- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Aktív témák
-
zeros
tag
én kis fogű lapot használtam, csak WuLonG gép nem elég lassú és ropira törte a lapot...
Én flexel és sniccerrel szoktam. -
LukE
veterán
válasz
-=Ghost=- #45 üzenetére
azert oda kene tenni 1 olyat, hogy HA gyenge vagy:t
najo, nem csak anyazok. Eloszoris: kis fogu, fem vago lap kell bele. lehetoleg eles. Ha allithato a fordulatszama, akkor tekerd le, ha nem, akkor nyomd meg ΔT->0 ideig, es ugy told elore. Aztan megint 1 kicsit felporgeted, elorenyomod. Igy szepen tovabb. Ha olvad, akkor azzal sincs olyan nagy gond, mert siman le lehet torni. Szepen nyugodtan erzessel kell ezt csinalni, nem izombol, mint a hujegyerek.
Igy ki lehet vagni egesz nagy darabokat, illetve szinte barmilyen format. Ha valami olyat vagsz, aminek majd laccik a szele, akkor csinald rahagyassal, es utanna tureszelo, vagy barmi hasonlo vekony/kicsi receju reszelo. Ha nincs mas, le kell nyulni anyu/nover/hug-tol a koromreszelot:DDD. Reszelo sokaig, nem nagyon ranyomva, mert azzal is meg lehet olvasztani. Ha eleg turelmes voltal, akkor meg kapsz valami szep dolgot. LSD G-gnome... -
zeros
tag
nekem nem jöt be a dekopír..:(
képeket mikor látunk;) ???? -
reandre
tag
válasz
#57764352 #40 üzenetére
50*50*2es 1000, 50*50*4es 2000, 3asat nemtom merre lehet kapni...
sziloplastal tudod rögzíteni, ez pont elég erős ahhoz, hogy megtartsa a 2mmes lemezt, de még elég gyenge ahhoz, hogy el lehessen távolítani, ha nagyon szükséges....
kiméred, bevágod, aztán beméred a ventit is, majd annak is kivágod a helyét a plexin... plexit vágni kézi fémfűrész + fúró párossal a legbiztonságosabb, vagy esetleg fémvágó szárral ellátott dekopírral, de csak akkor, ha szabályozható a sebessége, mert nagy sebességen eltöri a plexit... -
törölt tag
Az elképzelhető, hogy, a Házból kivág egy téglalapot az ember, aztán oda plexit rak középen egy ventillátorral??
Magyarul:
-Mivel kell a plexit rögzíteni?
-A ventillátort a plexire?
-Egyéb veszélyek, mire kell figyelni?? -
Bazsesz
őstag
Én úgy kompletten akartam csinálni, fémkeretekkel, amiket lefújtam volna ezüstszínűre, meg minden. Amúgy meg ha házat építessz, valami egyéniség kell bele. Te meg azt teszed bele, oszt kész. De nem baj, már kitaláltam az új tervemet, de arról senkinek sem beszélek. :))
Üdv: Balu -
-
Bazsesz
őstag
REmek! Jó képek lettek! Majd ha készen lesz, keress már meg mélben lécci, és feltenném a honlapomra, ha beleegyezel te is. :))
/OFF
Szóval miután már mindenki plexiházat akar, asszem én lemondok az enyém készítéséről (csak a sok plexivel mi lesz? :) )
És asszem, hogy láthattok majd egy überbrutál modot. csak a moddingversenyre nem leszek kész. :(
/ON
Üdv: Balu -
reandre
tag
nahh... ittvan pár kép, de még munkaközben vagyok... majd talán jövőhéten készen leszek...
[L]http://reandre.atw.hu[/L]
[Szerkesztve] -
reandre
tag
válasz
kamikaze boci #27 üzenetére
időm, mint a tenger... meg ezt ugyis vissza tudom bontani, mert a sziloplasztot nem nagydolog leszedni, csak határozott mozdulat kérdése...
-
reandre
tag
válasz
kamikaze boci #26 üzenetére
1: óvatosan vágom
2: a bal oldallap rá lesz ragasztva az egészre, mert gyakorlati haszna nincs, ha az leszedhető, így pedig jobban tart... a szegély pedig csak díszítés jellegű, a fölfogatáson még gondolkodom, valszeg sziloplaszt... -
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci #26 üzenetére
Szerintem azért várj keddig, leírom mit ajánlottak. (Persze lehet a profillal is szép, sőt..)
-
kamikaze boci
őstag
Toulol (vagy mi)+ plexi reszelék...
Hétfőn megyek plexis céghez, megkérdezem, mit használnak..
Szerk.: És hogy vágod össze a sarkait?:P Mert a profil vágáskor gyűrődik, ami ugye rendeltetés szerű felhasználás esetén a glett alatt eltűnik, de itt nem..
És mivel rögzíted a profilt a plexihez? Valamint az a profil 0,5-ös körüli lemezből van, ezért nincs tartása...
[Szerkesztve] -
zeros
tag
Ordasi=vízes blokk, de szerintem várjál vele;) láttam már jó probálkozásokat.., csak még nem dobták piacra..., de gyere ki tunningra, és biztos találsz valakit, aki segít neked.. :)
Láttam valki itt említette a plexi-re hogy van olyan anyag ami oldja..
Ja ez az anyag be van tiltva tudtommal és cloroformnak híjják.
Szóval ragasztás kilőve.. :(
marad a keret építése, de az csúnya.... (én má építettem plexi házat, azt ragasztottam, még egybe is van, de sokszor kellett javítani, mert épp leesett az eleje.. :( )
Amúgy létezik plexihez ragasztó.. csak nem olcsó móka, és nagyon kevés helyen lehet hozzájutni.. :( (nekem nem sikerült venni, pedig kifizettem volna kerül amibe kerül...) -
reandre
tag
válasz
raven10011 #21 üzenetére
köszi a sok jókivánságot... szépen lassan eldógozgatok rajta, és rakok képeket...
a formáról annyit, hogy ezután gondolkozok egy erősítő házába építeni gépet, de nagyon elrugaszkodni az eredeti formától nem akarok, mert még ugyebár kezdő vagyok a témában... majd a sokadik ház után már, meg amint lesz egy termékeny ötletem, elkezdek azon is dolgozni...
köszi még 1x...
egykis apróság: nem tudja valamelyikőtök, hogy vizesblokkokat honna / milyen márkájút lehet szerezni? mert gondolkozom egy vízhűtés építésén is, csak blokk kéne hozzá... -
reandre
tag
válasz
raven10011 #17 üzenetére
nemis kevésbé...
szerintem jó lesz... ahhoz képest, hogy első igazi hardcore moddom, ahoz képest jó lesz... :) -
engusz
veterán
Gondolom megnézegetted a gyái plexi házakat. Sok mindent előre ki lehet találni a segítségükkel. De, ha ennyire sok minden nem lesz benne plexi, meg ugye szegélyléc, akkor már miért nem egy eredeti házat bontasz le úgy, hogy csak a váza maradjon meg? Oda pedig mindenhova rakhatsz plexit, előnye, hogy stabilabb lesz. Tapasztalat szerzésnek sem utolsó. :)
[Szerkesztve] -
reandre
tag
válasz
raven10011 #13 üzenetére
azért nem olyan rossz pár metálfényű ketyere... mondgyuk ezen még dolgozom, mert a driver-bayek, illetve a karisínek nem éppen a legszebb színben pompáznak...
-
reandre
tag
válasz
raven10011 #9 üzenetére
pici alufülecskékkel... lehet kapni a prakti-ker.ben ilyen bútorelemeket...
-
engusz
veterán
Sok szerencsét hozzá! Nehéz lesz, de szerintem menni fog. Én csak keveset dolgoztam plexivel, de azt is majdnem megbántam. Akkor jó helyzetben vagy, ha nem neked kell levágni. Különben tényleg sok szerencsét kell, hogy kívánjak! :D
-
V_Zoli
aktív tag
válasz
raven10011 #5 üzenetére
Ez engem is érdekelne...sztem ragsztja :)
-
reandre
tag
nos... elkezdtem dolgozni rajta... egy Codegen 3303as gép alaplapi ágyát és 5.25'' valamint 3.25''os driver bay-ét felhasználva elkezdtem plexiházat gyártani... jövő hét fele lesznek róla képek is...
Aktív témák
Hirdetés
- 1 dollárért kapja az USA kormánya a legjobb AI-chatbotokat
- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest