- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
limeninja
csendes tag
Így úgyse értitek és csak azt látjátok, hogy én milyen rosz vagyok mert a hátteret nme tudjátok.De nem is tartozik másra.Én csak annyit akarok,hogy megnézzhessem mit ír és kinek a barátnőm.A bizalomról meg annyit,hogy könnyen elszáll de ha valaki szerelmes akor eltudja nézni.Ha nincs senki se akkor inkább ne is írjon ide aki csak az erkölccel jön mert azzal már ki van a ... Aki olyan hasnló helyzetben van mint én az megérti aki meg nem az tartsa meg magának!!
Kösszi -
limeninja
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3566 üzenetére
Köszi szépen a jó tanácsot!!De én csak a barátnőmre vok kiváncsi és semi mást nem akarok.Persze tudom,hogy akaratom nélkül is belekerülhetek ilyenbe.De valahogy akkor is megakarom nézni,hogy miket írosgat.
De gondolom nektek nincs ilyen problémátok ezért nem is tudhatjátok milyen ez. -
limeninja
csendes tag
De nekem úgy kéne ,hogy tőlem elküldöm egy gépre (bele rakva valami doc ba vagy powerpointba)amikor azt megnyitják az feltelepül észre vétlenül és utána küldözgeti vissza a cuccokat.
Ehhez sztem már kell programozás
Vagy ha tudsz valami okosabat akor lécci írd már le részletesebben te hogy csinálnád.
A másik géphez nem férek hozzá max az ip jét tom megnézni. -
limeninja
csendes tag
Szia.Lényegében egy key logger amit elküldök egy gépre és amit elment azt vissza küldi az én gépemre.Ebben tudsz segíteni?
-
limeninja
csendes tag
Sziasztok!!Van egy problémám de olyan valaki kéne aki naon tud programozni és nem csak ki vagyok mi vagyok ember
,és olyan valaki aki ért az al hálozatok kialakításához,de a többit majd elmondom pontosabban.Légyszi ha van valaki ilyen az írjon emailt limeninja@freemail.hu.Kösszi előre iss !!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Microsoft Outlook topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- YouTube
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest