- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Folyamatosan beérkező adatok grafikus ábrázolását szeretném pythonban megoldani. Beérkezik kb 10 x y adatpár, és ezek meg kell hogy jelenjenek egy x y grafikonon, 10 pontként. (néhány pontot össze is kell majd kötni de ezt most egyelőre hagyjuk). Ez a 10 pont maradjon amíg a következő 10 új pont be nem jön. Aztán tűnjenek el és már az új 10 pont látszódjon, stb.
A grafikonon kellene hogy legyen egy olyan előre ábrázolt y x görbe is, ami a pontok megjelenésétől vagy eltűnéséttől függetlenül állandóan jelen van.
Ez nem tűnik egy megoldhatatlan feladatnak de minthogy még nem csináltam ilyet, hirtelen nem is tudom hogy hogyan ugorjak neki. Az interneten azt olvastam hogy gnuplot pythonból jól használható. De úgy látom hogy inkább offline adatfeldolgozásra is ábrázolásra használják. Adatfájl beolvasása majd ábrázolás és kész. Én pedig ugye a folyamatosan beérkező adatokat akarnám ábrázolni.Valaki esetleg itt csinált már hasonlót és útba tudna igazítani hogy hogyan kezdjek neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Jófogás tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2, i5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5490 FHD, i5-8350U, 8GB DDR4,256GB SSD, AAM SZÁMLA(Vállalkozásoknak is!), 1ÉV GARANCIA
- Dell Latitude 7490 FHD, TOUCH, i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Acer Predator Helios Neo 18 újszerű, garanciás erőgép
- RTX 3060TI Aorus/I7-6700K/16GB RAM/1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest