Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dirtyz
őstag
Ez az óra ennyiért tök jó vétel..
Tudásban mindkét, általad említet órát veri, annyi hátránnyal, hogy nincs hozzá foot POD.Segített, és segít is.Az edzések általában pulzustartományokra mennek, óra kell, hogy ezeket be tudd tartani, ill. az edzésfileokat elküldjük az edzőnek, aki ezeket átnézi, értékeli. Versenyen is nagyon jó kontroll, jobban be tudod osztani az erődet, bár néha idegesítő is tud lenni, "hogy már 5 perce 180-an felett van a pulzusom"
-
Dirtyz
őstag
Zsófival beszéltél, Ő is keni-vágja a témát
Nem ismerem annyira azokat a tipusokat amiket írtál, az enyémen meg tudod adni a sport tipusát-jellegét és a szerint számol.
Nem hiszem, hogy elég nagy a memóriájuk, hogy heti adagokat megjegyezzenek, és itt jön a képbe a gépre mentés funkció, ill egy komolyabb tipus.
Gépen (program segítségével) külön tudod bontani melyik volt kerékpár, melyik futás, stb...
Lépésszámlálóm még nem volt, de holnapra megkérdezem Neked. -
Dirtyz
őstag
Szia!
Az adatokat infra kapcsolattal tudod lementeni a számítógépre, egy ehhez használatos programmal.
Valami hasonló képet fogsz látni:
Óratipustól függően természetesen eltérő dolgok szerepelhetnek rajta. Amelyik óra tudja a kerékpárosfunkciót, azon sebesség is, ha magasságot is tud, akkor egy szintgörbét is látsz. Az FT 40-nél felejtsd el amiket eddig leírtam, arról az óráról nem tudsz áttöltni adatot a gépedre. Ott csak a kijelzőn tudod megnézni.
Ha esetleg pesten jársz, és van egy kis időd nézz be Zergéhez, Ő álmából felébresztve is tudja, melyik óra mit tud, és tud ajánlani egy Neked megfelelő tipust. Nyugi, nem fog rádtukmálni egy drágább órát, ha egy kisebb tudású is megfelelő... -
Dirtyz
őstag
Mindegyikhez van, csodálkoztam is...
Az edzettséggel, edzéselmélettel szerintem keresd meg ( akár személyesen ) Zergét, biztos tud segíteni. A TE-re jár kerékpáros szakedzői szakra, mellesleg néhányszoros Magyar bajnok a kerékpározás különböző szakágaiban! De ne mond meg, hogy én küldtelek -
Dirtyz
őstag
Többet lassabban!
Először, mint a téli alapozásnál, kilómétergyűjtés megy. Csak ebből lehet tovább építeni.
Nyugodtan menjetek le futni a szigetre, nem csak Ti fogtok ''bénázni'' ott. Annyiban segít, ha a szigetre jártok rendszeresen, hogy figyelni tudod a fejlődésedet ( értsd: az egyik héten csak eddig jutottatok, a következőn már 2 kilivel odébb ) -
Dirtyz
őstag
Azért ajánlottam a 720-at, mert Ő egy másik topicban a 810-et akarta megvenni
Suunto órát csak merüléshez használtam eddig, viszont Polar-om van vagy 8-10 éve.
Amikor még nem volt Polar, sima Timex-et használtam, no pulzusmérés. Utcára még mindig a jó öreg Timex-et hordom.
[Szerkesztve] -
Dirtyz
őstag
A bikemag kerékpáros újságban volt egy teszt a pulzusmérőkről, a Polar tarolt mindenhol, pontosság kényelem, funkciók tekintetében.
Ha kerékpározásra akarod venni, érdemes a 720, 725-ben gondolkodnod. Ezeket tudod futásra is használni, de főként kerékpározásra használatosak. Tudnak sebességet is mérni, meg magasságot, hőmérsékletet, meg minden finomat.
Nekem egy régi Polar-om van, most a jézuska hozott volna egy 720-ast, de másra kellett a píz. E-bay-on nézz körbe, nagyon olcsón vannak.
a futótopicban írtam Neked, még anno...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest