Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223
üzenetére
Nekem van 3 quadrom is, nagyon jó autó, összkerekes illetve hátsókerekes (balance-al) tökéletes tanulóautó. Élvezetes vele menni, legalábbis nekem az, lehet csúsztatni és könnyen korrigálható a hiba.
Ha összkerekeset akarsz és komolyat akkor evo v wrx. Ezek APs autók ,szal gyűjteni kell, vagy ha gyorsabban akarsz hozzájutni akkor venni pénzért.
Kisa, melyik 5letet mondta MaciG?
Tudom, hogy már tesztelik, én is most kezdem, le kellett tölteni
Lehet a ma estém erre fog elmenni, bár nem sok életerővel, hajnal 5re mentem műszakiztatni a motorom és 10re értem haza, ezt a tetű lassu kiszolgálást, pedig 1. voltam a sorban! és még több éjszaka is... csak sajnos peregnek a duplázó csajszi percei 
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet a ma estém erre fog elmenni, bár nem sok életerővel, hajnal 5re mentem műszakiztatni a motorom és 10re értem haza, ezt a tetű lassu kiszolgálást, pedig 1. voltam a sorban! és még több éjszaka is... csak sajnos peregnek a duplázó csajszi percei