Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Erre írtam, hogy egyéntől is függ. A Google-nál magasabb a követelmény a junior szintre is a bejutáshoz. Erre viszont kevesebben képesek. Ezért írtam, hogy "a juniorok többsége tanulónak tekinthető". A többség ugyanis nem képes arra, hogy a Google-hoz bejusson junior-nak.
Szerk.:
De általános megfogalmazásként a junior is megfelel. -
Tigerclaw
nagyúr
A React eseten nem minden fejlesztesuk jovobe mutato, hanem tobb alternativa adnak. En nem is bannam ha lassitananak kicsit az uj featurekkel a jovoben. A functional komponens pl. gyorsabb, de nem tud annyit mint a class verzioja. Emelett az olvashatosag is egyre jobban elveszlik. En pl. jobban csipem JS-ben is a hagyomanyos fuggveny deklaraciot, hivast, mint a function expressiont, az arrow fuggvenyekrol nem is beszelve. Mondjuk azoknak is van mas egyedi jellemzoje, de ha tulzasba viszik a hasznalatat, az egesz kod atlathatatlan lesz, az egymasba fuzott arrow fuggvenyekkel.
Nekem sokkal fontosabb a clean code, mint hogy mindenhova arrow fuggvenyeket tegyek, meg ternary operatort, vagy hogy Reactbol elhagyjam a class based komponenseket teljesen.
Persze ez csak egy olyan valaki velemenye aki meg csak feluton jar a JS-ben, Reactban.
-
varsam
őstag
már többször szembejött velem ez az oldal különböző cikkekben, szerintetek érhet valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest