Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
voltam bent melóhelyen 13-15h-ig, majd elmentem egy 20-ast tekerni ...
meg most megyek még egy 20-ast, csak haza kellett ugranom egy picit, nem akarom magam nagyon leterhelni, nemtom még menjek-e még egy kört ...kedvem nincs ... ma láttam egy gyalogost, meg egy kerékpárost verekedni ... két idősebb úr volt ... az amúgy is keskeny, leszűkölő félben lévő keékpárút/járda hybrid betoncsík közepén álltak, és beszéklgettek, mikor vadul befékeztem mellettük, és szóltam nekik, hogy legyenek szívesek ne a járda közepén álljanak meg ... majd láttam hogy az egyiknek vérzik az orra, és villámog, vad gyülölöet cikázik a szemükben ... pedálra léptem, majd mikor visszanéztem, hogy le tudok e balra kanyarodni, azt láttam, hogy csápolják egymást ...
''...........A mindenkori pulzusod függ a pihentségi szintedtől is, de ezek elég magas értékek..........'' kipihenve abszolút nem vagyokde sajnos én is úgy érzem, hogy ez nagyon magas
mit kellene tennem?
a.) többet tekernem
b.) vagy jobban meghatjatni magam?
(esénként szoktam eljárni egy 20-asra, XIII ker. Árpád híd-Ládmányosi híd, budai oldal)
-------- ---- ----- -- - --- -----
meg haver mondta, megyünk futni ...margitszigetre ...
amíg nem tudunk normálisan egy kört leftni, addig minek megyünk margitszigetre?
bénázni?
futás segít majd az edzettségi szinten, illetve a felső pulzustartomány lejjebb szorításában?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest