- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok.
L2j server-t babrálok, modolok (100% legális...) és a quest-ek py-ben vannak megírva.
Elég jól átlátom és módosítgatom, igazítom a saját igényeimhez, de egy résznél elakadtam.
Szóval röviden, hogy felkeltsem a kedveteket:
Adott egy quest, ahol 5 dolog választható. Van 5 változó, amit a meghívott html file-ok választanak ki. Pl egyik html file-ban a linkre kattintva SK paraméter jön vissza.
Ezt az elején a definiálásnál leírt SK : [.........] rész tartalmával fel is tölti.
Utána a SK változó tartalmával lefut 3-4 sql írás és kész.Na a problémám: nekem a 3-4 sql-be írás előtt, közvetlen után kellene egy SK változóban lévő paraméter alapján egy IF ellenőrzés.
Ezt akár milyen formában írom be, már a py file elején megáll.Vagy az IF részt tolom el, de hibát nem ír sehol, szóval durva hibát nem követek el.
Aki tudna segíteni írjon már rám msn-ben kérem. Küldök egy file-t, elküldöm, hogy mit szeretnék, és hogy csináltam és csak azt kellene megnézni, hogy ez így jó-e, miért nem jó és esetleg egy hogyan kellene.
Eddig így próbáltam: ha SK jön vissza html-ből, akkor SK első változója a newclass = 33
Az sql módosítások elé beírtam:
if newclass = 33 :
st.giveItems(620,1)Szóval egy sima változó alapján 5 IF rész kellene nekem.
Aki tud, akar segíteni előre is köszönöm. PM-ben, vagy MSN-en megtalál.
MSN: zeus2140@hotmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Byintek Love U14 Projektor
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest