Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlas
csendes tag
Kösz.
Párat még ki sikerült javítanom, még a 3 és a 7 kellene. -
Atlas
csendes tag
Hello!
Nagy bajban vagyok házi feladatoki szempontjából - kaptam egy nagy rakás házit és abból nem tudom megcsinálni a következöket:1.Ellenőrzött módon olvass be egy egész számot: ha nem számot kapsz, hibaüzenet után olvasd be újra. Ha öt próbálkozás után sem kapsz számot, egy hibaüzenettel állj meg. Egyébként írd ki a kapott szám háromszorosát.
2.Ellenőrzött módon olvass be egy pozitív számot(egész vagy tizedestört): ha nem számot kapsz, hibaüzenet után olvasd be újra. Ha öt próbálkozás után sem kapsz számot, egy hibaüzenettel állj meg. Egyébként írd ki a kapott szám háromszorosát.
3.Ellenőrzött módon olvass be egy pozitív számot(ismerje fel az egész számokat, tizedestörteket és hatványkitevős alakot is(2e3 = 2*10^3 = 2000, 2e-3 = 0.002): ha nem számot kapsz, hibaüzenet után olvasd be újra. Ha öt próbálkozás után sem kapsz számot, egy hibaüzenettel állj meg. Egyébként írd ki a kapott szám háromszorosát.
4.Egy akárhány tagú névnek add meg a monogrammját.
5.Adott egy tetszőleges számsorozat. Állítsd növekvő sorrendbe az elemeit.
6.Adott egy szövegfájl, ami egy recept hozzávalóit tartalmazza. A fájl minden sora egy számmal kezdődik, ami egy összetevőből szükséges mennyiség, majd vesszővel elválsztva tőle az összetevő neve jön. Add meg azt az összetevőt, amiből a legtöbb, és amiből a legkevesebb kell.
7.Adott egy szövegfájl, ami magyarországi települések adatait tartalmazza. Minden sorban egy település adatai vannak vesszővel elválsztva: a neve, megyéje, típusa (város, község stb.), területe, lakossága. Add meg a legnagyobb lélekszámú települést.
C++ -ban kellenek, és határidőre. Plz help!
-
Atlas
csendes tag
Kösz.
Mind a kettőt sikeressen megírtam. -
Atlas
csendes tag
Kezdő szinten vagyok. Az infotanárunknak eszébe jutott hogy félévi jegyet kell adni és adott 10 feladatot.Elkezdtem csinálni de nincsen időm az összesre.De egy ''útmutató'' is elég lenne mert eddig szinte csak elméletbe vettük és alig van gyakorlatom.
-
Atlas
csendes tag
Kellene egy kis segítség mivel idő szükében vagyok.
1. Készítsen egy programot, amley tetszőleges egész számokat olvas be és összegzi azokat. Addig kérjen be újabb számokat, amíg az összeg végre meghaladja a 10.000 értéket. Számolja meg és írja ki, hogy hány darab számot olvastunk be összesen. (szervezzen hátul tesztelő ciklust)
2. Olvassunk be egy mondatot karakterenként . (pont) végjelig. Számoljuk meg, hány szóból állt a mondat. (szervezzen elöl tesztelő ciklust; egy-egy karakter beolvasásához használja a getche függvényt)
Ez a 2 program lenne, C nyelven. Elöre is kösz. -
Atlas
csendes tag
Bocs. Nem akartam pofátlannak tűnni. Ne vegyétek személyesen.Bocs.
-
Atlas
csendes tag
1.Egy tömbből beolvassa a februári hőmérséklet adatokat, és kiírja a képernyőre négysoros táblázatba dupla sorközzel.
2. A bekért adatok alapján - 3 sor kihagyásával - megfelelő felirat után megadja azon napok számát, amikor a hőmérséklet 0 C-fok felett volt, és alatta vesszővel és szóközökkel elválasztva kilistázza ezeket a napokat.
3. A 20. sorba hőmérsékletek szerint növekvő sorrendben vesszővel és szóközökkel elválasztva kilistázza a 10 leghidegebb napot. (Hőmérséklet nem kell)
4. Két sorral lejjebb, megfelelő felirat után, megadja azt a napot, amelyik után a legnagyobb változás volt tapasztalható.
5. A 2.-5. feladat eredményeit a feladatok sorrendjében kiírja a febrstart.txt fájlba.
Sürgősen kell a feladat -
Atlas
csendes tag
c++
-
Atlas
csendes tag
Hello
Kellene egy gyors help :
7 nap megmértük reggel 8 kor a hőmérsékletet celziusfokban
Bekéri a mért hőmérsékletet ( mind a 7 et)
és a program kiválasztja ezek közül a legnagyobbat
Egy ilyen program kéne, a lehető legegyszerübb megoldással.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest