Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/
Backup center, mail gateway, proxmox hypervisor és datacenter letöltés: https://enterprise.proxmox.com/iso/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
Köszönöm a felajánlást
, segítséget, elemzést. A gmail reg még nem elég, az csak az alap. Az ingyenes nekem is vegyes eredményeket hozott. Volt amiben a ChatGPT4 (volt akkor még) volt a jobb.
Szerintem az asszonyét próbáld ki Deep search-ben a különböző AI forrásokkal. A Comet böngésző is jól jöhet.
Én erősen AI prompt tanuló fázisban vagyok. Az AI-kkal is úgy vagyok, mint a human részleggel : meg kell tanulni jól kérdezni, hogy minőségi, tartalmas választ kapjak. Szerintem erre a kísérletezésre, tesztelésre jó a pár száz forintos beruházás
.
Nekem ZFS, Snapraid+MergerFS témában jelentősen lerövidítette a régóta tologatott információhiányom megszűntetését. De minden infot mérlegelek, főleg amiben azt gondolom van erős hátterem.
De befejezem, mert a végén azt hiszitek Perplexity ügynök vagyok
, pedig már nézegetem a NotebookLM, Gemini3-t is. És még a topikgazda is kopogtathat a fejemen.
Köszönöm a türelmeteket, segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, segítséget, elemzést. A gmail reg még nem elég, az csak az alap. Az ingyenes nekem is vegyes eredményeket hozott. Volt amiben a ChatGPT4 (volt akkor még) volt a jobb.
.
, pedig már nézegetem a NotebookLM, Gemini3-t is. És még a topikgazda is kopogtathat a fejemen.
tasiadam