Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
HD 3850-es-en alapból elég trágya a hűtő és kb olyan 25%-on pörög (nem zavarja az se ha a kártya 100 fokos
) és azt emeltem meg 70%-ra. Tuningolni megéri, ho olyan komponensekből építed a géped amiket bűn nem túlhajtani, eddig nekem se volt semmi bajom Crisys,dirt, PS,cod4 tökéletesen megy pedig azoknak azért jóval erősebb vas kell, de ez már naony OFF 
Jah és tudok ajálnani valmi jó gamepadot? , mert az enyám haldoklik
CSak annyi a lényeg ,hogy analóg legyen rajta, rezgés,stb nem kell. Billentyűzettel egyszerűen képtelen vagyok irányítani a verdát -
pisti
őstag
Azért érdemes sokszor tuningolni, mert sok alkatrész, csak annyiban butított a nagytesókhoz képest, hogy alul van feszezve, meg jóval alacsonyabb órajelen megy gyárilag. Pl. C2D-knél a +50%-os tuning az teljesen átlagos, de a +100%-os tuning sem ritka egyes prociknál.
Sok videókártyán is sokat lehet tuninggal gyorsítani, ésszel kell csinálni, annyi.
Attól mert te nem érted ezt meg nem vagy járatos a témában, még van létjogosultsága a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- AliExpress tapasztalatok
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Milyen videókártyát?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) és azt emeltem meg 70%-ra. Tuningolni megéri, ho olyan komponensekből építed a géped amiket bűn nem túlhajtani, eddig nekem se volt semmi bajom Crisys,dirt, PS,cod4 tökéletesen megy pedig azoknak azért jóval erősebb vas kell, de ez már naony OFF 
CSak annyi a lényeg ,hogy analóg legyen rajta, rezgés,stb nem kell. Billentyűzettel egyszerűen képtelen vagyok irányítani a verdát