- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
Hiba: képet nem lehet az appban megnyitni mert leáll az app. 493 beta-Android 8 oneplus 3
Látom másnak se jó.
-
junior11
veterán
válasz
Gubek-Einste #1897 üzenetére
Köszi, kipróbálom, reméljük segít.
-
-
junior11
veterán
válasz
Kékes525 #1895 üzenetére
Sziasztok, az utóbbi időben az alkalmazás használata után ha egy ideig nem használom a telefont és később megnyitom az appot, nálam az "itt szóltam hozzá" van beállítva - a hozzászólt topikok helyett folyton a "nincs megjelenítendő topik" üzenet fogad (próbáltam többféle verzióval, ugyanez a helyzet, 2 telefonon is, jelenleg a 490-es van talán fennt), néha segít a ki-be jelentkezés de van, hogy csak az újratelepítés oldja meg a gondot, korábban ilyesmi nálam sosem volt. Találkozott már vki vele vagy van vmi megoldás rá? Köszi.
-
Fall-N
veterán
Nekem egy olyan apró kérésem lenne, hogyha megadok egy linket, akkor ugorjon elő a billentyűzet. Hiába van utána kijelölve a 'link' szó hogyha kell egyet valahová érinteni, hogy előjöjjön a billentyű. Akkor a kijelölés is megszűnik.
Persze ha meg lehet valahogy oldani. Akár opcionális is lehetne ha valakit zavarna.
-
Oldman2
nagyúr
Régebben úgy emlékszek jeleztem, hogy az olvasatlan hozzászólások számát jelző számjegy a Topik neve után "ugrál".
Most a legfrissebb verzió alatt azt vettem észre, hogy nem csak ugrál, hanem ugyanaz az érték hol 3 hol 39-ként jelenik meg folyamatos frissítés közben.
-
seger
addikt
Nállam is megszűnt a lefele húzós hiba!
Nagyon köszi!!
-
Bozek
nagyúr
A hiba továbbra is fennáll, hogy "Nincs megjeleníthető adat"-ot ír ki a Kedvencek-nél, az üzenetek esetében meg belső hibát jelez. A kilépés-belépés megoldja, de akkor is csak egy ideig jó, utána ismét előjön. Legalábbis a 490-nél még megvolt, nem tudom, hogy ez javítva lett-e a 492-ben.
-
Madoc
veterán
492 fent! Lehúzásos frissítési hiba nálam megszűnt!
-
Arcanus
aktív tag
Ennyit nem kell lovagolni a dolgokon. Beállítások exportálása -> adatok törlése -> beállítások importálása. Kb ugyanott vagy annyi kivétellel, hogy a kedvencek sorrendje nem maradt meg.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
sugarforce #1869 üzenetére
Meg a gyorsitotar torlesetol is vissza rakta az alapértelmezett témára.
-
natë
nagyúr
Egy ideje minden verziónál a belső hiba történt üzenet fogad, eddig hibátlan volt.
Xiaomi Mi A1 stock oreo -
Nikaré
őstag
8c82871 kint van playen, letölthető!
-
Madoc
veterán
Hiba:lehuzásos topic frissitéskor" az alkalmazás leállt" hibaüzenetet kapom. Android 8 - oneplus 3
-
ux1
addikt
Felment a frissítés. A rangok már rendben megjelennek.
-
Zsír, már fel is pattant. Ez a fototrend mit variál örökké? Hm....
-
Madoc
veterán
490 fent, rangok jók!
-
Archttila
veterán
Ma naptól én is a béta tesztelők táborát erősítem. Ami nem hiba de sajnálatos az a sötét és AMOLED sötét témák nem túl szép profilkép megjelenítése. (nincs elmosva a kép széle így nagyon csúnya)
Ezt leszámítva remek kis app
-
Arcanus
aktív tag
Hűha, pörögnek a dolgok.. egy helyben.
Oké, akkor akinek valami nem megy az:
1) csekkolja milyen verziója van: 74a53ed - vagy 489-es kódú
2) ha nem ez van akkor itt letöltheti: [link]
3) ha utána hibát találsz (belső hiba, nincs megjelenítendő üzenet/topik/stb) akkor adatokat törölj és próbáld újra. Ha ezután sem jó írj pü-t nekem pontosan minél kapod a hibát.Mindenki figyelmébe ajánlom a topik összefoglalót, elég jól össze van szedve a legfőbb információkkal.
-
Madoc
veterán
Hiba: rangok nem látszanak.
-
Madoc
veterán
Nemár gyerekek, aki frissiteni vagy letölteni se tudja az ne bétázzon már. Ezzel van tele minden verzionál a topic. A drive-ban felül van frissités gomb, ha arra se jön elő akkor kényszeritett bezárás majd megnyitás. Tiszta telepités szerintem mindig ajánlott, de legalább adatok törlése. Beállitásaid meg visszatölthetőek. Ha a playen nincs uj verzio akkor áruház kényszeritett bezárása, ujboli megnyitás és frissitések keresése.
-
Tiger.
nagyúr
Sötét témát ki vetették?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
toto0569 #1826 üzenetére
Ezt én is láttam, de itt csak ezek vannak.
<a href="https://prohardver.hu/dl/upc/2018-02/22/191591_x0wuyfdatrscxfeu_screenshot_20180222-192314.jpg" target="_blank" rel="nofollow">kép link</a>na playbol felraktam most jó, viszont nem találom a fekete témát. -
Tiger.
nagyúr
Valaki dobjon már egy linket.
-
Ki és bejelentkezés után 489-es kitűnően megy.
-
A 489-s megy rendesen nálam. Köszi!
-
törölt tag
Nekem az "Itt szóltam hozzá" és "Kedvenceim" opciónál még mindig azt írja, hogy "Nincs megjelenítendő topik!"
-
Aryon87
félisten
Thx
-
Arcanus
aktív tag
Javítás elérhető, mivel gyors fix hibák előfordulhatnak.
-
zoleeno1
veterán
Elnézést, latom masok is jeleztek mar, nem frissitettem ra a topikra ezek szerint.
-
Arcanus
aktív tag
A béta alkalmazás nem működik, dolgozom a javításon addig kérem mindenki türelmét.
A 448-as verziónak kell mennie, azt lehet ideiglenes használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- LG OLED 77 G1 4K Smart TV 120hz, 195cm
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070Ti 8GB!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W