Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
Creative997
üzenetére
NAGYON jó lett a videó, tényleg picit én is elérzékenyültem rajta, eltaláltad Crea amit érzünk vele kapcsolatban...olyan mint egy szép álom, de sajnos fel kellett ébredni belőle... Remélem Invictusék nem adják fel Debrecenben és nem árkádosítják el teljesen a levelt-t, mert akkor tényleg csak heti 1x fogok felmenni, vagy csak csetelni, hülyülni a haverral, mert valahogy nem olyan, mint a PT volt...hiába a csili-vili és a sok funkció, meg etyepetye, de a varázslat nincs meg... a PT-nek még bugosan is 3xxx nagyobb játékélménye volt, mint a Levelnek valaha lesz és ez főleg a JÁTÉKOSOKnak volt köszönhető...imádtam veletek versenyezni, még ha sokszor kikaptam is, vagy csak egy picit lassabb voltam, de igazi verseny volt, nemes küzdelem és figyeltünk egymásra...Remélem folytathatjuk!!! (akárhol máshol) - veletek szívesen!! Üdv.: Ferrari 308 GTB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- További aktív témák...
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest