- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
véletlenül letiltottam egy felhasználót a privátoknál. Hogyan tudom újra engedélyezni ?
szerk: megtaláltam
-
Üdv!
Az adatlapomon írnám át a konfigomat (VGA), rövidebb az új szöveg, de mégis mindig ezt írja ki:
"Valami értéke túl hosszú", és nem engedi a változtatást.Hol lehet a gond?
-
Szia!
Annyit tehetsz ezugyben, hogy hasznalod a reszletes keresoben megtalalhato, szures megvalaszolt felhasznalo szerint opciot. Oda beirod a nicked es kidobja a kereso, ha neked valaszolt valaki. Ezen kivult csak siman a nickedet is ird be a keresoablakba, mert igy olyankor is megtalalod a valaszt, ha tobb embernek cimez hozzaszolast valaki egy hozzaszolasban es te is koztuk vagy.
-
huan
őstag
Sziasztok!
Nem lehet beállítani valahol azt, hogy ha válaszolnak egy bejegyzésemre,hozzászólásomra, akkor az mondjuk privát üzenet módjára, vagy bárhogyan jelezzen, akár e-mail formájában?
Sokszor van az, hogy egy ideig nem látogatom a fórumokat és nem tudom, hogy válaszoltak-e nekem, vagy megemlítettek-e hozzászólásokban. -
válasz
NandorHUN #1288 üzenetére
Igen, megkapja! A premium userek addig tudjak szerkeszteni, mig a cimzett el nem olvassa, igy ha meggondolod magad, kitorlod a tartalmat es beirod, hogy sorry, teves. Nem premium user csak a szerkesztesi ido lejartaig tudja szerkeszteni, utana mar nem.
Te csak a sajat fiokodban tusz torolgetni, masnal nem.
-
EmberXY
veterán
válasz
NandorHUN #1288 üzenetére
Ahogy elküldted, és nincs hibaüzenet, onnantól kezdve megkapta (szerkesztve vagy anélkül, természetesen a szabályok szerint), a törléssel csak nálad törlődik, nála ugyanúgy megmarad, erre a nyakamat tenném. (Szerintem egyébként a törlés mint olyan, valójában csak elrejtést jelent, mint a kommenteknél, ténylegesen nem hiszem, hogy törlődik az adatbázisból).
-
NandorHUN
addikt
Rövid kérdésem lenne:
Ha szerkesztési idő után törlöm a privát üzenetet azt megkapja a címzett? (Ha még nem olvasta el). -
válasz
Excallibur #1286 üzenetére
Milyen nyomtatót vegyek? topikikban tedd fel a kérdésed
én fekete-fehér lézert ajánlanlék
-
Excallibur
újonc
Sziasztok !
Segítséget kérek nyomtató vásárlásához . Otthoni használatra kellene , színes nyomtatásra, scennelésre, és olcsó festékpatronnal működjön. Válaszaitokat várom ! -
b5500
újonc
kineztem hogy milyen tabletet szeretnek ,de nem tom hogy melyik a megbizhato.uais sok=) rosz krtikat kap
szal kerek segitseget
arban ugy :40-60 eft ra gondottam
es inkabb a nagy kijelzoju -
válasz
Winner_hun #1280 üzenetére
-
Üdv
Nem vagyok kezdő egyáltalán de szeretném megkérdezni, hogy merre vannak közösségi topic-oc, ahol tudok csevegni és nem a "szakmai" hsz-t növeli hanem a közösségit.... logout.hu - itt be-be néztem egy-egy topicba de ugyanúgy a "szakmai" hsz gyűlt ....
-
novarobot
újonc
Sziasztok!
4 éve léptem be utoljára a PH -ra (sosem voltam valami aktív
) így elfelejtettem a jelszavamat.
A probléma hogy az akkor azonosítómhoz megadott e-mail cím már nem létezik (de még emlékszem rá).
Érdeklődnék hogy van esélyem visszaszerezni az akkori azonosítómat, és kinek kellene írnom
jbalint
-
EmberXY
veterán
válasz
JUST_THEKING #1273 üzenetére
Talán próbáld meg itt feltenni, nagyobb eséllyel kapsz érdemi választ.
-
Winner_hun
félisten
válasz
JUST_THEKING #1273 üzenetére
Itt kérdezd meg:
-
JUST_THEKING
újonc
Sziasztok! Az lenne a problámám, hogy a Gépem lekapcsol játékok közben...de csak akkor! Alap tápot (410W) -ost lecseréltem egy HKC Power 550Wsra! vissza raktam a gyárit de akkor is lekapcsol. (váltottam konektor is meg hosszabítot is)
Mi a teendő? NAGYON FONTOS LENNE, 1 HÓNAPJA KEZDTE EL EZT CSINÁLNI.
-
VinoRosso
veterán
-
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
hogyan tudok rákeresni egy tagra itt a PH-n ? Az adatlapját szeretném látni, hogy a fórumokban mennyire volt aktiv.
-
szabacsik
őstag
válasz
Bjørgersson #1267 üzenetére
Óóó.. Ezt ha előbb tudom hány keserves kereséstől megmentett volna. Köszönöm szépen
-
szabacsik
őstag
Hello. Rá tudok valahogy keresni egy témán belül a saját hozzászólásokra? 2éve kaptam egy választ de nem találom magam
-
K_a_m_i
tag
A témaértesítő e-mailben a leiratkozás linkre kattintva ezt a hiba üzenetet kapom: "A kapott adatok érvénytelenek!" Hogy tudok leiratkozni egy téma értesítéseiről?
-
törölt tag
Üdv,
Lehet h nem bug csak nekem nem működik vmi, de ha a beállításoknál azt választom h a fórumtémák időrendben csökkenők legyenek (i.e. a legújabban nyitott téma legyen legfelül, pl. mai cikkekhez kapcsolódó fórumtopicok) akkor nem csinál semmit. Bármilyen böngészőben próbálom ki megjelenik egy "confirm form resubmission" (vagy ennek más nyelvű megfelelője) ablak, azt leokézom, utána semmi változás.
Win 8.1 és 10 alatt tutira csinálja, szerintem már OSX alatt is próbáltam átállítani de megnézem még 1x ha kell.
-
Tidor00
tag
sziasztok
nem igazan topictema de nem lelem a valaszt,
tud vki angliai testveroldalt ,gumtree s ebayen kivul -
kpal
nagyúr
Masterpass kérdőív nyereményt mikor postázzák ?
-
mitisz
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy abban az esetben, ha én adtam fel "keres" típusú hirdetést, valaki jelentkezett rá, aztán végbement a tranzakció, ilyen esetben hogyan tudjuk értékelni egymást?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Petiapó
tag
Akkor sajna még mindig az eredeti probléma áll fenn: az e-mail cím módosítás.
Nem tudom jól értelmeztem-e a súgót, de nekem az jött le, hogy nem csak a publikus mail címet lehet változtatni. Miért írja, hogy hibás?
A lent említett problémák mellett szeretném bekapcsolni az értesítőket is, de így azok a régi, már törölt mail címre mennének, azzal meg semmire sem megyek... Próbáltam újra létrehozni pontosan ugyanazt, de már felhasználták azóta azt a címet. Így például a jelszóemlékeztető is másnak menne. -
Petiapó
tag
Üdv újra!
Ez utóbbi hsz. adott egy ötletet. Nekem tényleg nem számít a rang, illetve az egyéb statisztikák, így, ha törlöm a profilom, és ugyanezzel a nickkel, de az élő mail címmel visszaregisztrálok, akkor elértem a célom.
Így már inkább az a kérdésem, hogy szerintetek működik-e így a dolog? (nem szeretnék egyből nekiesni, mert ez a nickem mindenhol lassan 15 éve, és a szívemhez nőtt. <szentimentalizmus, tudom>) Szóval számíthatok esetleg "ilyen nick már van, válassz másikat" című üzenetre? Illetve hogyan tudom kideríteni, hogy ez az email cím tényleg megfelelő-e? Nem tudok olyat, amitől ne lenne az, de most mégis azt írja ki, hogy hibás.
Mivel a nicket meg szeretném tartani, így csak akkor derül ki ez a két utóbbi, ha már a jelenlegit töröltem. Ez kicsit frusztrál.
Köszi előre is!
-
válasz
Bicskás #1250 üzenetére
A tag rang nem egy nagy veszteseg, ha ez a resze zavar, azt konnyen el fogod erni ujbol. Ha annyira szeretnel masik nicket, ami szabad is, akkor forumozz arrol, es jelezd a dolgot a moderatorok fele. Alairasban es az adataidnal is meg tudod jegyezni, hogy Oreyus voltam korabban vagy valami hasonlot. Az egyeni arckeptol meg igy is messze vagy,
-
Petiapó
tag
Sziasztok!
Szerettem volna megváltoztatni a belépési e-mail címem (nem a publikusat, hanem ami hitelesített is), mivel durván 6-7 éve törölték, és úgy gondoltam a mai nap igen alkalmasnak néz ki egy kis e-mail cím átírásra. (Nem szoktam az ilyesmit elkapkodni). Viszont nem számoltam rendszerrel, mert az bizony azt írja ki, hogy "A megadott belépési e-mail cím hibás!"
A súgót néztem. Aszerint minden további nélkül át tudnám írni...
Illetve egymillió százalék, hogy ezzel az e-mail címmel még soha nem regisztráltak itt.
Esetleg azzal lehet a gond, hogy külföldi mail szolgáltató? (mail.ru)Most már durván fél órája keresgélek a fórumon hátha, de semmi valós megoldásra nem bukkantam rá.
Amiatt szeretném megváltoztatni, mert ha esetleg valami miatt a régi e-mail címemen próbálnának hitelesíteni, az életbe nem kapnám vissza a fiókom... De egyébként is, ennyi idő után már igazán megérdemli, hogy aktualizáljam.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.: Petiapo
-
Bicskás
senior tag
Köszi srácok.
Gondlltam hogy ez is előkerül majd hogy ez etikátlan.
Nyilván rendkívüli módon etikátlan, de már rég nem használom sehol ezt a volt becenevemet lett egy másik becenevem ami ráadásul nem is foglalt, szóval...
Nade mindegy, nagy összeg ?
Mennyire nagy ?
Nyilván nem fogok eszetlen nagy pénzeket kiadni erre...VIP rang itt megvásárolt jogokat jelent PH-n ?
Ha igen, akkor azért annyira nem elszállt vágy. -
Winner_hun
félisten
válasz
mágakrisz #1248 üzenetére
Kimész a zucára vagy erdöbe, fák alat keresel legaláb két letört fadarabot amik elégé vékonnyak és az öszegyüjtöt darabokbol egyet megtartassz magadnak, a töbit meg oda adod haveroknak tesóknak és kalappáljátok vele egymást. Ha még hangokat is attok ki közben pölö sztarvarszosat akor szkifisre is össze tuggyátok hozni. Videót készíccsetek róla!!44!!!!!!négy
-
mágakrisz
újonc
csa fanok hogytudok botokal jácani mert egyedül jácom és nem tudom hogy kel hogy töben legyünk segicsete??????????????????????
-
Bicskás
senior tag
válasz
Bjørgersson #1242 üzenetére
Szia.
Valódi pénzért sem lehet nevet változtatni anélkül hogy újra beregelnék ?
-
oba
addikt
válasz
Bjørgersson #1242 üzenetére
kár
köszönöm azért
akkor le is teszek róla gyorsan...
-
oba
addikt
Üdv!
Ha obalix nickemből oba -t szeretnék csinálni, az teljesen esélytelen?
Tudom, hogy nem lehet megváltoztatni, de azért reménykedem, hátha egy adminisztrátor segít
(egyáltalán volt már erre példa korábban?) Nyilván nem fogok másik nicket regisztrálni emiatt, egyrészt mert szabály ellenes, másrészt nem tegnap óta vagyok tag hanem lassan 10 éve
Ha nem lehet akkor maradok így persze
Ha esetleg nem jó helyre írok akkor elnézést, törölhető a hsz ebben az esetben.
-
Winner_hun
félisten
-
KTU
addikt
Üdv!
Hol lehet bejelenteni hogy 1 IP-ről többen fórumozunk?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Bjørgersson #1236 üzenetére
Esküszöm, még google-ben is rákerestem a "prohardver topikgazda" kulcsszavakra és ezt nem találtam.
Hálás köszönet!
-
Bjørgersson
félisten
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
A kérdésem a következő: hogy válhat valakiből topikgazda? Van erre valami szabály vagy lehet ezt kérvényezni valahol? Nyitottam egy topikot és jó volna ha tudnám szerkeszteni az első hsz-emet vagy egy Téma Összefoglalót írhatnék amit folyamatosan frissíthetnék aktuális infókkal. A VR topikomról lenne szó.remélem jó helyen teszem fel a kérdést, de fórum keresőt használva nemhogy választ nem kaptam de még abban sem vagyok biztos, hogy hol kapnék választ a kérdésemre.
-
bobalazs
nagyúr
Miért van hogy egyeseknek mutatja az utoljára bejelentkezett időt, míg másoknak nem?
Ki lehet kapcsolni ezt? -
válasz
TheTruth #1231 üzenetére
Igen, nagyon pörgős topikokban írni is akartam, hogy nem feltétlen mindig kényelmes, de akkor is a legbiztosabb megoldás.
Viszont ha könnyebben azonosítható nick-je van az embernek, akkor sokan átnevezik az embert (pl engem volt már, hogy Feri-ként hívnak csak) és akkor úgy már persze nem lesz így böngésző keresővel találat.
Ez a féle veszély mondjuk téged ezzel a nick-kel nem "fenyeget". -
válasz
TheTruth #1229 üzenetére
Bevallom azt a megoldást én sem ismertem, de talán előnyösebb és gyorsabb a böngésződ keresőjével (Ctrl+F) rákeresni a nick-edre és úgy végignézni az oldal(aka)t.
Így ki lehet szűrni az olyan "baleseteket" is, mikor valaki úgy válaszol neked, hogy ugyanabban a hozzászólásában több címzettnek is válaszol és az eredeti hozzászólás címzett nem te vagy.
-
TheTruth
tag
Sziasztok!
Megtudom tekinteni barhogyan hogyha valaki csak 'Valasz'olt a hozzaszolasomra egy topicban? Mindig ezt kikeresni viszi el a legtobb idot nekem. Bekapcsolom ugyan az 'email ertesitest kerek ha uj hozzaszolas erkezik' de ez tul sokat spammel es nem is biztos h nekem valaszoltak. Lehet valahogy szurni?
-
Ide, abszolút kezdő kategóriába merem csak feltenni a kérdést, ami érdekelne most így hirtelen, mert hátha alap dolog és valamiért csak vak vagyok most és nem találom.
Szóval az érdekelne, hogy meg lehet-e valahol nézni, hogy eddig mely topikokról kértünk e-mail értesítőket?
Úgy nosztalgiaként jó lenne átböngészni egy ilyen listát, találnék szerintem már elfeledett, akkoriban kedvenc témát. -
Amur
addikt
Tudom hogy a felhasználónév nem változtatható, de egyéni elbírálás kérhető erre?
Szeretném az internetes alias-jaimat (hú de szép magyar szó lett) egységesíteni.
A legaktívabb jelenlétem pedig Amur néven van máshol. -
dobragab
addikt
válasz
Bjørgersson #1218 üzenetére
Mondjuk akkor legalább kis betűméret lehetne, hogy "kézzel" középre zárni, kicsinyíteni lehessen.
-
válasz
Bjørgersson #1216 üzenetére
Szep reklammentes a felulet.
-
dobragab
addikt
Sziasztok! Lehet, hogy nem a legjobb helyre írok, de több kérdezős topikot nem találtam.
Képaláírást hogy lehet elsősorban Logout-bejegyzésben, vagy akár fórum-HSZ-ben? Pl. itt találtam olyat. (Tooltip-et ismerem.)
-
válasz
tepenzed #1211 üzenetére
nyugi én is így jártam, azt hittem hogy a bejelentkezéshez kérnek egy bejelentkezési név-jelszó párost, aztán a regisztráció folyamatában megadok egy nevet ami megjelenik, erre a bejelentkezési név lett a nic név is
nagyon örültemmost email címet és jelszót kérnek a bejelentkezéshez, így most sikerülne rendes nevet választanom
-
tepenzed
őstag
Srácok valahogy adminnal nem lehet intéztetni egy névcserét? Nagyon régen regiztem,de ritka szar nevet sikerült választanom
-
Tika79
tag
válasz
Bjørgersson #1204 üzenetére
Nálam nem elhasal 503-mal, (pedig rengeteg az üzenet) csak spontán nem adja ki a találatokat...
Próbáltam olyan szót beírni, ami elég gyakori, arra sem adott találatot...mondjuk a ritkára sem adott ki semmit ...
Topicokban nagyon jól működik a kereső, csak a privátnál nem. -
VinoRosso
veterán
Az összefoglalóban van ez a rész:
► Beállításaim:
A dolog eléggé egyértelmű.
Amivel gond szokott lenni néha, az az apróhirdetések rendezése. Néhány embernél előfordul, hogy nem a upolódik a hirdetés (nem jön fel a hirdetési lista elejére). Természetesen a funkció mindig működik, csak a felhasználónak rosszak a beállításai. Ahhoz, hogy a legfrissebb hirdetéseket a lista elején lássuk, a HardverApró apróhirdetések - Rendezés - utolsó up szerint csökkenőre kell állítani.és a beállítások között én nem látok ilyen opciót, de lehet csak nem jó helyen keresem vagy vak vagyok nemtudom
-
Tika79
tag
Hogy lehet privát üzenetben egy adott szóra rákeresni?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával