Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
quadroracer
üzenetére
remélem beért még a postom... ez lenne-->
szia Laca! Ferrari 308 GTB vagyok- aTka- szerintem nagyon jó lett a béta, de én is mint MINDENKI hiányolom a választható GHOST ON módot!!! Persze a másik nagy problémám (PT) az ip-ban óta tapasztalható kevés játékos... és a laggerek... jobban meg kellene hirdetni a jétákot a kiadónak, vagy inkább az Invictusnak saját magának kiadni és minden jogot fenntartani (tudom nincs pénz) nagyon megtérülő vállalkozás lenne, még ha be is kéne fektetni bele... osztályonként 2-3 havonta 1-1 új autót el tudnánk viselni azért... a bétával egyébként a ghost off-on kivül más nagyobb bajom nem volt... lehetne néha a Föld összes ilyen játékkal játszói között pl havonta, hetente egy bazi nagy kupa vagy valami megmérettetés(Level-R PT meg egyéb más verziók, pl Japán PT...) akár gyorskör-bajnokság, vagy bármi... mert mindenki tudni szeretné, hol áll világszinten ebben a játékban... Én legalábbis igen... ja és persze több GM, GS kellene aktívabban, mint most... több event, nagyobb díjakkal(ezt azért a báta féle event módi áthidalja valamelyest) A lényeg---> Invictus vegye vissza a jogait, hogy jobban eladhassa a játékot, többen játsszák azt, és GHOST ON-t kérünk a bétából PT-re változó játékba!!! ja és persze kisebb gépigény is jó lenne!!!Ja és még annyi, hogy jó lenne, ha az időtáblázatot havi, 2havi szinten frissítenék, resetelnék, mert sok a bugos idő, meg a régi BP-s idő, amit nem lehet már elérni köszi!!
Egyelőre ennyi hirtelen, bár ezek csak a fontosabb meglátásaim voltak!!! Köszönjük Laca a közreműködést!! Remélem megtesznek GS-nek, vagy GM-nek!!!! Peace!!! Csaó
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi