Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Úgyis megvan mindenem? ezt azért kétlem.... Nincs pl se Evom, se Wrxem, és nagyon szeretnék nyerni egyet. Nagyon jó érzés volt amikor megnyertem az MR2esemet. Amit nem tuningoltam mert nincs rá RPm...
Jól játsznak: Köszönöm, hogy így gondolod. Amim van azért versenyeztem. Ezen a hétem arattam a 800. győzelmem
A GS-ségnek feltétele, hogy a játékos valmilyen szintet elérjen. Szerintem ha már elért odáig akkor valamennyire ismenrie kell a játékot és nem kéne bénának lennie.Megvan a régi levél, már nem tudom ki volt rá kíváncsi, PMbem megoszthatom vele
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- További aktív témák...
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A GS-ségnek feltétele, hogy a játékos valmilyen szintet elérjen. Szerintem ha már elért odáig akkor valamennyire ismenrie kell a játékot és nem kéne bénának lennie.