- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
Sigma pc15 tipusú órám megadta magát. Mintegy 3 év használat után a szíj kettétört, a külsején az izzadságtól erőssen oxidálódik, valamint szintén a beszivárgó nedvességtől lényegében nem tudom benyomni a gombokat, mivel a rugó megadta magát. Ezen kívül a jeladó hátuljáról elveszett a műanyag záró, amit az elemre kell rátekerni. Tudásban maximálisan megfelelt, nincs szükségem ennél nagyobb tudású órára. Tehát hasonló tudású, viszont jobb strapabírású órát keresnék. Az sem lenne hátrány ha a stopper működne pulzusmérés nélkül is. Kinéztem egy Polar RS300X tipusú órát, viszont ebből akár 2 Sigmát is vehetnék. A kérdésem az lenne hogy ár értékben tudnátok-e valami jó vételt, ami nem okozna csalódást. A legfontosabb hogy pontos, megbízható, strapabíró pulzusmérőt szeretnék amit nem kell évente cserélgetnem intenzív használat mellet sem. Előre is köszönöm a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged