Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archttila

veterán

válasz arty #82418 üzenetére

Megmondom oszinten egy Fanatec DD PRO-t akarok majd venni DE kis tulzassal csak a Gran Turismo miatt sajnalom ra a 300k -t, G29 meg visszafele komp PS3-ig ami uber mert eleg sok jatekot lefed :D

amugy szerintem pontosan erre IS jó a trofea, h ujrajátsz valamit

reszben egyetertek, de pl SNES -en is millioszor elovettunk egy jatekot mindenfele trofea system nelkul :) ugyanakkor ennek van egy olyan aspektusa is, hogy mostansag már nem az altalam emlitett ujrajatszasi vágy miatt veszik elo az emberek az adott jatekot, hanem azert, hogy meglegyen az acsi, ami azert nem ugyanaz :)

De felre ne ertsetek nem panszkodom, a-a ez nalam olyan mint a Linux :D felolem hasznalhat mindenki 20-30GB-os bloat win/Linux kombokat amig nekem is megvan a kis jatszoterem a CLI / TUI minimal sajat kis epitett bloatmentes pöccre evek ota mukodo, hardvert szinte mar nem is igenylo :D rendszeremhez :D
    inkabb azzal van bajom, hogy a mai jatekosok tobbsegenek mar masrol sem szol a gaming csak a dodge parry -rol, frametime-rol, 4k60 FPS meg a RT-rol... en meg ekozben jokat Doom-ozok VR-be kezemben az AIM-al... vagy GT7-ben orakig elmenyautozom ha olyan kedvem van... kicsit sajnalom hogy a jelen gamer tarsadalom joforman total kiolte az osszes igazan kerativ immerziv elmenyt ado eszkozoket, es tamogattak inkabb a mikrotranzakciot meg a dragabbnal dragabb skineket, Nyilvan a konzolgyarto is abba fektet amibol a legkevesebb energiaval a legtobbet tudja termelni, csak ez nekem valodi videojatekokon felnott embernek nem biztos hogy optimalis :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés