Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Grat Crea! szép munka, csak hát kár érte...

Számomra ezzel megszűnt az online autózás, marad a jó öreg FPS.
Meg hát nemsoká megjelenek a világ legjobb FPS játékai ([Crysis 2],[Medal of Honor (2010)],[Call of Duty: Black Ops]) ha már költök egy játékra még1x akkor csak ezek jönnek számításba, nem akarok mégegyszer úgy járni mint PT-vel, ezek legalább megmaradnak örökre és árban a töredéké amit PT-re költöttem na mind1.
Még szerencse hogy van egy valamire való játéka az Aeria-nak [Wolfteam] legalább a maradék Ap-mat elbohóckodom...
Crea mi ez a zene a videóban?? ez nagyon megfogott

-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Jó lett a vidi, 1 ilyet én is akartam csinálni de már nem tudok. Lementem ez jó lesz megkímélem magam a sok munkától.

Meg aztán 1-2 helyen rajta vagyok én is. -
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Gratula a vidihez Crea!Örömmel vettünk részt a munkádban.Érződik a vidin hogy sziveden viselted a Pt-alakulását.Az OBHUN csapat szintén sokat köszönhet a PT-nek,hisz itt ismerkedtünk meg jó páran s már több mint egy éve szinte minden estét eggyütt töltünk a gép elött.
cicisnek alias JackShepard:
Paja ragaszkodását megértem hisz nem kevés időt töltött a játékkal GS-ként,szerzett rengeteg ismerőst barátot illetve dolgozott a játék forditásán stb... off.....rFactorozni az igen,az a jó móka bár elsőre nem egyszerű,adott 400 paci állsz a rajtnál padlózod mert hát ugye kezdetben automata váltot használsz,jön a zöld lámpa rajt ééés már szemben állsz az egész mezönnyel.Széles vigyor ez igen érzed az erőt a verdában.Ezt az érzést sajna nagyon kevés játék adja vissza.Jelen pillanatban van 7 kiadó helyünk,ha valaki ugy gondolná hogy szivesen kipróbálna virtuálisan egy BMW E92 GTR járgányt 415 Le-vel és korrekt ellenfelekkel illetve olyan egyedi festéssel aminek csak a képzelete szab határt jelezze nekem.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Nagyon szép!
(kitartó mobilnetes feltöltés meghozta a gyümölcsét
) -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Nagyon jó lett.

Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Assetto Corsa EVO
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest