Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
.45
csendes tag
válasz
pmonitor
üzenetére
Általában ha valaki emailben kap reklámot egy bizonyos oldaltól, akkor annak az oldalnak o adta meg a szóban forgó emailcímet. Kivételek persze a klasszikus scam emailek: nigériai herceg, lottonyeremény, stb... De nekem úgy tunik, hogy ebben az esetben ez nem áll fenn. Vagy esetleg már melltartókkal is át lehet verni embereket, ki tudja

-
.45
csendes tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Ha csak félúton is jársz Reactban, valszeg akkor is elobbre vagy mint én, mert én csak pont hogy nekikezdtem, aztán rájottem, hogy át kéne ismételne a vanillaJS szintakszist
Szóval sajnos nem tudom érdemben hozzászólni ehez
Ez az alternatívás dolog így elso blikk-re nem tetszik, mert felesleges bonyolításnak hangzik, de majd akkor az ido eldonti
Visszatérve a funktional vs class componentsekhez, én a hooks miat maradok a functional-nál, aztán majd pár hét múlva tobbet tudok mondani
-
-
.45
csendes tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Én oket ajánlom, Krisz nagyon jól át tudja adni a tudást és persze teljesen ingyenes: SFJ
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval sajnos nem tudom érdemben hozzászólni ehez