Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
SP3-at feltettem, nem jó, ugyanúgy nem lehet beolvasni vele. A The Bat sem tudja beolvasni. A leírás szerint be tudja, de valszeg valamilyen filtert az eredetileg már telepített Office 2003-ból vesz, mert csak egy opciója van, amivel ezt meg lehetne csinálni a ''mailbox importálás'', de az meg csak az Outlook Office XP verziójának mappáit találja meg és azt olvassa be. Amikor az Office 2003 - as .pst fájlokat akarom vele beolvastatni két dolog történik:
1.elszáll hibával
2. semmi. -
Superman
nagyúr
A Service Pack 2-őt is telkepíteni akartam, de nem települ, mert nem található a rendszeren állítólag megfelelő verziószámú Office XP. Már kivagyok...
-
Superman
nagyúr
Sajnos ez nem jött be, mivel a MailNavigator csak akkor tudja beolvasni a .pst fájlokat, ha már előzőleg beolvastattam őket az Outlookkal. A kör bezárulni látszik, de senki sem tud valamilyen megoldást? :F
-
Superman
nagyúr
Van egy nagy problémám. tegnap tönkrement az egyik vinyóm rengeteg adattal. A probléma nem ez, hanem az, hogy a levelezésem is gallyra ment.
Office 2003-at használtam, céges 5CD-s verzió, Professional változat. Viszont nem tudom újratelepíteni, mert az ominózus telepítőlemezt kölcsönadtam az egyik ismerősömnek, ő meg nyaralni van. A .pst Office Data fájlokat az Office XP-ben lévő Outlookkal nem lehet importáltatni, mert kiírja, hogy nem kompatibilisek.
Nekem pedig szükségem lenne a levelezésemből jó néhány adatra. Tud valaki segíteni, hogy ezeket a személyes mappafájlokat mivel lehetne beolvastatni? :F
Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi