Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Attka85

tag

válasz quadroracer #25597 üzenetére

remélem beért még a postom... ez lenne-->
    szia Laca! Ferrari 308 GTB vagyok- aTka- szerintem nagyon jó lett a béta, de én is mint MINDENKI hiányolom a választható GHOST ON módot!!! Persze a másik nagy problémám (PT) az ip-ban óta tapasztalható kevés játékos... és a laggerek... jobban meg kellene hirdetni a jétákot a kiadónak, vagy inkább az Invictusnak saját magának kiadni és minden jogot fenntartani (tudom nincs pénz) nagyon megtérülő vállalkozás lenne, még ha be is kéne fektetni bele... osztályonként 2-3 havonta 1-1 új autót el tudnánk viselni azért... a bétával egyébként a ghost off-on kivül más nagyobb bajom nem volt... lehetne néha a Föld összes ilyen játékkal játszói között pl havonta, hetente egy bazi nagy kupa vagy valami megmérettetés(Level-R PT meg egyéb más verziók, pl Japán PT...) akár gyorskör-bajnokság, vagy bármi... mert mindenki tudni szeretné, hol áll világszinten ebben a játékban... Én legalábbis igen... ja és persze több GM, GS kellene aktívabban, mint most... több event, nagyobb díjakkal(ezt azért a báta féle event módi áthidalja valamelyest) A lényeg---> Invictus vegye vissza a jogait, hogy jobban eladhassa a játékot, többen játsszák azt, és GHOST ON-t kérünk a bétából PT-re változó játékba!!! ja és persze kisebb gépigény is jó lenne!!!

Ja és még annyi, hogy jó lenne, ha az időtáblázatot havi, 2havi szinten frissítenék, resetelnék, mert sok a bugos idő, meg a régi BP-s idő, amit nem lehet már elérni köszi!!
    Egyelőre ennyi hirtelen, bár ezek csak a fontosabb meglátásaim voltak!!! Köszönjük Laca a közreműködést!! Remélem megtesznek GS-nek, vagy GM-nek!!!! Peace!!! Csaó

Új hozzászólás Aktív témák