- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
stefi1969 #9499 üzenetére
Fizikailag. Nas alapanyagot meg kell venni, vannak jó kis szervernek való gépek. Én is szemeztem velük, aztán kell rá egy nas OS. Ebből is van pár.
pl dell optiplex gép, vagy hp proliant szerver
os meg pl freenas, mediavaultDe nekem pl évekig egy odroid xu4 volt, rajta egy dietpi os-el.
-
stefi1969
tag
válasz
Speeedfire #9495 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Itt most egy fizikailag megépített NAS-ra gondoltál vagy a szoftverére?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #9467 üzenetére
Na, alakul a projekt.
Sikerült a hyperian-t beüzemelni végre docker alatt, illetve az lcd-vel összekötve élő adatokat is mutat a másik arduino. -
plejik
addikt
Sziasztok!
Valaki használja a wasabi cloud storage szolgáltatást Qnap nason?
-
jcvd
tag
válasz
Speeedfire #9471 üzenetére
Sziasztok!
Valakinek van megoldása rá, hogy hogyan lehet véglegesen kiírtani a QNAP oprendszeréből a nem használatos appokat?
- License Center
- Notification Center
- QTS SSL Certificate
- QuLog Center
- Multimeda Console
- Resource Monitor
Speciális célra használom a NAS-t, minél fapadosabb kell, hogy legyen.
Várom válaszaitokat (akár privátba)! -
PyCos
tag
válasz
Shokkolo #9482 üzenetére
Szia.
Itt egy leírás, hogyan lehet a Port ellenőrzést megjavítani.
Nem tűnt nekem olyan rendkívül fontosnak, e nélkül is tudok torrentet futtatni.Úgya a 2/3 körül írja le a problémát és a megoldást javasol rá é n magam nem őbáltam ki, de érthetőnek tűnt.
Amúgy a step-by--step is hasznos lehet másnak is.
-
Biga123
addikt
válasz
CsiszyFutár #9490 üzenetére
Én úgy tudom h akkor vagy aktív ha kívülről elérhető a TM port .
(Nem keverendő össze a management porttal.)
Elvileg direktben el tudnak olyankor érni, és jobban megy a seed.Még egyszer utoljára, a TM nek a port ellenörző része megőrül az IPV6 miatt attól még a port nyitva van és szerintem aktív is vagyok a TM ben. Hisz nálam frankón megy a seed.
Ebbe bekavarhat még egy esetleges NAT-olás ISP oldalról. Mert akkor borul minden. -
Shokkolo
addikt
válasz
Biga123 #9484 üzenetére
Megcsináltam még tegnapelőtt, az eredmény "felemás":
[~] # curl -i -4 http://portcheck.transmissionbt.com/52355
HTTP/1.1 200 OK
Server: nginx/1.10.3 (Ubuntu)
Date: Mon, 23 Jan 2023 10:37:16 GMT
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Transfer-Encoding: chunked
Connection: keep-alive
1[~] # curl -i -6 http://portcheck.transmissionbt.com/52355
curl: (7) Couldn't connect to server
Illetve ami számomra furcsa, hogy elvben "bad request" -et kellene visszakapjak, ehelyett couldn't connect to server,
illet GUI-n is no responset kapok szintén bad request helyett.
Ezért gyanús -
Biga123
addikt
válasz
Shokkolo #9482 üzenetére
Biztos , hogy passzív vagy ?
Megoldás:
Solution:Enable thessh
connection ofQTS :
Main Menu
>>Console
>>Network File Service
>>Telnet/SSH
, checkAllow SSH connection (only the administrator group can log in remotely)
and click Apply;EstablishSSH
connection: connect toQTS remotely through
CMD
or specialssh
connection management software, such as finalshell ;Run the command:sudo vim /etc/hosts Add 4 at the end of thehosts file
87.98.162.88 portcheck.transmissionbt.com Test the port again to verify the result:CsiszyFutár: sajnos USB esetén vannak limitációk
-
CsiszyFutár
csendes újonc
Ha NAS-ra usb porton keresztül külső hdd- csatlakoztatok.
Akkor azt hogyan tudom betenni dlna-ba hogy lássák a tv-k. Nincs ilyen opció a nas ts 233-as dlna felületén.
Ahol be kell állítani a dlna t ott nem engedi kijelölni a külső Hdd-t -
Biga123
addikt
válasz
Pizzafutar #9479 üzenetére
Serviio erőforrásigényesebb a java miatt. Több ramot igényel. Ilyenkor jöhet képbe a korábban ajánlott alternatív dlna megoldás.
Sajnos a gyári dlna tényleg lassabban indul nálam is. Mondjuk nem 1 perc. De ha kodival és vlc vel is csinálja. Akkor nem biztos h a dlna a hunyó.Szerk: amúgy ha van kodi meg vlc mért erőltetnéd a dlnat? Egy 231 is képes kiszolgálni egy normális mediaplayert hiszen akkor csak sima file share. Ahhoz meg elég bőven. Szal ott más gond lesz.
-
Pizzafutar
aktív tag
válasz
Biga123 #9476 üzenetére
És a Serviio jól fut egy arm-es 231-es NAS-on?
A beépített megoldással az a probléma, hogy videó lejátszás előtt kb. egy percig homokórázik. Csak a NAS-al lehet gond, mert a hálózat ok, a tv okosító új és a jobbak közül való, a szoftver pedig függetlenül attól, hogy Kodi vagy VLC, ugyan azt produkálja. -
stefi1969
tag
Sziasztok,
a Plex media szerverrel kapcsolatban kérdeznék. Ha telepítem ezt az alkalmazást a NAS-ra, akkor a TV-re és a laptopra is telepíteni kell valamilyen alkalmazást hogy a NAS-on lévő filmeket meg lehessen nézni? Olvastam, hogy sokan dícsérik ezt a Plex media servert, mások meg azt mondják, hogy sok erőforrást igényel. Érdemes telepíteni egy TS-233-as NAS-ra? -
Biga123
addikt
Dede serviio
Amúgy a minidlna-t kb 10 évvel ezelőtt használtam ahhoz képest ez még friss és ropogós.
És a serviioval ellentétben annyira erőforrásigénytelen volt anno a minidlna, hogy az már vicc kategória. Egy Western Digital My Book World Edition-ön futott hibátlanul
És mivel ezeket jellemzően LAN on használod nem gondolnám h akkora biztonsági kockázatot jelentene egy több éves release. És ha meg működik . De vannak up to date alternatívák. -
Biga123
addikt
válasz
Biga123 #9473 üzenetére
Vagy ott a minidla utódja : Readymedia , aminek az utódja a QnapClub UPNP/DLNA Server
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
Transmission remote problémával tudnátok segíteni?
Az alany egy QTS 251+Költözés után nem bírom életre kelteni a portforwardot.
Eddig UPC/Voda volt a régi helyen, most Digi.
Nem vagyok NAT-olt, tehát ez nem gond.
Beállítom az appban (próbáltam a json file -t is átírni), de alapvetően ugyan az a port ami régen is volt.
A routeren engedéylezve a forward a megfelelő (fix > statikus DHCP) IP-re, ellenőrzöm canyouseeme.org -on, és siker:
"Success: I can see your service on xxx.xxx.xxx.xxx on port (5xxxx)Elég dühítő, és kezd nem kicsit kiakasztani
A másik problémám, hogy a nagy major update óta a minidlna mint olyan nem használható tovább. A Plexen kívül van élhető alternatíva?
Egy nem épp mai (de "okos") tv-n szeretnék a nason tárolt tartalmakat nézni.
Erre több mint tökéletes volt sok-sok ideig. -
válasz
Speeedfire #9469 üzenetére
A QTS nem egy általános célú linux alapú operációs rendszer, amibe "minden is" bele van fordítva. Futtass rajt egy virtuális op.rendszert. Azon keresztül talán eléred.
-
válasz
Speeedfire #9467 üzenetére
Mi(ért)t kellene látnia?
[link] -
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
253d nasom van, szeretnék rákötni egy arduino-t usb-n keresztül, de nem látom. Valaki próbálta már? Vagy kellene valami plusz hozzá? -
Faby
senior tag
Mi a túrónak mc egy NAS-ra?
Megszokás. Illetve vizuális típus vagyok, megszoktam a két ablakos fájlkezelőt.
Pl OMV alatt a NAS-on a belső másoláshoz (lemezről lemezre, vagy USB-ről lemezre) sokkal gyorsabb, valamint parancssorból meg nem szertek és nem is tudok annyit.Azt ugye tudod, hogy össze tudod kapcsolni a Windows-on futó HDS-el?
Igen, így használom évek óta, a saját, valamint az ismerősi körben felügyelt NAS-okról így kapom az infót. HDSentinelből van pro liszenszem.
Viszont az időzített futtatáshoz nem találok sehol a qts-ben feladatütemezőt
(hetente egyszer szretném futtatni)Miért nem jó/elég a NAS beépített SMART monitora? [link]
Szintén megszokás, ezt ismerem, eligazodok benne. -
Mi a túrónak mc egy NAS-ra?
Azt ugye tudod, hogy össze tudod kapcsolni a Windows-on futó HDS-el?
Miért nem jó/elég a NAS beépített SMART monitora? [link]
-
kirkri
addikt
válasz
magyar895 #9461 üzenetére
Onvif nélkül nem fog menni. Ezeknél az a koncepció, hogy a cloud szolgáltatást használd, előfizetéssel. Nekem van egy Ring kaputelefonom, amivel egyébként nagyon meg vagyok elégedve, de pont az vele a problémám, hogy az is csak felhőbe rögzít, így a cseréjén gondolkodom egy olyanra, ami a többi biztonsági kamera felvételével együtt a NAS-ra rögzít.
-
magyar895
csendes tag
használ valaki ilyen kamerát QNAP hoz társítva? :
https://www.ezviz.com/product/C8W/38560
A leírásokban azt írják, hogy nem ONVIF képes és saját oldalán is csak a saját felhő protokolja van megadva. Szerintetek ezt összelehet hozni a NAS-al (Qnap 453d) ? -
Faby
senior tag
Menet közben annyi történt, hogy meglett a qnapclub repo (valszeg csak frissítenie kellett, viszont a MyQnap továbbra is üres), és itt is megtaláltam a Midnight Commandert rögtön két változatban:
MidnightCommander 4.8.20.0
MC 4.8.17.1
Előbbi innen telepítve is ugyanazt a hibaüzenetet adja mint kézzel:Hiba 2023-01-16 22:32:15 System 127.0.0.1 --- --- ---
MidnightCommander 4.8.20.0 installation failed.
Error Firmware version, please downgrade to QTS 5.0.0 or older version.
Második települ, de nem indul:[admin@FabiNAS /]# mc
mc: error while loading shared libraries: libslang.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory
Rákeresve itt a fórumon már másnak is volt vele baja, de nem láttam megoldást, ahogy szélesebb körben keresve sem.Egyelőre félretettem, jöjjön a másik feladat, a HDSentinelt beüzemelni.
Letöltöttem innen az armv5 verziót, filenév:
hdsentinelarm
Amikor futtatnám, a következő problémákba ütközök:
1. simán, adminként bejelentkezve:[admin@FabiNAS HDSentinel]# ./hdsentinelarm
-sh: ./hdsentinelarm: Permission denied
HDSentinel oldalon írja is, hogy root ként kell futtatni. Kicsit érdekes, mert ha jól tudom, Qnap NAS-okon nincs root felhasználó, az admin rendelkezik(?) root jogokkal.2. vagy sudo segítségével futtatva:
[admin@FabiNAS HDSentinel]# sudo hdsentinelarm
sudo: hdsentinelarm: command not found
[admin@FabiNAS HDSentinel]# sudo ./hdsentinelarm
sudo: ./hdsentinelarm: command not found
[admin@FabiNAS HDSentinel]#
Nem vagyok linux guru, lehet, hogy valamit rosszul adok meg, de OMV alatt, illetve egy Synology (szintén arm) NAS-on simán működik.
Mit csinálok rosszul?
-
válasz
CsiszyFutár #9458 üzenetére
a nason fut a torrentliens, amit a kliens webfelületén keresztül érsz el.
-
CsiszyFutár
csendes újonc
A nason van böngésző?
pl ha én a majomparáderol akarok torrentet letölteni akkor annak mi a menete ?
vagy számítógépen keresztül letöltök egy torrent filet és ide bemásolom ?
vagy úgyis lehet hogy a gépen elinditom az utorrentet és beállított hogy a nasra mentsen ? -
Faby
senior tag
Sziasztok!
Miután beüzemeltem egy barátomnak egy Syno NAS-t, kellett valami hobbi projekt,így belevágtam egy Qnap TS231+ backup szerverként való beüzemelésébe.
Rögtön az elején elakadtam, nem tudom a Midnight Commandert feltenni.
Hiába állítom be a 3rd party reponak ahttps://www.qnapclub.eu/en/repo.xml
-t, és ahttps://www myqnap.org/repo.xml
-t, ezek üresek.
Megtaláltam a qnapclub.eu-n, le is töltöttem aMidnightCommander_4.8.20.0_arm-x41.qpkg
csomagot, de ez nem települ, mert azt írja, túl új a NAS firmware, tegyem vissza az 5.0.0-t (most 5.0.1 valami van) Természetesen engedélyeztem a 3rd party appok telepítését.
Tényleg nincs frissebb, ami támogatná az újabb rendszert, vagy valamit benézek?
Illetve mivel backup szerver lesz, szeretném feltenni rá a HDSentinelt ütemezve, és riportot elküldeni.
Ezt simán meg tudtam tenni a saját HP gen8 microserveren futó OMV-vel (a riport küldés kivételével), illetve az említett Synology NAS-sal is, itt ennél a NAS-nál is fog működni?
Köszönöm előre is a segítséget. -
CsiszyFutár
csendes újonc
Esetleg valami pontos leírás a beüzemelésről QNAP TS233.
A kicsomagolástól a működésig milyen beállításokat kell elvégezni hogy bárhonnan (kívülről ) elérjem 1 db 4 tb-os wd Red hdd áll rendelkezésre. Torrent,plex, dlna. stb
Lehetőleg magyar nyelvű videó vagy leírás -
DJGABI
addikt
válasz
CsiszyFutár #9453 üzenetére
mobilról böngészőben tökéletesen működik a konfigurálás, de van külön app is.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
CsiszyFutár #9453 üzenetére
Igazából webes felületen éred el a rendszered, ergo, egy mobilon is hozzáférhetsz. Egérmozi, de hozzáférhetsz. Van-e app a kezeléshez? fogalmam sincs, de biztos. Az első beállításhoz? Na, az már nem biztos.
-
CsiszyFutár
csendes újonc
Ha én csak méditattalmak tárolására és torrentezésre szeretném használni a NAST akkor is kell hozzá számítógép + monitor?
Vagy elég hozzá egy telefonos alkalmazás ? -
Frontiner
aktív tag
Hali!
Csak nálam nem működik a qnapclub.eu?
Csak a transmission-t tenném fel egy Ts-128A-ra. Esetleg másképp fel lehet varázsolni? Új vinyó került bele, mert a regi lehalt. És szerettem volna feltenni a Tm-et, de nem működik az oldal. -
DJGABI
addikt
válasz
CsiszyFutár #9448 üzenetére
hogy egy harmadik opció is legyen: nekem mondjuk az Asus cuccai nagyon bejönnek, ár/értékben is, meg tudásban is. néztem videókat, tök kellemes a felülete, hozza kb ugyanazt mint a 2 nagy gyártó. de úgy látom ennek a qnap-hoz képest kevesebb a memóriája. újonnan én Asus-t vettem volna
-
Pille99
tag
válasz
Én az első kettőből választanék. A qnap végig vezet a beüzemelésen, gondolom a másik is.
-
válasz
Ez inkább egy másik topik témája. A qnap topikban szerinted melyiket fogják ajánlani?
Ugyanazt a kérdést feltenni n+1 topikban nem szerencsés megoldás. -
CsiszyFutár
csendes újonc
[link] Sziasztok, szeretnék venni egy NAS-t.
Főleg méditattalmak lejátszása és torrentezés lenne a cél.
2 lemezesbe gondolkodom, de egyenlőre csak 4 Tb HDD férne bele a keretbe.
Amiket eddig néztem 1. QNAP TS-233, 2 SYNOLOGY 220J,
3.ASUSTOR as1102t, 4. WD MY CLOUD EX2
Szerintetek melyik a jobb választás, én eddig a Qnap mellet voksolok az erősebb proci meg a 2 GB ddr végett.
De sajna még sohasem használtam hasonlót.
Mindegyik tud torrentezni ? Meg támogatja a Plexet ?
Mindegyikhez oda van írva hogy "wake on lan" az az ébresztés. De minek egy nasszervert ébreszteni? Annak nem az a funkciója hogy mindig menjen?
HDD amit még néztem hozzá WD RED NAS DRIVE 3,5 4TB ebből egyenlőre csak 1 db lenne mint azt ahogy az elején is írtam.
Honnan tudok valamilyen magyar nyelvű videót akármelyiknek is a beüzemeléséről ?
Legyetek szívesek segíteni -
-
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok!
QNap TS-212p-ről véleményt tudnátok mondani?
Itthoni használatra lenne RAID1-es kialakításban 2x4TB-s WD Goldal.Amire nekem kell, hogy telefonról tudjunk mentést küldeni icloud/google drive kiváltásra, valamint ezen tárolni a közös dolgokat, nyaralás képek, projekt fájlok, stb.
Azt néztem, hogy régi darab viszonylag, de ahogy a saját oldalukon találtam, 4 napos frissítés is van hozzá, amiből arra következtetek, hogy annyira nem elhanyagolt cucc talán.
Köszi a válaszokat előre is.
-
-
rostiron
őstag
válasz
bandigyerek #9441 üzenetére
De nála nem letölt, hanem lejátszik webes felületen.
-
-
-
stefi1969
tag
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy nem értem pontosan. A megosztást a Multimedia Console programban végeztem el. Távolról böngészőben lett elérve a NAS.
Gondolom a TS-233-asnak és az internet sebességnek is vannak korlátai, csak szeretném tudni, hogy mire lehet használni és kicsit jobban megérteni a használatát.
Szerencsére az otthoni Tesla TV-n bármilyen filmet le tudok játszani. Ilyen TV-m van: [link] -
-
stefi1969
tag
Üdv,
sikerült elérjem, hogy a tévén a Qmedia és a VLC segítségével bármilyen videót le tudok játszani.
Távolról is el tudom érni a NAS-t és pár mp4-es fájlt le is tudtam játszani a böngészőben. Amikor mkv fájlt próbáltam elindítani akkor ezt az üzenetet kaptam: Ez a fájformátum nem támogatja az online lejátszást vagy nem létezik a fájl. Ellenőrizze a File Station alatt, hogy létezik-e a fájl. További információt a Video Station Átkódolás lapján talál.
Ott azt olvasom, hogy szükség van a Cayin MediaSign Player alkalmazásra. Ez az alkalmazás viszont telepítve van, igaz csak az ingyenes licenccel. Szükség van valamilyen beállításra a Cayin MediaSign Player alkalmazásban is? -
bandigyerek
senior tag
válasz
stefi1969 #9430 üzenetére
Nekem nincs fent semmi extra (Multimedia Console, és a Media Streaming add-on). A TV tud lejátszani magától is filmet (LG), a laptop szintén. Mobilról nem nyilatkozok, mert az egérmozinak nem vagyok híve. A TV kábelen van a routerhez kötve, a laptop Wifin. A TV a saját lejátszóját használja, a lapos meg a kmplayer-t. A Multimedia Console-on engedélyezed a mappáidat, amit látni akarsz, a DLNA és a Media Streaming add-on engedélyezve legyen. Ha a TV nem tud lejátszani filmeket, az más tészta, akkor részemről passz.
-
stefi1969
tag
Üdv,
egy TS-233-as NAS-sal próbálok megbarátkozni. Ez az első ilyen eszközöm, így elnézést kérek, hogy mások számára nagyon egyszerű dolgokat kérdezek. Milyen programok szükségesek a NAS-on, hogy videókat és képeket tudjak megtekinteni tévén, telefonon és a hálózat többi számítógépén? Nem szeretnék fölösleges programokat telepíteni a NAS-ra. Ez a Cayin MediaSign Player alkalmazást nem tudom mire kell használni. Jelenleg ezek a programok vannak telepítve. -
morfondőr
addikt
Nálam a NAS szinte kizárólag adattár funkciót tölt be local hálózaton. Annyit van kiengedve a netre, hogy szinkronizálja a onedrive-ot, hogy ott is meglegyenek a fontos dolgok. Erre bőven megfelel, a ram-ot sem láttam még 50% telítettség felett. Minden sallang le van tiltva, csak SMB megosztás megy. Plex-el most ismerkedem, első körben a Shield TV Pro-mra tettem fel a szervert, de látom, hogy a NAS-ra is lehet telepíteni. Közben a Shield topikjában azt tanácsolták, hogy hagyjam rajta a szervert, mert a Shield többet tud. Jelenleg tökéletesen muzsikál így a sok 10gigás 4k filmekkel is, úgyhogy megfogadom a tanácsot és nem is fogom piszkálni.
-
szjoci
őstag
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Egy TS-231 mennyire bírkózik meg egy plex szerverrel? 60-80 gb-os BR ripek, transcodeing szigorúan tiltva.
Köszi előre is a választ! -
Ear001
addikt
válasz
Frontiner #9424 üzenetére
Van hozzá gyári átalakító is kisebb méretre, de szerintem 3D nyomtatni is lehet adaptert hozzá.
-
Frontiner
aktív tag
sziasztok!
Sorry a láma kérdésért, de csak és kizárólag azokkal a HDD-kel használható a Nas ami a kompatibilitási listában szerepel?
Egy TS128A van és egy ilyet vennék bele, de nincs a listában...
SEAGATE EXOS 7E2000 Enterprise 1TB HDD 7200rpm 128MB cache 2.5inch SATA 6Gb/sKöszi a választ!
-
Pribi
senior tag
válasz
aleister #9417 üzenetére
Sziasztok!
Mindkettő a 192.168.1.10X címeket címeket kapja, a DNS-nek a router ip-jét használja és wifi-n csatlakozik. Maszknak a 255.255.255.0-t használom. Nem tudom, de nem hinném, hogy az a gond, hogy wifi-n vannak a tv-k. Mondjuk azért csináltam így, mert lényegesen gyorsabb így a kapcsolat, mint vezetéken.
Priib
-
Biga123
addikt
válasz
Bile Demon #9411 üzenetére
"Azt, hogy a NAS szoftvere is erre a RAID5 tömbre került?"
Igen"A Systemnek nem a dedikált 4GB FLASH-ben kellene lennie?"
És Nem.A rendszert a lemezre teszi abból a flash ből
Ha nem lenne ott egy "biztonsági mentés" a szűz os ről akkor ha a lemez megsérülne nem tudnád újrahúzni.
A régi WD nas ok voltak ilyenek ott csak a hdd n volt meg az os ha az elpukkant akkor kuka volt a keret is . (sok melóval és utánajárással visszalehetett őket állítani de nem volt egyszerű) -
HGTimber
tag
Ingyenesen elérhető a Qsirch Premium licensz 2023.06.30-ig
-
aleister
veterán
Nem tűnik túl valószínűnek, hogy ha akkor rögtön kikapcsolta, akkor ilyen kis idő alatt tönkrementek volna.
Nálam alap a WOL. Este kikapcsol a NAS, amikor én is alszom. Ha meg esetleg mégis nézném a tévét, akkor a WOL segít. Igaz szokni kell a hosszú boot időt. Ez az egyetlen, amit eddig negatívumként fel tudok hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged