- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
leslieke #51716 üzenetére
Szerintem eleb szubjektiv. En pont nemreg fejeztem be az Uncharted 1-2-t, ugyhogy pont kapora jött, hogy tölthettem is le egyböl a harmadikat, különben vettem volna meg. Szoval csak ezzel az egy jatekkal megterült az eves + tagsag majdnem fele.. Egyebkent a mostani kinalatbol egyiksem erdekel különösebben, de ha mar ingyen van, csak kiprobalom (majd, egyszer, ha lesz idöm..), aztan meg az is lehet, hogy megtetszik valamelyik, ez lemezes jatekkal nem ilyen egyszerü. Ha csak 4-5 olyan jatekot talal az ember egy evben, ami megtetszik neki, mar megterült a Plus ara. Nekem pl az Outland nagy kedvencem lett, ami szinten plusos volt anno es anelkül biztos, hogy soha nem is hallottam volna rola..
Akinek meg esetleg több tagu a csalad, annak plane jobban megeri, mivel valoszinü mindenkinek mas az izlese, igy mas-mas jatekot fognak talalni maguknak.
Havi szinten az a kb 1300 Ft (lassan durvan egy cigi ara, ha valakit ez erint) szerintem egyaltalan nem nagy összeg..Mielött valaki belem kötne, erzekeltem a szarkazmust, nem is veresen komoly valasznak szantam, csak leirtam a velemenyem, ha mar eppen erröl esett szo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox One
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest