- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz
tboy93 #11827 üzenetére
Csak tapogatózom, konkrétan nem tudom mivel kéne foglalkoznom, tanulási hajlandóságom van de elképzelésem nincs. Jelenlegi lakókörnyezetemben a programozásban látom a jövőt mert hálózat üzemeltetés és Rendszeradminisztráció nem igazán van a környéken ezért szeretném képezni magam hogy piacképesebb legyek.
-
kurion
senior tag
Sziasztok,
Programozást szeretnék tanulni viszont főállásban dolgozom és olyan oktatási programot vagy lehetőséget keresek amit e mellett tudok végezni. A Mimo mobilapplikációja nagyon tetszett amit az oktatásra fejlesztettek de nem tudom mennyire mondható ez jónak.
Tudnátok nekem javasolni Online tanfolyamot vagy olyan könyvet és programozási nyelvet amivel érdemes foglalkozni.
Középiskolában tanultam Pascalt; C+; Java-t viszont itt mindenből kb az alapokat. ennek 2-3 éve tehát nem olyan régen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest