- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
bandi0000 #11117 üzenetére
Tudom, hogy nem hasonlít egy nyelv tanulásához, csak példának írtam, hogy nekem, hogy megy a tanulás.
Akkor az alapokat el kéne sajátítani tankönyves példákon keresztül és utána lehetne haladni projektek felé?
Olvastam, hogy Elon Musk már fiatalon megtanulta (asszem) a C nyelvet és írt egy játék programot. Plz mondjatok már olyan projektet amit kezdőkkel csináltatnak meg?
Ti a cégeknél min dolgoztok például?
-
ad4m1337
aktív tag
Ki, hogyan tanult meg különböző programnyelveket? Csak olvastatok róla könyveket, néztetek számtalan tutorialt, vagy dolgoztatok valamilyen konkrét projekten?
Egy ideje gondolkozok, hogy el kéne kezdenem valamilyen programnyelvet tanulni, de kéne valamilyen gyakorlati példa... pl. nyelveket is úgy tanultam meg magas szinten, hogy olvastam az adott nyelven (német, angol) újságokat, néztem műsorokat, sorozatokat, stb. én így sokkal jobban haladtam mint a tankönyves móricka példékkal.
Szóval elvont dolgok tanulása nem megy könnyen nekem, inkább gyakorlati, mindennapos példán keresztül megy.
Szóval milyen projekten keresztül tudnék programozni tanulni?
-
ad4m1337
aktív tag
Gépész vonalon mozgok, de érdekelt az IT terület is, ezért kérdezősködök
Az informatikához köthető munkakörök mekkora részében kell programozni magas szinten? Tehát pl. egy mérnök infón végzett valaki aki inkább hardveres, az mennyit fog programozni a gyakorlatban? Vagy egy hálózatépítő pl.?
Pl. Egy Vatera.hu -nak az androidos appját megírni, készre megcsinálni, mennyire nagy kihívás?
-
ad4m1337
aktív tag
Ti is egyetértetek, hogy a jövőben írás, olvasás mellett, alapkészség lesz a programozmi tudás?
-
ad4m1337
aktív tag
Üdv!
3 kérdés
1. Szerintetek bármilyen életkorban el lehet kezdeni a programozni?
2. Bárki megtud-e tanulni programozni?
Mennyi idõ alatt jut el az ember olyan szintre, hogy főállásba ezt csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest