Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
mert megsem nézik a modokat csak nyavajognak hogy nem jo meg minden!!
pl: amit cila linkelt azis egy tök komoly mod!!!!
én meg szerintem sok ember azért van itt hogy élvezzük a játékot nem pedig azért hogy azon görcsöljek 15 percen keresztül hogy tudok e menni 3-4 kört normálisan.
a másik tegnap megnéztük a track pack ban SPA-I pályát,nekem ott ment ki a bizti nagyon.az egész pack alacsony tapadásu! SPA-ba 1,44,500 körül volt a legjobb élöben trulli. hát kiv leszek ki tudja azt meg közeliteni. de ausztráliában is el vagyun maradva kb 2 mp vel az élötöl. -
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
rakd az ellenfelek részletességét magasra, rakj be 20 AI-t és legyél a rajtrács végén. Hány fps-ed van a G-erővel?
Az a gáz, hogy szerintem ahogy anno F1C-ben, úgy rFactorban is a magas poligonszám nagyon cpu-limitessé teszi a játékot az elavult renderelési technikája miatt. 
amúgy most a racingrenders-en megnéztem a 2008-as bmw-t fsone-ból meg mmg-ből, hát mit mondjak, túl sok különbséget nem látok, az mmg-s kocsinál persze látszik minden élnél, hogy nem olyan szép íves, dehát ez még a jó ízlés határain belül van, ez játék közben nem is olyan feltűnő... ellenben a távoli dolgok "lecsapása", azaz hogy x távolságon túl nem renderel a játék objektumokat, az már jobban feltűnik és enyhén szólva illúzióromboló... nem hiba, de ez olyan dolog gondolom, amit moddinggal nem lehet megoldani, bár lehet hogy csak egy érték átírása egy fájlban és messzebb is renderel. Na mindegy. Majd meglássuk, hogy fsone-ban mit alakítanak a shaderekkel.
Meg remélem az rFactor2 hozza a kívánságaimat. Amik elsősorban bugfixek, másodsorban pedig a bug nélkül működő időjárás. Nekem nem kell jobb grafika, de a jelenlegi grafikát fel kéne gyorsítani, hogy jobban kihasználja a modernebb videokártyákat.Szabesz: de a szárny ugyanúgy törik meg a motor is könnyen meghal?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Linux kezdőknek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az a gáz, hogy szerintem ahogy anno F1C-ben, úgy rFactorban is a magas poligonszám nagyon cpu-limitessé teszi a játékot az elavult renderelési technikája miatt.