Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Lehet nagyon alap kérdés lesz. De nem találom a választ rá...
Hol tudom megnézni kik azok a PH! tagok, akiket letiltottam? Konkrétan van egy személy, akinek a postjait látom HA-n, de privátot nem tudunk egymásnak küldeni. Azaz ő ír, nálam semmi. Én írok neki és én magam sem látom az üzenetek közt.
Köszi!
SP!T -
válasz
Weareus #1446 üzenetére
1. Külső oldalról képként beilleszted. Másold a kép linkjét vágólapra, a hozzászólásban nyomj a Kép gombra, tedd be a linket és kész.
Példa: [IMG:http://winnerhun.uw.hu/56k.gif][/IMG]
2. Tudomásom szerint csak a Logout írásokban működik a YT beágyazás. Ott gomb is van rá, de fórumban nem működik:
[YT:youtube videó linkje][/YT]
-
Weareus
addikt
Üdv.
Kettő darab kérdésem van:1. Néhány hozzászólásban látok olyan 'szmájli'-kat, ami nincs ph-n beszúrhatóként. Ezeket hogy tudnám én is...?
2. Priviben kaptam egyszer egy yt-os videót, de nem linkben, hanem be volt ágyazva az üzenetbe. Ezt hogy lehet és fórum-hozzászólásban is alkalmazható-e? -
-
Hunmugli
aktív tag
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
Winner_hun #1438 üzenetére
Hoztam egy döntést, ami ezek szerint hibás volt: kevesebb idő megy el összesen a kérdéssel és a válasszal, mint kikeresni.
Szerinted meg a fordítottja igaz, ezért is hibás a döntés, ezért írtad, hogy kiszolgálást várok el. Nézőpont kérdése.
Egyébként vannak kiszolgáló topikok, ezexerint ez nem az.Amúgy meg szoktam használni a keresőt, bár mondjuk érdekes, hogy az első napomon rögtön nem ide jöttem
(a próba topikba írtam, de ez mellékes).
Na jó, akkor felteszek 2 kérdést, remélem, a megfelelő topikban:
-a név alatt hogy jelenik meg egyeseknél a logout.hu blogjuk linkje?
-képaláírást lehet csinálni fórumon? Ha a két tag közé írok, akkor az a szöveg a képre való mutatáskor fog megjelenni. (elvileg, sose próbáltam..)A 2 v. 3 db ezeréves képes toturialban nem volt ilyen aláírásról szó.. Esetleg galérianyitás a + jelre kattintva fórumon lehetséges? [ideillő mozgó emoji amit sokan nem szeretnek]
Most nem használtam a keresőt,de kérdés előtt elolvastam a kapcsolódó dolgokat. Remélhetőleg mind
-
Winner_hun
félisten
válasz
Hunmugli #1437 üzenetére
Ez egyéni szocproblem.
Igenis használni kell a keresőt és utána kell olvasni. Ha valamire nem találod a választ akkor kérdezz a megfelelő helyen. Most azért nyavajogsz mert neked időd megy el rá és foglalkozni kell vele, pedig mennyivel egyszerűbb csak beböfögni valahova a kérdést.
Ez nem is tudom hogy jobb vagy rosszabb annál mint amikor idejön egy, az oldalt még soha nem használó egyén és ahelyett hogy keresne, nyit egy új topikot a problémájának. Inkább utóbbi, mert te már valamennyire tisztában vagy a dolgokkal.
Ehelyett jól felhúztad magad - ezen? Viccnek elmegy
Amúgy igen, segítőkész vagyok, jobban is mint gondolnád, de aki csakazért se csinálja azt amit kéne, szarik mindenre, annak nincs segítség - mert igazából nem is segítségre van szükséged hanem kiszolgálást vársz el.
-
Hunmugli
aktív tag
5 címlapos és 5 (kiemelt) címlapos.
"10 címlapos, szakmai cikk (fele kiemelt) a Logouton"
Köszönöm a válaszokat, tényleg a legfontosabb kérdést sikerült megválaszolni
sebaj.... (feleslegesen válaszolni tulajdonképpen rosszabb is mint feleslegesen kérdezni. Elég, ha csak egyvalaki tol le. Jelöljétek ki most az illetőt, később nem lesz belőle probléma
)
Winner_hun: ti biztos tudtátok [...] a választ, + le is írtam, hogy én is kikereshettem volna. Neked annyit kellett volna írnod, hogy: 10 címlapos, máskor használd a keresőt. Ehelyett jól felhúztad magad, és engem is. Ja és többet is írtál
De igazatok van, legközelebb kikeresem magamnak, az nekem is kevesebb írás, csak + idő (és + mentális erőfeszítés
)
-
Hunmugli
aktív tag
Sziasztok!
Írni szeretnék a címlapra/egy blogot, sőt már el is kezdtem egy írást. Viszont nem tudom, mindent jól csinálok-e. Olvastam az ezeréves tutorialokat, amikben a legfőbb részek máshogy vannak (pl. szerkesztési státusz). És próbaképpen csináltam egy írást, ami persze egyből megjelent a Logout oldalamon, és nagyon bepánikoltam a mindenféle jeltől (a zöld 0 vagy +++, nem is eméxem már
), meg hogy mindenki elolvassa, pedig csak próba, stb.
#1422-t olvastam, tudom hol lehet írni, kb ennyi van, ami világos...
A kérdéseim:
-címlapos írásnál ha semmi nincs bepipálva a szerkesztési státusznál, akkor még csak én látom a bejegyzést?
-az elkészült státusz mit takar?
-a korrektúrázva státusz mit takar?
-meg tudom nézni a kódok nélkül, úgy, ahogy meg fog jelenni, anélkül, hogy publikálnám?
-a rovat mire jó?És "szükség esetén" lehet topikgazdai rangot kérni a cikk alá?
"A CÍMLAPRA SZERETNÉK ÍRNI!
Akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha úgy gondolod, hogy írásod közérdekű, érdekes, igényes, átgondolt és elég informatív ahhoz, hogy LOGOUT címlapjára kerüljön."Akkor az én írásom legjobb esetben is csak a főoldal alján lesz elérhető a főoldalról? ("Még több logout cikk" fölötti rész.)
Attól most vonatkoztassunk el, hogy mennyi követelménynek kell megfelelni, mert ezekkel tisztában vagyok.
Szerk.: egy kicsit kellemetlenül érzem magam, mert ezek szerint abszolút kezdő vagyok
-
leviske
veterán
válasz
Winner_hun #1428 üzenetére
köszi
akkor csak lemaradt a html, mikor próbáltam
-
leviske
veterán
Sziasztok!
A használatban lévő felhasználóneveket hol lehet lecsekkolni? Próbáltam a keresőben, de ott ugye csak azokat a neveket lehet megtalálni, amikkel legalább egyszer hozzászóltak.
-
Weareus
addikt
válasz
Bjørgersson #1425 üzenetére
Sejtettem!
Köszönöm! -
Weareus
addikt
Sziasztok!
Még egy kérdés:
hozzászólásban - pontosabban blogbejegyzésben - hogy tudok betűméretet növelni itt a ph-n?
Címsorokhoz kellene.
Köszi. -
Weareus
addikt
Sziasztok!
Blognyitás feltételeiről érdeklődnék.
Keresőbe beírtam, de nem találom, opciókat is nézegettem.
Lehet, hogy rangfüggő?
Én nyithatok? -
Sziasztok!
Jelszó pótlást, emlékeztetőt szeretnék kérni, de az oldal nem engedi: "Ennek a felhasználónak a jelszava nem pótolható!" írja. (Hosszú hogy miért, régi reg, elfelejtettem jelszavam, de az aktuális rendszer emlékszik rá, viszont más eszközzel nem tudok belépni fórumozni.)
Hova kellene írnom, jeleznem ez ügyben? -
Winner_hun
félisten
válasz
MikeWazowski #1413 üzenetére
Eddig úgy volt
2017-06-28 08:26, azaz 0 napja
-
EmberXY
veterán
válasz
MikeWazowski #1413 üzenetére
Szia!
Ez az újonc rang miatt van, talán egy kissé "nevelő célzattal", később már nem lesz ilyen korlátozás. -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Az miért van, hogy ha egy fórumhoz hozzászólok, akkor addig nem tudok új hozzászólást írni, amíg a korábbi után nem írt más? Eddig úgy volt, hogy 5 percen belül ne írjunk, hisz ez nem chat. De most, ha egy napig utánam senki nem szól hozzá, miért nem írhatok új hsz-t?
-
PofaJenö
senior tag
Hali
Lenne egy kérdésem szeretnék telefonon is hozzá szólni a témákhoz de elfejtettem a jelszavamat , de a pc megjegyzi itt nincs gond sajna már nincs meg a regelési email-em . így hát nem tudom mi volt, változtatni meg a régi miatt nem tudok. -
marquuard
veterán
válasz
Bjørgersson #1408 üzenetére
Hálás köszönet.
-
marquuard
veterán
Hogyan tudok hozzászólástól hozzászólásig linket létrehozni? Teszem fel #37-től #45-ig legyenek hsz-ek a link megnyitásával.
-
Weareus
addikt
válasz
Bjørgersson #1405 üzenetére
köszönöm, megpróbálom.
-
Bjørgersson
félisten
-
Weareus
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok kezdő, de a keresőbe beírva a fórumon a "kábel" szót messze nem az jött elő, amire nekem most szükségem lenne.
vga, dvi-i, dvi-d, hdmi, mini display port, ezek átalakíthatósága, meg psu (táp) kábelek, közdarabok, átalakítók érdekelnének, ill. olyan topik, ahol az ezekkel kapcs. kérdés on-nak számít.
(Igen, gépösszerakás van.)
Köszönöm, ha valaki segít. -
dana79
csendes tag
válasz
Bjørgersson #1400 üzenetére
Ha beírom mindkét szót, akkor csak azokat listázza ki, amiben mindkét szó szerepel. Úgy szeretném, hogy kilistázza az összes hirdetést amiben szerepel az egyik vagy a másik szó. Régebben találtam ilyesmi függvényeket, de nem sikerült: mod=75&fwhat[and]=&fwhat[prec] =&fwhat[or] =&fwhat[not] =&fwhen =0& =&sid =0&fid=
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest