Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
amugy neked bejön a studio-s hangtechnika? mindig sikerül megállapítanom, hogy csak lent legelöl élvezhető
hangulata meg 0 a helynek, ezért nem mentem végül Sven-re se, megláttuk a tömeget, najo menjünk innen
viszont tegnap nagy volt a dokkolos szülinapi buli
#394 LOOL
[Szerkesztve] -
zabla
aktív tag
[link]
muhaha -
zabla
aktív tag
és még képes azt mondani ez a féreg, hogy azért vitték le a jegyárakat, hogy kárpótolják az embereket és nem azért, hogy boldog-boldogtalant odavonzanak...
év bulijából év csalódása, marhajó:S -
zabla
aktív tag
a mocskos kurva annyát talán a retkes famenek meg ennek a szarrágó rács féregnek
fúúú gec
már elnézést a kis kirohanásomért -
jokka
csendes tag
Hybrid @ Glastonbury - BBC Radio 1 - 2.7.07
[link]
43.2mb : 31:30mins : 192kbps mp3
Tracklist
Meat Katie & D Ramirez ft. Odissi – ‘Stop the Revolution’ (Adrift)
Andy Page – ‘Don’t Die Don’t Kill Anyone’ (White Label)
Tom Neville – ‘Robot Restroom’ (Love Minus Zero)
Unknown – ‘Tugnut’ (Unknown)
Unknown – ‘Burn’ (Unknown)
Danni Banitche – ‘Ride’ (Unknown)
John Graham – ‘Dancing In Dark Rooms’
Nathan Fake – ‘Chronicles Of Narnia (Hybrid Remix)’ (White Label)
Them From Déjà vu (Hybrid Remix)’ (White Label) -
djane
csendes tag
július 13 - Tűzraktár
www.mustbeat.com - Mustbeat Party
dj: Clairvo, Ashramm, Hella
www.myspace.com/clairvo
www.myspace.com/hellaa27 ( itt vannak az online zenék ) -
zabla
aktív tag
2007-06-24 - Glastonbury Festival - The Chemical Brothers
[link] -
Integra
titán
vip-et passzolom, amikor én utoljára events hallban voltam akkor még nem volt ilyen átalakított. színpad mellett mentünk be a túloldalra, ennyi. semmi csiricsáré vip, csak annyi volt hogy több helyünk volt.
magassarkúak meg a palijaik meg lementek megmutatni magukat, ennyi -
bobsys
veterán
ekis srácok, lányok már fel sem tűnnek
a csiricsáré az ami feltűnt, magassarkú ezerrel és akkor nem táncol csak áll és max fejét mozgatja, az ilyen mé nem ül le valamelyik bárpultnál
és a legnagyobb vicc az megint a vip rész volt, állnak a korlátnál vagy ülnek a fotelekben és nem csinálnak semmit (gondolom valami jó palira/csajra várnak vagy nemtudom), egyszer majd veszünk vip belépőt aztán megmutajuk nekik, hogy hogyan kell bulizni
kivetítő természetesen volt: feliratok, spotok, budapest éjszaka stb... -
-
bobsys
veterán
olyan svenes
azt mondanám picit minimal,de nagyon progressiv
nemtudom mennyit játszott de olyan 5órát saccolok, úgy nézett ki, hogy 5kot vége, de 6ig adta a ráadást (na nem mintha nem lett volna betervezve gondolom)
az elején finomkodott aztán elkezdte játszani azt amit szokott, az utolsó félóra meg nem is tudom mi volt, rengeteg effekt, olyan mélyet nyomott, hogy az összes szervem külön-külön ugrált, és ebbe kevert sok-sok magasat és az egész törtütemmel ment -
PB
tag
igaz nem mai, de azért megkérdem, hogy érdekel valakit ez a mix?
John Digweed 23-jul-2006 guest mix Martin Garcia
ha igen, feltöltöm vhova. -
Achill3uS
nagyúr
[link]
ott talalkozunk -
Pat
tag
...este jön valaki?
..Római partra.. -
oettinger01
őstag
válasz
oettinger01 #367 üzenetére
ha valakit érdekel telefonon keressen, mert már nem leszek gépközelben, először pesten majd siófokon leszek.
-
oettinger01
őstag
a bulira jegyek nálam 2000FT/db áron!
[link]
[Szerkesztve] -
djane
csendes tag
válasz
#54715584 #364 üzenetére
azért aludtam el mert lent szólt a jó kis muzik én meg fent bosszankodtam és aludtam. de volt hogy egyszer begyorsultam - de akkor rám szóltak ( mivel táncolt 20 ember ) hogy : neee máá , mert ez nem tánctér, ez chill out terem, itt ne táncoljon senki. ( érted? : nem baj ha bólogatós a zene de ne táncoljanak ) ááááááááá
de már más vizeken evezek, ez az én világom -
djane
csendes tag
vki ismer a beatporton és a junon kivül jó kis lemez vagy mp3 rendelő oldalakat?
-
törölt tag
nalam neha becsuszik egy lagyabb remix
elektronikusat szeretem en is, de foleg electro, progressive es house, regebben kis bulizos dance szamokat kevertem, de mostanaban jobban szeretem a kemenyebbet
na es persze ki ne hagyjam az instrumentalis reszt, azt imadom
[Szerkesztve] -
djane
csendes tag
ye, egy kettő stilus kavalkád de sztem az nem baj. a you know me kifejezett kedvencem, de stilusban a play.fm amit játszom ''bulikon''.
-
djane
csendes tag
www.hellazsofi.extra.hu
van itt egy pár mixem, mindenféle stílusban... várom a kritikákat -
törölt tag
ha itt vagytok, nezzetek meg ezt [link]
ie-vel mukodik elvileg -
zabla
aktív tag
[link]
egy kis reklám -
zabla
aktív tag
Martin Garcia - METRO 95.1 FM - (15/06/2007)
[link] -
Integra
titán
na akkor a part1-re klikk és a 33:50-től..
azt a búsbmindenit, hát az milyen mély már, mennyire durva....
kell írnom nekik egy levelet, hogy valami tracklistet hol találok a mixeiről vagy honnan lehet lekapni normális minőségben vagy a palitól személyesen a gépéről vagy ftp-ről, bánom is én, de hát mekkora zenék ezek már. és ami zene a 47-ik perctől is jön..
tiszta keceli torokszétüvöltés, nem tudok mást mondani rá.. -
zabla
aktív tag
igen
még csak a 2est hallgattam, de az valóban agyonb@szós
a lemezeivel kapcsolatban meg annyit, hogy a 2007 jun 8-as mixének a kezdő trackje legalább 3-4 éves szám, még marha rég hallottam egy jimmy van m lemezen
szóval simán el tudom képzelni hogy akár 5-6 évvel ezelőtti lemezeket is felrak, aminek mondjuk én speciel kurvára örülök
jokka: imposter új volt
[Szerkesztve] -
Integra
titán
figyu, ez lejött már neked?
Martin Garcia - Metrodance Journey 20.04.2007
ezt ma hallgattam végig, a hajam leraktam, annyira üt vág, mintha kecelen lenne az ember 2000 előtt, de frankón.
én nemtom honnan keríti az arc a lemezeit, de ez kész, nagyon kéne egy tracklist..
ha nem jön le neked, feltöltöm sendspace-re. -
Integra
titán
ehh....
BUDAPEST
amúgy a paris is nagyon jó, mert teljesen más felé vitte a dolgot és nagyon jól sikerült mind az első nyugis, mind a második pörgősebb.
de egyébként meg ez a 32 sehol sincsen ahhoz a régi gu/kecel feelinghez, mint amilyenek ezek a martin garcia mixek amiket végre lekaptam...
egy álom. ma is találtam egy gyöngyszemet közöttük -
-
PB
tag
sziasztok
kb. 10 perce hallgatom az új Gu32-t, asztakurva!!!!!
kezd visszatérni a hitem a ebbe a sorozatba...
még nem nagyon tudok objektíven nyilatkozni, majd mondok pár részt, hogy mi az ami totál padlóra küld bár eddig végig ezt csinálja a CD1
ha kell valakinek az eredeti cd-kről, veszteségmentesen (loseless) grabbelt anyag küldjön privit. ~700megát szed le a torrent file, cserébe végig ~1000kbit/s.
további szép estét! -
Integra
titán
eddig 5 jött le
igen, az onnan nagyon nagyon üt, főleg ott 23-ik percnél
part 1 meg végig durva, de 24-ik perctől a két egymást követő szám, az olyan, de olyan régi kecel, hogy agyam eldobom.. a ritmus, a nyersesség, ugyanakkor a visszhangzó effektek, a tipikus mély 4/4, ahogy a 30ik perctől is ugyanez, csak az absz elszállós kiadásban..
imádom -
Integra
titán
na meghallgattam
valami kibaszottul durva mindkét rész, nagyon tetszik!!
de szerintem ez promo anyag és nem eredeti, ráadásul vágás is van benne, ahol megszakad egy pillanatra és tök más zene jön utána, ezért gondolom hogy promo, meg a sok belepofázástól. vagyis valahol megkell legyen majd a full album kattogás, akadás és pofázás nélkül. KELL -
törölt tag
vmelyik muxik
ftp://86.101.215.148:21 vagy ftp://192.168.0.146:21 -
törölt tag
sziasztok, kiprobalna vki, hogy muxik-e? ha muxik van itt sok sajat mix
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest