Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/
Backup center, mail gateway, proxmox hypervisor és datacenter letöltés: https://enterprise.proxmox.com/iso/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Neil Watts
üzenetére
qqcqqc: igen, az is megoldás, de abban a többiek biztosan jártasabbak, én csak kipróbáltam... majd maradt a clonezilla.
Neil: nekem szét van hegesztve a proxmox: debian minimal netinstall, LVM és ZFS nélkül. Csak ext4, erre a proxmox. Van egy 256-os SSD csak neki, de felét se tölti meg. Induláskor az volt, h a PVE sokat logol, mittomén... akkor ne a jobbik SSD-re... De valójában nem látom, h kinyírná az SSD-t. Viszont így kényelmes menteni, VM nélkül, kb. 0 adat van...
Ha nincsenek fura dolgai a PVE-nek, akkor felesleges újrarakni szerintem. Enyémen volt már minden is (monitorozó progikat kerestem, de kapott rendes GUI-t is, verzióváltás, stb... ami nem kellett azt töröltem, service disable). Amikor az upgrade-t elkeféltem, akkor egy hónapos mentést töltöttem vissza...
Másrészt ha nincs sok cuccod és megnyugtat, h teljesen újraraktad -és időd van rá- akkor az is jó...
Méretezésnél az LVM-et is át kell szabni, itt is volt róla szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OTP Bank topic
- Formula-1
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
tasiadam