Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
seniman #10497 üzenetére
Azóta jól működik nálam.
Most fejeztem be a God Of War2-t,Zeusnál a végén majdnem kicibáltam a hajamat mire a gombkombinációt sikerűlt időben és jól megnyomni, több mint másfél órát szenvedtem vele,tiszta ideg voltam.
Most nagyon de nagyon sokáig nem fogom hiányolni Kratost úgy érzem,ha létezne akkor az édesannya is csuklana nem gyengén most.Megyek tovább az Assassins Creed3-al,az nyugisabb lesz,élvezettel vittem végig annó,utána jöhet az AC Chronicles ésatöbbi.............
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest