Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Ha még áll a pár nappal ezelőtti dolog az invictus oldalán, akkor mi SEHOL nem fogunk tudni PT/LVLR-t játszani.
Csak akkor ha a gaymingo vagy valaki más megveszi a licenszt magyarországra hogy itt terjessze.Sylar, még nincs 3 éves a játék .)
Ha máshova akarnak minket átpaterolni akkor az a minimum hogy ugyanúgy/ugyan ott folytassuk ahol abbahagytuk.
Ez a LevelRben 2 okból sem valósulna meg:
-ami verzio ott van az 1 fos
-gamigonak nem érdeke, hogy mi ott ne vegyük meg mégegszer a kedvenc autónkat...stbA káromkodás nem a megfelelő módja az akarat/érdek képviseletének/kifejezésének. Forumszabályzat meg szerintem amúgy is tiltja/ellenzi.
Én is tettem pénzt a játékba - aeriának - és időt még többet! Annak úgy fest mind konec. Bár nem tudom akik megmaradnak PTben mit fognak érezni belőle. Forum eventet még tudok csinálni

Amúgy az egész IP ban dolgot az AERIA meglepetten fogadta GM, producer...stb, ők nem tudtak ilyenről. 1fast mikor hivatalba került nem szólt neki senki hogy ilyet megtehet a fejlesztő. A szerződést bogarásszák hogy amit pk aláírtak abban van e ilyen. Remélem nincs. - ezt már lehet lejátszották, nem vagyok up to date teljesen
-
Bazzzs
senior tag
Ezt megintcsak nem lehet tudni
Amennyiben én lennék az illetékes, akkor biztos, hogy az ősz vége felé hoznám ki, még karácsony előtt. Persze az Aeria esetében nem mindig a kézenfekvő megoldások a nyerők
Piros kulcs tuti van a dobozokban, én már nem egyet kaptam.Paja: Én főként a még meglévő bugokra gondoltam, nem a lag-ra.
Új hozzászólás Aktív témák

- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING P (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)
8másodperc
Piros kulcs tuti van a dobozokban, én már nem egyet kaptam.
Én amondó vagyok, hogy a következő patchig (Gina) marad minden így.