Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
HD 3850-es-en alapból elég trágya a hűtő és kb olyan 25%-on pörög (nem zavarja az se ha a kártya 100 fokos
) és azt emeltem meg 70%-ra. Tuningolni megéri, ho olyan komponensekből építed a géped amiket bűn nem túlhajtani, eddig nekem se volt semmi bajom Crisys,dirt, PS,cod4 tökéletesen megy pedig azoknak azért jóval erősebb vas kell, de ez már naony OFF
Jah és tudok ajálnani valmi jó gamepadot? , mert az enyám haldoklik
CSak annyi a lényeg ,hogy analóg legyen rajta, rezgés,stb nem kell. Billentyűzettel egyszerűen képtelen vagyok irányítani a verdát
-
pisti
őstag
Azért érdemes sokszor tuningolni, mert sok alkatrész, csak annyiban butított a nagytesókhoz képest, hogy alul van feszezve, meg jóval alacsonyabb órajelen megy gyárilag. Pl. C2D-knél a +50%-os tuning az teljesen átlagos, de a +100%-os tuning sem ritka egyes prociknál.
Sok videókártyán is sokat lehet tuninggal gyorsítani, ésszel kell csinálni, annyi.
Attól mert te nem érted ezt meg nem vagy járatos a témában, még van létjogosultsága a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- Discord
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest