemkel beszólni ha nem igy irják) tesóm akr veni csak segitek neki akeresésben.
Köszi a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest