Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Kicsit viszgálódtam a speedbugot illetően mert már nekem is feltünt jópárszor hogy vmi nem stimmel mások sebességével, meg az enyém is meglepően ingadozott néha TA módban.
Szóval az elméletem szerint nem speedbugról vagy gripbugról van szó, hanem egy FPS bugról, ami nem olyan szokatlan mert sok másik játékben is előfordul, pl: Q3, COD1, COD2 stb.
Én azt vettem észre, hogy a köridők függenek attól, hogy be van-e kapcsolva a visszapillantó tükör vagy nincs. Szoktam verseny közben ki-be kapcsolgatni néha mert eléggé visszafogja az FPS-t, és feltünt hogy miközben fogy az üzemanyag szépen gyorsulok körről körre, de van amikor bármilyen indok nélkül visszalassultam 500ms-ot, pedig gyorsulnom kellett volna a fogyó üzemanyag miatt. Hát feltünt, hogy köze van a visszapillantótükörhöz
. Ennek kipróbálására mentem practice módban egy 5 körös TA-t Rookie-val.1.) Menet, bekapcsolt visszapillantóval:
FPS: 85-100fps, átlag: 93fps
Legjobb kör: 1:02.197
Teljes futam: 5:44.0592.) Menet, kikapcsolt visszapillantóval:
FPS: 120-130fps, átlag: 125fps
Legjobb kör: 1:02.636
Teljes futam: 5:45.928
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ennek kipróbálására mentem practice módban egy 5 körös TA-t Rookie-val.