Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
Link átirányítást már megcsinálta korábban dobragab szerintem működik továbbra is, még nem próbáltam.
Ez manuális, simán lehet automatikus is, hogy kikéred melyik oldalon vagy és azt használod alapnak. Ha a másikon nyitom meg, ott is menni fog külön módosítás nélkül.Az off szűrrés is egy könnyedén megugorható feladat lehet.
Jah, ez a legkönnyebb, csak egy display none kapcsolgatás vagy elegánsabban visibilityvel.Ez, hogy a szálakat egymás alatt mutassa, ez keltette fel a figyelmem, mint egy reddit úgy nézzen ki mi?
Yepp, alakul mint púpos gyerek a prés alatt. A reddit ultra minimál ezért is szeretem. Nem kell szerintem ennyire hangsúlyosan mutatni az összekötést, a redditen is halvány és border radiusos. Good job.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest